canlarım bu yazıları mutluluk gözyaşları ile yazıyorum.evet hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.çok şükür.inananmıyorum hamileyim.artık karnımda o beklediğim mucize.alim yada zehra nazım.bilmiyorum hangisi.ama anlatamıyorum hissettiklerimi.nasıl oldu ne oldu bilmiyorum.hala inanamıyorum.allahım kaç yıldır bekliyorum o kağıtta pozitif yazmasını.zaten ayağa kaldırdım orayı.önüme gelene sarıldım.şimdi güzeller güzeli anneme babama müjdeyi vermeye gidicez.kızlar tekrar bağıra bağıra yazmak istiyorum haaaammiileeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.dualarım sizinle canlarım benim.
ya ne kadar mutlu bir haber bu.biz burda ağlıyorsak siz orda neler yapmişsinizdir kim bilir.hayırlı olsun canım benim.allah kucağinada almayı nasip etsin bizlerede senin gibi bu mutlu haberleri bu mutlu duyguları yaşatmayı nasip etsin inşallah.:sm_cool::sm_cool: