• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlar ben bu kürü bu ay denemeye başladım 2 gün öne yaptım birde bugün yaptım..bugün yaptığımda akıntı oldu..acaba bunun anlamı ne oluyor..bu kürü deneyen arkadaşlarım yardımcı olabilirler mi?

tüpleri buhar genişlettiği için içindeki sıvılar yani akıntı dökülmeye başlıyo..
ilthaba iyi geldiğini biliyorum bende uyguladım..ama malesef faydasını görmedim

sağol canım cevapladığn için..benim tek tüpüm tamamen kapalı,diğerinden de az geçiş var..faydası olur diye denemiştim..

merhaba arkadaslar, bende buhar oturmasi yapiyorum ve hatta su an buhar ustundeyim ;)))
yalniz ben bugday buharina oturuyorum icine bi demet maydanoz ve bir bardak zeytinyag, uc gun boyunca kaynatiliyo ve dayanabildimiz kadar oturuyoruz, bu benim 3gunum, adetin 14.gunu filan basladim, deneyenler cok memnun kalmislar, kismet bakalim, bundan sonrada eger olmazsa sutu filanda denemeyi dusunuyorum, buhar manyagi oldum adeta -tatlicadiarzu-

kızlar yaaa lütfen şu süt buharı olayını bana ayrıntılı bi şekilde anlatırmsn..
ne zamn nasıl, nekadar sütü kaynatıcaz..
aklım çok karıştı yaaa

Arkadaşım ben dün akşam yaptım 1 litre süt 1 demet maydanoz 1 avuç kara biber bunları karıştırıp 5 dakika kaynatıp üzerine bir battaniye alıp buharına oturuyorsunuz bu işlemi iki üç defa tekrarlamak lazım bakalım sonuç ne olacak ben adetin beşinci günü yaptım

merhab arkadaşlar bende maydonoz buharının zararlı olabileceğini duydum soğan ve incir kürü maydonoz kadar zararlı değilmiş ayrıca bana doktorum incir suyu tavsiye etti bugün uygulamaya başlayacağım 21 gün uygulanıyor maydonoz deneyecektim fakar zararlarını duyunca bıraktım bu ay incir kürü deneyeceğim aranızda hiç incir kürü uygulayan varmıi

slm kızlar süt ve maydonoz 3 veya 4 gün yapılıyo demişsiniz her defasında aurı süt ve maydonozmu yoksa ilk yapılanımı diğer günler de kullanıcaz lütfen cvb.

7 aydır herşeyi yaptık olmadı 3 kez yaptım maydonoz süt buğusunu şu an hamileyimmmm

hayırlı olsun canım sevindim nasıl adetinin kacıncı günü basladın veaynı sütü maydonozu hergünmü yaptın yoksa her güne ayrı ayrı mı yaptın açık olarak yazarsan memnun olurum:CüvCüv:

kizlarslm herkese öncelikle rabbim nerde varsa tüm isteyenlere hayirli bi soy bi bebek versin ben 4 yil oluyo evleneli evliligim 5.ayinda test yaptim pozitif cikti bi kac gün sonra hamama gittim ve aksamina adet oldum galiba döllenen yumurta rahime tutunamadi ve düstü odur budur hamile kalamiyorum su maydanozla ilgili yazilarinizi epeyce okudum yapmayi düsünüyorum bu ay gecti adetime 1 hafta falan var adetimin 5. günü baslicam ozaman bitiyo zaten adetim olmazsa bidahaki ay yumurtlama günümde denicem artik kafayi siyirmak üzereyim iki görümcem coktan cocuklarini aldi kucaklarina kaynanam cocugun olmuyosa evine git falan demeye getirdi kocamda cok istiyo ama olmasada olmaz dünyanin sonu deil diyo ben senle mutluyum falan fistik iste ama ben kafayi yicem esimdede bendede sorun yok adetlerim düzenli doktorlar bise demiyo bidaha doktora gidersem rahim filmi cekicekler asilama yapacaklar önce maydanozu denicem dualarim sizinle kisinin baskasina yaptigi dua kabul olurmus sizde bana ve tüm istiyenlere dua edin dualarinizi esirgemeyin
Çok üzgünüm çoook

slm canım bukadar karamsar olma negüzel hamile kalabilmişsin demekki yumurtlaman oluyo tutunmuş ama hamama gitmekle hata yapmışsın bence inşallah yine olur çok kafaya takıp stres yapma onun etkiside çok ben 10 yıllık evliyim birkere bile hamile kalmadım bugün ilk defa sütlü maydonozu denicem bakalım arkadaş yapmış hamile kalmış nasıl yaptığını sordum cvb yazmadı sen biliyosan cvb lütfenzemuszemus

bu buhar ne zaman yapılıyor
üst üste olması şartmı 2 günde bir ilişki öneriliyo rya o zamanlr yapsak
özellikle 12 14 16. günler önemliymiş o günler yapsak olur mu

sıcak rahime zararlı büzüştürüyor demşler korktum .(((
ben de deneyecektimm

arkadaşlar bu yöntemi kullanan bazı tanıdıklarım kısa zamanda hamile kaldılar.bende denedim şuan bekleme aşamasındayım.lütfen yaptıysanız deneyim ve tecrübelerinizi paylaşın.eğer şuan deniyorsanız gelişmelerden ve sonuçlardan haberdar edin.özellikle tüplerin açılmasını ve iltihabın yok olmasını sağlıyor bu yöntem.hadi bakalım hayırlısı.sevgiler.

arkadaşlar ben maydanoz süt buharı denedim sonuç negatif bir işe yaramadı

kızlar bende bu ay denedim ama kapalı tüpümden yumurtlamışım bu ay yinede allah bilir gebe kalıp kalamayacağımı

Back