Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay bunu yazmadan geçemiycem eşimle teyzem düğüne gider gibi hazırlanıyorlar çok komikler yaaaa.
ben bir halay çekip işime döneyim :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: lülülülüllülülü:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: ohoh yandan yandan sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito arnavutum bende delirdim galibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
alllahhhhhhhhhhhhhhh :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:
canlarım bu yazıları mutluluk gözyaşları ile yazıyorum.evet hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.çok şükür.inananmıyorum hamileyim.artık karnımda o beklediğim mucize.alim yada zehra nazım.bilmiyorum hangisi.ama anlatamıyorum hissettiklerimi.nasıl oldu ne oldu bilmiyorum.hala inanamıyorum.allahım kaç yıldır bekliyorum o kağıtta pozitif yazmasını.zaten ayağa kaldırdım orayı.önüme gelene sarıldım.şimdi güzeller güzeli anneme babama müjdeyi vermeye gidicez.kızlar tekrar bağıra bağıra yazmak istiyorum haaaammiileeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.dualarım sizinle canlarım benim.
senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlamacanlarım bu yazıları mutluluk gözyaşları ile yazıyorum.evet hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.çok şükür.inananmıyorum hamileyim.artık karnımda o beklediğim mucize.alim yada zehra nazım.bilmiyorum hangisi.ama anlatamıyorum hissettiklerimi.nasıl oldu ne oldu bilmiyorum.hala inanamıyorum.allahım kaç yıldır bekliyorum o kağıtta pozitif yazmasını.zaten ayağa kaldırdım orayı.önüme gelene sarıldım.şimdi güzeller güzeli anneme babama müjdeyi vermeye gidicez.kızlar tekrar bağıra bağıra yazmak istiyorum haaaammiileeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.dualarım sizinle canlarım benim.
canlarım bu yazıları mutluluk gözyaşları ile yazıyorum.evet hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.çok şükür.inananmıyorum hamileyim.artık karnımda o beklediğim mucize.alim yada zehra nazım.bilmiyorum hangisi.ama anlatamıyorum hissettiklerimi.nasıl oldu ne oldu bilmiyorum.hala inanamıyorum.allahım kaç yıldır bekliyorum o kağıtta pozitif yazmasını.zaten ayağa kaldırdım orayı.önüme gelene sarıldım.şimdi güzeller güzeli anneme babama müjdeyi vermeye gidicez.kızlar tekrar bağıra bağıra yazmak istiyorum haaaammiileeeyyyyyyyyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm.dualarım sizinle canlarım benim.