D
durualya
Ziyaretçi
günyadıınn canlarım.sütlü maydonoz güzelleriiiii.merak etmeyin beni ben baya toparlandım sayılır.az önce tv kanallarını dolaşıyodum.bir anne gayri meşru ilişkisini gören oğlunu başkalarına söylemesein diye öldürmüş.kan beynime sıçradı.allahım kaderimizi alnımıza yazan sensin.ne olur böyle insanlara o yavruları verip emanet etme.bakabilecek düzgün namuslu vicdanlı insanlara ver.canlarım allah sizin gibi insanlara daima dua eden allahtan bekleyen çabalayan güzel insanlara evlatların en hayırlısını en sağlıklısını en güzelini versin inşalllah.eminim bizim bebeğimiz olsa o küçücük serçe parmağını bile koynumuzadan çıkarmaz rüzgardan bile sakınırız.pskolog desteği almaya başladığımdan bu yana her şeye daha pozitif bakıyorum.eskisi gibi olmaya kendimi şartladaım.eğer olmazsada çok şükür imkanlarımız dahilinde tüp bebeğe gidicezzzz.inanın çok iyiyim.belki antideprasan kullanmamaa bile gerek kalmıycak.burada daha mutluyum ben.hayatımda sadece eşim ailem ve siz varsınız.beni üzen insanları çıkardık hayatımızdan.bu arada kısmetse edirne merkeze tayin istedik.inşallah olur.hepinizi öptümmm.sizi çok ama çok seviyorum.
canıımmmm seliminaammm iyi olduğuna çookk sevindim ..a.s.a.s.yeni bir çevre sana iyi gelecektir. a.sa.sdualarım seninle:Saruboceq: