K
KEDERSİZ
Ziyaretçi
AHH ARNAVUTUM, BAŞIMIN AĞRISINDAN AKLIMA GELMEDİKKİ EVE GELDİKTEN SONRA BİRDEN AKLIMA DANKKK DEDİ ...NE YANİ VARSA DÜŞERMİ OFFF ASLINDA NASILDA AKLIMA GELMEDİ BENİM ELTİMDE 5 HAFTALIK HAMİLEYKEN ONUNDA BAŞ AĞRISI TUTMUŞTU HATTA CADIYLA BEN GİTMİŞTİM kötükedihüsoDR ONA İĞNE YAPACAKTI BEN DR A ELTİM 5 HAFTALIK HAMİLE DEMİŞTİM DR O ZAMAN İĞNE YAPAMAYIZ DEMİŞTİ ÖYLE EVE GELDİK SADECE MİNOSET İÇEBİLİRSİN DEMİŞTİ AH KEDERLİ BAŞIMaşkıııım sen doktora baktırmadınmıııı?????güzeliim keşke adetim gecikti bi bakarmısınız deseydin ondan sonraa vurdursaydıın kedersiziiiiiim:mymeka: bak şimdii ..ya içerde bebiş varsaa..allahım onu korusuun..allah korusuuun bak şimdi olumsuz da konuşmak istemiyorum ama eğer bebiş varsa düşer,inşallah bebeiş yoktur da demek istemiyorum offf offf kedersiiiiz..ne diye oynadın fıldır fıldır çalkaladın yeğenimiii....
ben sana geçnede sordum ama heralde görmedin!!bu göbeğin düşmüştü hani naptın onu çektirdinmi pekii??son gelişme noldu bahsetmedin..bak öyle göbeği düşenlerin göbeğini çekiyolarmış(ama bildik biri olması gerek) sonra hemen hamile kalınıyomuş..benide götürecekleri ama ben tüpçüye gidicem diye erteledim..
HADİ İNŞALLAAAH YEĞENİM GELİYO BİR GÜN SONRAA...KUZUM BENİİM EĞER ORDAYSAN SIKI TUTUN SEN ANNENEE..BIRAKMA ONUU..
CANIM BEN EN SON BİR KADINA GİTMİŞTİM GÖBEĞİM İÇİN 3 GÜN ÜST ÜSTE GİTTİM HATTA ŞU BİZİM BİLDİĞİMİZ KONSERVE ŞİŞELERİ VARYA ONUNLA GÖBEĞİMİ ÇEKTİRDİ AMA YERİNE GELMİYORMUŞ KADIN AZ BİŞEY KAYMIŞ DEDİ UZUN SÜRE DÜŞMÜŞ HERHALDE YERİNİ TUTMUŞ DİYO BENDE ÜSTÜNE DÜŞMEDİM ARTIK KADININ DEDİĞİNE GÖRE ÇOCUĞUMUN OLMAMAMSIYLA HİÇ BİR ALAKASI YOKMUŞ.. AMANNNNN NE BİLEYİM İŞTE HER KOCAKARIDAN AYRI BİR SES BENDE KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM :sm_confused:[/ FONT]