Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi çok şükür önemli bişey yokmuş ...tatile çık tabii aslında hepimizin buna çok ihtiyacı var ,yaz gelsede bende memlekete annemlere gitsem çok özledim onları senağlamacanlarım ben geldim.doktora gitiim.çok şükür mantar değilmiş.tahriş omuş.adet günüm yakın ya ph değeri düşmüş.ilişki yasakmış.genital bölge temizleyicisi birde merhem verdi.ultrasona girdim.bişiler varmı diye sordum ama bişi görünmüyo dedi.zaten olsada belli olmaz şuan dedi.ammaaaaan olursa olsun olmazsada takmıyorum artık.zaten bu ay son kez yaptım herşeyi.bidaha yapmıycam.enazından herşeyi denedim.içim rahat.bundan sonrası allaha kalmış.tatile çıkar çıkmaz tüpbebek deniycez.inşalllah sizlerden hayırlı haberle alırım.
canım benimmm çok zor günler geçirmişsin desene hemde çocuk yaşta allahım daha büyük dertler vermesin inşallah ... inşallah normaldir canım benimde arada bir ağrıyor bazen sağ bazen sol kasığımda oluyor sanki kasığımda bi şişlik varmış gibi oluyor herhalde üşütmekten oluyor diyorum kendi kendime ...sen daha yeni temizlenmedinmi adetten ne çabuk olumsuz düşünmeye başladın:mymeka: ....olmazsada ben inanıyorumki tedaviylede olsa olacak hepimizin bebeği hihoyyyt :ecrin_bebek:yok anim tas degil biliyorum baktilardi yani.
apandisit ameliyati olmustum ben 11 yasinda.patlamisti ve 15 gün komada yatmistim. sag tüpüm yok cünkü ameliyatta kaybettim onu. cok kötüydü. o zamanlar bisey anlamamistim ama simdi üzülüyorum. hayirlisi böyleymis napalim. bazen de böyle ara ara agriyor. özellikle abdest aliyim diye ayagimi lavaboya kaldirdigimda agriyor. 3 dr a gittim, bisey yok normal dediler. insallah normaldir.
bu arada kizlar sanirim bu ayda olmadi. bende temmuzda tüpcünün yolunu tutcam gibi geliyor. Allah'im sen beni ve arkadaslarimi oralara muhtac etmeden gönder bebislerimizi cok korkuyorummm :Saruboceq:
canlarım ben geldim.doktora gitiim.çok şükür mantar değilmiş.tahriş omuş.adet günüm yakın ya ph değeri düşmüş.ilişki yasakmış.genital bölge temizleyicisi birde merhem verdi.ultrasona girdim.bişiler varmı diye sordum ama bişi görünmüyo dedi.zaten olsada belli olmaz şuan dedi.ammaaaaan olursa olsun olmazsada takmıyorum artık.zaten bu ay son kez yaptım herşeyi.bidaha yapmıycam.enazından herşeyi denedim.içim rahat.bundan sonrası allaha kalmış.tatile çıkar çıkmaz tüpbebek deniycez.inşalllah sizlerden hayırlı haberle alırım.
yok anim tas degil biliyorum baktilardi yani.
apandisit ameliyati olmustum ben 11 yasinda.patlamisti ve 15 gün komada yatmistim. sag tüpüm yok cünkü ameliyatta kaybettim onu. cok kötüydü. o zamanlar bisey anlamamistim ama simdi üzülüyorum. hayirlisi böyleymis napalim. bazen de böyle ara ara agriyor. özellikle abdest aliyim diye ayagimi lavaboya kaldirdigimda agriyor. 3 dr a gittim, bisey yok normal dediler. insallah normaldir.
bu arada kizlar sanirim bu ayda olmadi. bende temmuzda tüpcünün yolunu tutcam gibi geliyor. Allah'im sen beni ve arkadaslarimi oralara muhtac etmeden gönder bebislerimizi cok korkuyorummm :Saruboceq:
canlarım ben geldim.doktora gitiim.çok şükür mantar değilmiş.tahriş omuş.adet günüm yakın ya ph değeri düşmüş.ilişki yasakmış.genital bölge temizleyicisi birde merhem verdi.ultrasona girdim.bişiler varmı diye sordum ama bişi görünmüyo dedi.zaten olsada belli olmaz şuan dedi.ammaaaaan olursa olsun olmazsada takmıyorum artık.zaten bu ay son kez yaptım herşeyi.bidaha yapmıycam.enazından herşeyi denedim.içim rahat.bundan sonrası allaha kalmış.tatile çıkar çıkmaz tüpbebek deniycez.inşalllah sizlerden hayırlı haberle alırım.
yok anim tas degil biliyorum baktilardi yani.
canıım beniim geçmiş olsuuuun.noldu öyle yaa nazar mı deydirdiler sanaa:1hug:dikkattet kendinee ,dinlen bak şu karbonatlı suyu keşke deseydim sana oda iyi gelirdi hem şimdi geldi aklımaa:mymeka:unutmuşuuuum..neysee bak çalış çalış porstürdün senin pıtırcığı kaydirigubbakcemile3..merhemi düzenli kullan,iç çamaşırın pamuklu olsunyerimseniben
kaderizim tüpçüyse bundan kaçış yok be güzelim napalım allahın dediği olur.biz sonuçta elimizden geleni yaptık:çok üzgünüm:..
sağlıcakla kal bitanem dularımdasın:1hug:
bitanemmmm.nerelerdesin.özledim valla.canım çok saol.karbonatlı suyu biraz anlatırmısın zahmet olucak ama.hakkaten pörstü zavallaım.ama adet sonrasına kadar yasak ilişki.ohhhh 10 gün tatillll.
evet kesinliklee girmeyin ilişkiye ciddiyim dahadaa kötü olur bak ,busefer eşinede bulaştırırsın..ılık kaynamış su olucak yani mikrobsuz bir bidon yap işte tuvaletinde dursun..mesela bir litre şişeye bir çorba kaşığı toz karbonat koy(toz içme sodası yani)onunla tahretini al durulama bidaha.hiç bişey olmaz bana güven mikrop öldürücü etkisi vardır.yanmazdaa.ondan sonra merhemini sür.ped kullanma sakın bırak çamaşırın batsın..TRAVOGEN YADA TRAVOCORT mu merhemin adı???
saol canım dediklerini yapıcam.merhemin adı travocort.
evet kesinliklee girmeyin ilişkiye ciddiyim dahadaa kötü olur bak ,busefer eşinede bulaştırırsın..ılık kaynamış su olucak yani mikrobsuz bir bidon yap işte tuvaletinde dursun..mesela bir litre şişeye bir çorba kaşığı toz karbonat koy(toz içme sodası yani)onunla tahretini al durulama bidaha.hiç bişey olmaz bana güven mikrop öldürücü etkisi vardır.yanmazdaa.ondan sonra merhemini sür.ped kullanma sakın bırak çamaşırın batsın..TRAVOGEN YADA TRAVOCORT mu merhemin adı???
bu karbonatlı su neye yarıyor merak ettimde..
abbaaaoouuuvvvvv kız sen doktordunda bizemi çaktırmıyon :jeyyar:anam neler biliyon tellleediiiimmmmmmmmm tıhhhgandııımmm haaaaaaaaaaaaaa huuuuuuuuuuuuhhhhdelikafadulden