• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

tamam canım devam et bakalım inşallah faydası olmuştur :1hug:

klomen kullanıyorum kutu bitince dr a gitcem bakalım ne söyliyecek yumurtalar çoğalmışmı bakalım ahhhhh bu yumurtalar nedir çektiğimi,z bunlardan...:oklava:

canım birde şimdi süt buharı yapcam bu gün 5 inci günüm ama yarında yapcam daha yapmicam 5 gün diye duymuştum çünki

peki sende akıntı oldumu ben buharı yapınca benden hiçbirşey gelmedi bazı arkadaşlarda akıntı olmuş

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 9 gün
durualya..................son 10 gün
sevimsu ..................son 17 gün
Turkuaz26................son 11 gün
Kedersiz..................son 0 gün
Selimina83...............son 2 gün
fshsos.....................son 20 gün
mehril......................son 3 gün
esramm82...............son 22 gün
NS72......................son 6 gün

kedersizim canım günaydın bize iyi haberler vermen dileğiyle :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

meyra basman.........son 9 gün
durualya..................son 10 gün
sevimsu ..................son 17 gün
Turkuaz26................son 11 gün
Kedersiz..................son 0 gün
Selimina83...............son 2 gün
fshsos.....................son 20 gün
mehril......................son 3 gün
esramm82...............son 22 gün
NS72......................son 6 gün

kedersizim canım günaydın bize iyi haberler vermen dileğiyle :emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:
SANADA GÜNAYDIN CANIM UMARIM İYİ HABERLER VERİRİM AMA HİÇ UMUDUM YOK, YİNE SABAH SANCILARLA UYANDIM HER AY OLDUĞU GİBİ:delphin: KIRMIZILAR GELSEDE ÜZÜLMÜYECEM BEN ÇOK EĞLENDİM yerimsenibenBÖYLE GÜNLERİMİZİ SAYMAK EĞLENCELİ OLUYO sositososito

slm kızlar dun galıba sıtede sorun vardı bırturlu gıremedım sıteye ancak sımdı gırebıldım nasılsınız bakalım ınsallah herkes ıyıdır

kedersız arkadsım senı merak ettım ınsallah kırmızılar gelmemıstır. mujdelı haberlerını sabırsızlıkla beklıyoruz.

KEDERSıZıııııııııM HADı PATLAT ŞU MÜJDENııııııııııııııı..hadi inşallaah hamilesindiiiiiir...

ohhh sonunda girebildim dünden beri sayfaya giremiyordummm..merak ettim sizleri neler yapıyorsunuz bakalımmm.kedersizim hala o müthiş açıklamayı yapmamışsın

peki sende akıntı oldumu ben buharı yapınca benden hiçbirşey gelmedi bazı arkadaşlarda akıntı olmuş

bendede akıntı olmadı canım demekki iltihap olunca akıntı oluyor çünki bende iltihap yokdu sendede yoktur iltihap o zaman

ohhh sonunda girebildim dünden beri sayfaya giremiyordummm..merak ettim sizleri neler yapıyorsunuz bakalımmm.kedersizim hala o müthiş açıklamayı yapmamışsın

[Bbende giremiyodum ama giriliyor düzelmiş sanırım:uhm:[/B]

meyra basman.........son 8 gün
durualya..................son 9 gün
sevimsu ..................son 16 gün
Turkuaz26................son 10 gün
Kedersiz..................son -1 gün
Selimina83...............son 1 gün
fshsos.....................son 19 gün
mehril......................son 2 gün
esramm82...............son 21 gün
NS72......................son 5 gün

durualya bugün gelmemis ben düzelttim listeyi. hadi bakalim

kizlar dün girilmiodu kk ya, sorun vardi sanirim.

seliminanin son 1 günüüüüü. hadi arkadasim haberler iyidir insallah.

kedersizden de haber gelmemis daha. nerdesin canimmmmm hadi güzel haberlerle dön bize.

mehrilinde yaklasmis ama ortalarda yok arkadas. nerelerde acaba?

günaydın canlarıııımmm.çok özledim sizi.2 gündür giremiyodum foruma.sanırım sorun vardı.nekadar çok alışmışım size ben.kedersizim enson akşam adet olmamıştı.eğer bu sabah olmazsa test yapacaktı.sabah ilk işim eczaneye gitmek demişti.kızlar sıkı durun galiba kedersiz iii haberler verecek.bana gelince bugün adet günüm.bende umut yok.birazdan yazarım geldi diye.çünkü çok karnım ve belim ağrıyo.geldi gelecek.bu kezde olmadı ne yaptıysam olmadı.offf gıcık oluyorum artık.bundan sonra ne adet günümü aklımda tutucam nede yumurtlam gününde çalışıcam.hiiiiiç banane artık ya sıkıldım bunaldım.sizden hayırlı haberler alırım inşalllaaahhhhh.

Herkese merhabalar ŞÜkÜr kavuŞturana yavv Çok Özledım sızı 2 gÜndÜr gıremıyordum bende ...ben adet olmadım daha kızlar eczaneden test aldım bu sabah negatıf Çıktı sılık bıle Çıkmadı :((ıĞnenın etkısınden gecıktı herhalde ...amannnnn olmazsa olmasın ne yapalım allah daha bÜyÜk dertler vermesın

selımınam nasıl oldun canım sancın varmı daha, ınŞallah adet olmazsın canım ,,benım arada sancılarım gelıyo belım ve bacaklarım Çok aĞrıyor

canııım merak etme belki idrarda çıkmaz kanda çıkar.bazen öyle oluyomuş.malesef ben adet oldum azönce.çok karnım ağrıyo çokkk.birgün bile şaşmıyo mübarek saatinde gününde gelir.neyse ben takmıyorum.hatta bu kez hiiiç ağlayıp üzülmedim.kendimi yıpratmıycam artık.yapçak bişi yok herşeyi denedim.çok afedersin bi b..k yemediğim kaldı.o fayda etse onu bile yicek duruma geldim.ama yok artık bitti.doğru tüpçüye.başkasına fayda eden bana fayda etmedi.inşalllah deneyenlere fayda olur.

canım arkadaşlarım üzülmeyin artık biz elimizden geleni yapıyoruz.gerisi Allaha kalmış herşeyin hayırlısını versin inşallah.sizleri çok özledim 2 gündür.Meger ben bilmeden sizin ve kadınlar kulübünün tiryakisi olmuşum yaa...

kızlaarrr selammm 2 gündür siteye giremedim kafayı yedim yawww sizleri çok özledimmmm

meyram ellerine sağlık canım listeyi düzenlemişsina.s.

kedersizim ve seliminam yaw belki kanda çıkar ha üzülmeyin canlarım benimde karnım ağrıyorr yani bendede olmadı sanırım olsun sizlerle güzel bir dostluk kurduk burdaki herkesi çooookkk seviyorum

bende dün yedim kırmızı kartı ama hiççç üzülmedim .......desem yalan olur ascık üzüldüm :(

Selımınam ÜzÜlme tatlım demekkı daha vaktı zamanı varmıŞ benımde heran adet olacak gıbı aĞrılarım var canımız saolsun ne yapalım

Back