• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

günaydınnn.hayret bu gece rüya görmedim.çok rahatsız oldum bu kaşıntıdan.birazdan doktora gidicem.dua edin mantar falan olmasın çooook korkuyorum.hepinizi öptüm gelince haber veririm.

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

ArnavutGüzeli..........Şafaksız
latsibel....................Şafaksız
meyra basman.........son 11 gün
durualya..................son 12 gün
sevimsu ..................son 19 gün
Turkuaz26................son 13 gün
Kedersiz..................son 2 gün
Selimina83...............son 4 gün
fshsos.....................son 22 gün
mehril......................son 5 gün
esramm82...............son 24 gün
NS72......................son 8 gün

kürleri yapıp bekleyenler şafakları sayıyoruz

meyra basman.........son 11 gün
durualya..................son 12 gün
sevimsu ..................son 19 gün
Turkuaz26................son 13 gün
Kedersiz..................son 2 gün
Selimina83...............son 4 gün
fshsos.....................son 22 gün
mehril......................son 5 gün
esramm82...............son 24 gün
NS72......................son 8 gün

günaydınnn.hayret bu gece rüya görmedim.çok rahatsız oldum bu kaşıntıdan.birazdan doktora gidicem.dua edin mantar falan olmasın çooook korkuyorum.hepinizi öptüm gelince haber veririm.
[sıze="2"]canım geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur iyi haberlerini bekliyoruz canım[/sıze]

canım sey yapcam ben su adacayı yagını koymaya korkuyorum seyime:)sey yapcam süt maydonoz bide adacayıyagını 1damla damlatıp oturcam olurmu?aynı sey olurmu yaaa canım bunları yapcam sora hemen ilişkiyemi giricem yaptıktan sonra biterbitmez ilişkiyemi giriim banyo yapmayayım 5gün değilmi gün asırımı ilişkiye gireceğim kızlar
selam umutsuz kardeş ne o öyle umutsuz nick kullanmışsın bence diğer arkadaşlarımın da dediği gibi önce nickini değiştir bende ilk kayıt olduğumda nickim KEDERLİ ydi arkadaşarım bana hemen değiştir dediler bende KEDERSİZ koydum hadi sıra sende önce sen o nickini değiştir bence sonra kürlerede başlarsın:))UMUTLU olsun nickin tamammı tatlım
eğer şeyine :))adaçayı yağını koymaya korkuyorsan ki korkacak bişey yok hepimiz koyduk :))öylede yapabilirsin süt maydanoz adaçayıyağını bir arada kullanabilirsin selimina arkadaşımızda öyle yapmıştı ama o şeyinede koymuştu:)) hadi arkadaşım inşallah faydasını görürüsün bize müjdeli haberini en kısa zamnda veririsin

şafakları sayıyoruz

meyra basman.........son 12 gün
durualya..................son 13 gün
sevimsu ..................son 20 gün
Turkuaz26................son 14 gün
Kedersiz..................son 3 gün
Selimina83...............son 5 gün
fshsos.....................son 23 gün
mehril......................son 6 gün
esramm82...............son 25 gün

arkadaslar sanirim herseyden önce bi dahiliyeye gitmem gerekecek. kac gündür yine apandisit yerimde kramplar artti. bazen böyle oluyor. bir anlam veremiyorum. birsey yok diyorlar ama bicak gibi kesiyor sag tarafimi. acaba onla alakali bi sorun mu var, o yüzden mi hamile kalamiyorum. CADIARZU
canım allah korusun taş olmasın ben 3 sene önce dayanılmaz ağrılar çekiyordum kaç dr gezdim bana bişeyin yok diyip evime gönderiyorlardı en son gece yine ağrım başladı acile gittim idarar tahlilinden taş düşürüyorsun dedi dr bir sürü ilaç kullandım ama düşüremedim kanala düşmüştü taşım ,ama bir türlü düşmüyordu, biraz büyüktü en son ameliyatla aldılar taşı, çok şükür şimdi iyiyim inşallah önemli bişey değildir senin canım ihmal etme HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK GERÇEKTEN SAĞLIĞIMIZ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR a.s

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım inşallah önemli bir şey değildi ama benim ilk hamileliğimde olmuştu öyle inşallah senin de aynısıdır

canlarım ben geldim.doktora gitiim.çok şükür mantar değilmiş.tahriş omuş.adet günüm yakın ya ph değeri düşmüş.ilişki yasakmış.genital bölge temizleyicisi birde merhem verdi.ultrasona girdim.bişiler varmı diye sordum ama bişi görünmüyo dedi.zaten olsada belli olmaz şuan dedi.ammaaaaan olursa olsun olmazsada takmıyorum artık.zaten bu ay son kez yaptım herşeyi.bidaha yapmıycam.enazından herşeyi denedim.içim rahat.bundan sonrası allaha kalmış.tatile çıkar çıkmaz tüpbebek deniycez.inşalllah sizlerden hayırlı haberle alırım.

canlarım ben geldim.doktora gitiim.çok şükür mantar değilmiş.tahriş omuş.adet günüm yakın ya ph değeri düşmüş.ilişki yasakmış.genital bölge temizleyicisi birde merhem verdi.ultrasona girdim.bişiler varmı diye sordum ama bişi görünmüyo dedi.zaten olsada belli olmaz şuan dedi.ammaaaaan olursa olsun olmazsada takmıyorum artık.zaten bu ay son kez yaptım herşeyi.bidaha yapmıycam.enazından herşeyi denedim.içim rahat.bundan sonrası allaha kalmış.tatile çıkar çıkmaz tüpbebek deniycez.inşalllah sizlerden hayırlı haberle alırım.

benide götür tatileeeeeeeeeeeee kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

[FONT="Arial Black"[COLOR="Purple"]canım allah korusun taş olmasın ben 3 sene önce dayanılmaz ağrılar çekiyordum kaç dr gezdim bana bişeyin yok diyip evime gönderiyorlardı en son gece yine ağrım başladı acile gittim idarar tahlilinden taş düşürüyorsun dedi dr bir sürü ilaç kullandım ama düşüremedim kanala düşmüştü taşım ,ama bir türlü düşmüyordu, biraz büyüktü en son ameliyatla aldılar taşı, çok şükür şimdi iyiyim inşallah önemli bişey değildir senin canım ihmal etme HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK GERÇEKTEN SAĞLIĞIMIZ HERŞEYDEN ÖNCE GELİR a.s

yok anim tas degil biliyorum baktilardi yani.
apandisit ameliyati olmustum ben 11 yasinda.patlamisti ve 15 gün komada yatmistim. sag tüpüm yok cünkü ameliyatta kaybettim onu. cok kötüydü. o zamanlar bisey anlamamistim ama simdi üzülüyorum. hayirlisi böyleymis napalim. bazen de böyle ara ara agriyor. özellikle abdest aliyim diye ayagimi lavaboya kaldirdigimda agriyor. 3 dr a gittim, bisey yok normal dediler. insallah normaldir.

bu arada kizlar sanirim bu ayda olmadi. bende temmuzda tüpcünün yolunu tutcam gibi geliyor. Allah'im sen beni ve arkadaslarimi oralara muhtac etmeden gönder bebislerimizi cok korkuyorummm :Saruboceq:

önemli bisey cikmamasina sevindim canim, gecmis olsun.

rahat olunca hamile kalmak daha kolay, sende birakinca ugrasmayi kendinden gelir belki bebisin. Allah gönlüne göre versin

çok şükür mantar çıkmamış.. geçmiş olsun canım.. tatile çıkman çok iyi olur biraz kafa dağıtırsın.. inan benimde tatile okadar ihtiyacım varki ama malesef imkanlar elvermiyor. :çok üzgünüm:

çok şükür mantar çıkmamış.. geçmiş olsun canım.. tatile çıkman çok iyi olur biraz kafa dağıtırsın.. inan benimde tatile okadar ihtiyacım varki ama malesef imkanlar elvermiyor. :çok üzgünüm:

evet canım çok şükür mantar değilmiş.saol.hadi gel senide götüreyim tatile.hayatım bizim tatilde anca haziranda olur.bizde şimdi hiçbiryere kıpırdayamıyoruz.

yok anim tas degil biliyorum baktilardi yani.
apandisit ameliyati olmustum ben 11 yasinda.patlamisti ve 15 gün komada yatmistim. sag tüpüm yok cünkü ameliyatta kaybettim onu. cok kötüydü. o zamanlar bisey anlamamistim ama simdi üzülüyorum. hayirlisi böyleymis napalim. bazen de böyle ara ara agriyor. özellikle abdest aliyim diye ayagimi lavaboya kaldirdigimda agriyor. 3 dr a gittim, bisey yok normal dediler. insallah normaldir.

bu arada kizlar sanirim bu ayda olmadi. bende temmuzda tüpcünün yolunu tutcam gibi geliyor. Allah'im sen beni ve arkadaslarimi oralara muhtac etmeden gönder bebislerimizi cok korkuyorummm :Saruboceq:

canım geçmiş olsun.bende 16 yaşında apandist ameliyatı oldum.benimde sağ tüpüm bu ameliyat yüzünden kapalı ve açılmıyo.inşalllah durmunda bi anormallik yoktur.geçmiş olsun canım.

canım geçmiş olsun.bende 16 yaşında apandist ameliyatı oldum.benimde sağ tüpüm bu ameliyat yüzünden kapalı ve açılmıyo.inşalllah durmunda bi anormallik yoktur.geçmiş olsun canım.

gercekten mi? ah ah bu apandisit kimlerin basina neler aciyor yaaa. kader ortagi arkadasim benim.

gercekten mi? ah ah bu apandisit kimlerin basina neler aciyor yaaa. kader ortagi arkadasim benim.

evet canım basit bi ameliyat diye söyleniyo.evet küçük bi kesikle alınan bişey.apandistin vücutta ne işe yaradığı bile hala muamma.ancak patladığı zaman verdiği tahribat ölüme bile yol açıyo.sonuçta sende bende ölümden dönmüşüz ama enaz onun kadar acı bi sonuca maruz kalmışız.yinde şükür.rahmimiz yumurtalıklarımız yerinde duruyo bir tüpümüzde yerinde.benim sağ tüpüm ameliyat dolayısıyla kapalı sol ise enfeksiyon nedeni ile ama sol açıldı çok şükür.işte tek tüple bile olabilri diye bu çabam.inşalllah olur diyorum ama parmaklarım öyle yazıyo.inan doğal yolla hamile kalacağıma hiç inanmıyorum ama sadece umut ediyorum.

Back