canım öncelikle allah kavultursun hayırlı teskerelerle dönsün eşin ...allahım inşallah doğal yoldan sana minik meleğini gönderir...polen , bal , ve tarçınıda almayı unutma onlarıda kullan :1hug:canım aslında haklısın ama eşimde şekil bozukluğu sorunu var.bendede durmadan bişeyler çıkıyor.inşallah dediğin gibi gerek kalmaz kendiliğinden gelir.eşimin gelmesine 18 gün var süt buharını ve adayağını şimdiden yapayım birde böğürtlen kötü onun dışında yapacağım başka bişey varmı sizlerin yaptığı
selam canım ben pazardan almıştım sütü ama sanırım paket sütte olur o da inektan sağılmadımı sanki:))slm hanımlar,ben bu gece süt buharını yapcam,birşey sorcam bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim,paket süttende oluyomu süt buharı yoksa sadece inekden sağılan taze sütmü olacak,inanın kafama takıldı kafamçokkarıştı
canım aslında haklısın ama eşimde şekil bozukluğu sorunu var.bendede durmadan bişeyler çıkıyor.inşallah dediğin gibi gerek kalmaz kendiliğinden gelir.eşimin gelmesine 18 gün var süt buharını ve adayağını şimdiden yapayım birde böğürtlen kötü onun dışında yapacağım başka bişey varmı sizlerin yaptığı
slm hanımlar,ben bu gece süt buharını yapcam,birşey sorcam bilgisi olan varsa cevap yazarsa sevinirim,paket süttende oluyomu süt buharı yoksa sadece inekden sağılan taze sütmü olacak,inanın kafama takıldı kafamçokkarıştı
canım öncelikle allah kavultursun hayırlı teskerelerle dönsün eşin ...allahım inşallah doğal yoldan sana minik meleğini gönderir...polen , bal , ve tarçınıda almayı unutma onlarıda kullan :1hug:
ANLADIM TATLIM..tamam sen bildiğin gibi yap ozaman..
sende tam olarak ne var bilmiyorum ama şöye söylim mutlaka polenle balı yemeye çalış..süt buharınıda yap..allahın izniyle eşinde geldimi onada pekmez yedir.birde aktarlarda PADıŞAH MACUNU VARMIŞ..ıÇıNDE NE ARSAN VAR ıÇıNDEKıLER HEPıSı DOZUNU AŞMAMIŞ ŞEYLER.ONLAR ıYı GELıCEKTıR ..(şekil bozukluğu hiç önemli değil))yerimseniben
hadi hayırlı tezkereleeeer:teytey: bol bol çalışmalaaaarŞenizkaydirigubbakcemile :jeyyar:
ha o buharı ayarla sen geldiği gün...:jeyyar:anladın işte sen onuu hihoyyytkaydirigubbakcemile2
amin canım allah razı olsun hepimize birden gelir inşallah meleklerimiz polen bal tarçınıda sizden duymuştum onuda yiyicem allahın izniyle sağol canım
Allah razı olsun canım padişah macununu bilmiyordum onuda alırım.bende enfeksiyon var tedavi oluyorum geçmiştir inşallah.birde ben tarçının hem erkek hem kadın için çok yararlı olduğunu duymuştum .birde canım süt buharını en fazla kaç gün yapmamız lazım mesela ben gelmeden 1 hafta önce başlıyımmı
canım bende paketle yapmıştım yani hazır almıştım..ama sen bulabilirsen açık al..ben bulamamıştım ozaman..hadi hayırlı uğurlu olsuuun...
günaydın herkese canlarım.nasılsınız bakkiiiim.ben uykumu alamadım sabahta erken erken kalktım.uyukluyorum.bütün gece rüya görüp uyandım kendi kendime yorumlayıp tekrar yattım.benim akıntım değişti.daha doğrusu sık sık ıslanıyo çamaşırım.ama öyle böyle değil.değiştirmek zorunda kalıyorum.adetime 1 hafta kala akıntım farklı olurdu.şimdi daha değişik.4 mayıs adet günüm.bu kezde olmazsa galiba bende tüpçünün yolunu tutucam.hep derdim ya eşime kalsa hemen tüpçüye götürecek diye.bende arnavutum gibi yapıcam.dooğğğğrrruuu tüpçüye.bende herşeyi eşime bırakıcam.şimdiden canım sıkılmaya başladı bile.
Vajinaya Maydanoz ve Sarımsak
Anadolu’da kadınlar, jinekolojik şikayetler için doktora gitmek yerine vajinalarına maydanoz, sarmısak koymak gibi çağdışı yöntemlere başvuruyorlar.
Ege Üniversitesi Hemşirelik Yüksekokulu tarafından gerçekleştirilen bir araştırma, kadınların jinekolojik şikayetlerini azaltmak için akıl almaz yöntemlere başvurduğunu ortaya koydu. Hastanede tedavi gören 143 hasta üzerinde gerçekleştirilen araştırmadan çıkan sonuçlara göre, çareyi doktora gitmek yerine alternatif tıpta arayan bazı kadınlar vajinalarına maydanoz, sarmısak bile koyuyor. Tıbbi tedavi dışında kadınların yüzde 64.7’sinin bitkilerle tedavide çare aradıklarını söyleyen Prof. Dr. Ahsen Şirin, şu bilgileri verdi:
Kadınların yüzde 26.1’i ısırgan otu, yüzde 17.4’ü nane, limon, ıhlamur gibi bitkisel tedavi uyguluyor.
Akıntı şikayeti olan kadınlar, tıbbi tedavi dışında süt ve maydanozu kaynatıp buharına oturma, vajinaya maydanoz koyma, korse takma, beline pirinç lapası sarma, kaynatılmış sarmısağı vajinaya koyma gibi uygulamalara başvuruyor.
Prof. Dr. Şirin, bu uygulamaların enfeksiyon açısından zararı olabileceğine dikkat çekerek, bu enfeksiyonun komşu organlara da sıçrayabileceğini, en ileri düzeyde kısırlık yaratabiliceğini söyledi EEE NAPCAZ ŞİMDİ KIZLAR
yazın bende tüpçüye yetti gayrı be bune ya cılkı çıktı iyice bu işin yazın bende LPG taktırayım bari.82 model az kullanılmış lpg li ....:roflol:
kızlar bende uygulucam maydonoz süt buharını,adetimi bekliyorum,kızlar adetin son günleri diyorsunuz ama o zaman ilişkiye girsek bile ne faydası olacak sonuçta yumurtlama günleri değil ki?
seliminamm huuuuuuuuuu saat kaç olduuu halamı uyuyosuuunnnn :1closedeyes: bak temizlik yapcam diye yorma kendiniii koşma sakııınnnnnn
:
cnm inşalla hamiş olursun benimde adetime 10 gün kala filan akıntım çoğalmıştı açık sarı renkliydi benimki hamilelik belirtisi zaten birde be beyaz gecelik giydiğimde dışından gögüs uçlarımın koyuluğunu farkettim ama bana öyle geliyo sanmıştım meğer hamişmişim inşallh canım sende hamişsindir benim ilk doktor kontrolü tarihim senin adet tarihin4 mayıs yani müjdei haberi bekliyoruz :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?