E
EU3
Ziyaretçi
taklit değil kendi sitesinden aldım şeffaf canıımmmm a.s
ha tamam bebeğim.şeffafsa sorun yok.belki ilk kez olduğu için anlamamıştır.sen bişi anladınmı haddiiii hadiiiii dıhhannmaaaa anlaatttttttt
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
taklit değil kendi sitesinden aldım şeffaf canıımmmm a.s
çatladın demiiii kaydirigubbakcemile3 walla ben tüpü sıkar sıkmaz ayaklarımı havaya kaldırdııımmmm:roflol::roflol::roflol: galiba beceremedim benimkiler dışına çıktı:1no2:
yahu niye kaldırdın bacakları havaya tüpü sıkıncaaa.yatarak koyaydın yaaa.yada belinin altına bi yasıtk.zaten biraz dışarı çıkıyo canıımmm.hay bide içeriye sıkıyom sıkıyom tam dışarı çıkarıyodum tüpü tekrar hüüüüp diye içeridekileri gene tüpün içine çekiyodum vakum gibi.sonra tekrar içeri sıkıyodum bırakmada dışarı çıkarıyodum.herşey zahmetli beeee.sen yatağına gittiğin zaman uzan bacaklarını karnına doğru çek.belinin altına dahadoğrusu poponun altına yastığı koyy.sık içeri.ama içindeyken bırakma tüpü sıkar gibi dışarıya çıkar.tamammı aşkitom.
kız duruuu sabah kahvesi yaptım gel de içekkk.bizden başka kimse yok burada.uykucularrrr.
kahvemi dedinnnn :lepi: :dance::teytey: gelirim tabiiiiii ben güne çok erken başlıyorum akşamda erkenden uykum geliyooooo...gidiyim bir kahve alıp geliyom canımmmm
ben uyandımmmmm mirmirmirmirherkese günaydınlar nasılsınız bakam kızlar ....
durualya canım çok şekersin yaa çok tatlı çıkmışsınşimdi bizde sana diyek 41'5 kere maşallah tütütütü allah sahibine bağışlasın :))))
seliminam canım eşinle ne güzel poz vermişsiniz öyle allah mutluluğunuzu bozmasın sende çok şekersin sanada 41'5 kere maşallah tütütü.... valla arada bir böyle resim koyalım eğlenceli oluyo :)))
günaydın tatlımmm.evet koyalım resim güzel oluyo.çalışmalar nası gidiyoooo.sen onu anlattt.
kızım dopic imizin adı çıkacak sonra millet uğramaz haaadelikafaduldenkedersiz ssen anlat ben gelince okurum.mutfağımı toparlamma lazım.bide biraz çamaşır var.birazdan görüşrüz
ben uyandımmmmm mirmirmirmirherkese günaydınlar nasılsınız bakam kızlar ....
durualya canım çok şekersin yaa çok tatlı çıkmışsınşimdi bizde sana diyek 41'5 kere maşallah tütütütü allah sahibine bağışlasın :))))
seliminam canım eşinle ne güzel poz vermişsiniz öyle allah mutluluğunuzu bozmasın sende çok şekersin sanada 41'5 kere maşallah tütütü.... valla arada bir böyle resim koyalım eğlenceli oluyo :)))