• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kızlaaarr asılmayın lütfeeennn ben evliyiimmmm:roflol::roflol::roflol:

senin herif şanslı valla gülüüümmm.güzel surat.allah seni eşine,eşinide sana bağışlasın.birde sıpaların en tatlısını versin sana.

kızlaaarr asılmayın lütfeeennn ben evliyiimmmm:roflol::roflol::roflol:

işteee ben nedemiştiiim:1closedeyes: durumun yüzü kalbininkinin aynısı değilmi kızlaaaara.s..canım beniiim maşallaaaah maşalllaaaaah allah sahibine bağışlasın seniiii...
seni gördüm rahatladım güzel bir süpriz olduuu bizee teşekür ederiiiizzz..:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:niye sakındın bizden yüzünü he de bakem aaa??:jeyyar:..allah herşeyi gönlüne göre versiiin fotoraflarda bebişinle çekinirsin inşallaah tez zamandaaa..:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

seliminaaam nasıl oldun bitanem??nasıl hissediyosun kendinii?ağrın sızın yok dimiii..bugün çalışmayın bariii.vardır bundada bir hayır dikkattet kendinee..bi ayetel kürsü oku bakim üfle kendineee..bugün resmini koydun nazar değdirdiler sana baaak..

işteee ben nedemiştiiim:1closedeyes: durumun yüzü kalbininkinin aynısı değilmi kızlaaaara.s..canım beniiim maşallaaaah maşalllaaaaah allah sahibine bağışlasın seniiii...
seni gördüm rahatladım güzel bir süpriz olduuu bizee teşekür ederiiiizzz..:1hug::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar: :nazar::nazar::nazar:niye sakındın bizden yüzünü he de bakem aaa??:jeyyar:..allah herşeyi gönlüne göre versiiin fotoraflarda bebişinle çekinirsin inşallaah tez zamandaaa..:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

ayyy çook utandırıyosunuz beni yaww:asigim::asigim::utangac::utangac: Hepimizin bebişi olsun hepimizin:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

seliminaaam nasıl oldun bitanem??nasıl hissediyosun kendinii?ağrın sızın yok dimiii..bugün çalışmayın bariii.vardır bundada bir hayır dikkattet kendinee..bi ayetel kürsü oku bakim üfle kendineee..bugün resmini koydun nazar değdirdiler sana baaak..

iyiyim bitanem şükür.durmak yoook bugece bitiyo buhar da preseed da.iki elim kanda olsa yapıcam.yeterki rabbim versin.

ayyy çook utandırıyosunuz beni yaww:asigim::asigim::utangac::utangac: Hepimizin bebişi olsun hepimizin:emir_bebek::ecrin_bebek::CüvCüv:

ama öyle şımartmak için değil ama çok ASİLSİN..MAŞALLAAAH..:nazar::nazar:senindee olsuuuun sana benzesiiinnn..:CüvCüv::ecrin_bebek::nazar:

seliminam arnavutum doğru söylüyorrrrr dinlen bu akşam bu arada yakından da süpersiinn waaaaauuuvvvvvvvvvvv yavyuuummmm :jeyyar:

iyiyim bitanem şükür.durmak yoook bugece bitiyo buhar da preseed da.iki elim kanda olsa yapıcam.yeterki rabbim versin.

abuu FETTAN SENİİ senin bişey yapasın var sanırsaam:jeyyar:iyi hadi söyle enişte beye seni incitmesin sen paso yat bana hareketler yapma baak.kısa sürsün mümkünsee,yerimseniben zatten düşmüşsün de bugün.:1closedeyes:

öpüyorum seni kocamaaan:1hug:iyi çalışmalaaar sizee:jeyyar::teytey:

seliminam arnavutum doğru söylüyorrrrr dinlen bu akşam bu arada yakından da süpersiinn waaaaauuuvvvvvvvvvvv yavyuuummmm :jeyyar:

kız yok beee çok küçük gösterdiğimi sölerler.öyle sexü falan diilim.minyon tipli şirin bi kadınım.e azucuk da güzel iştee.

abuu FETTAN SENİİ senin bişey yapasın var sanırsaam:jeyyar:iyi hadi söyle enişte beye seni incitmesin sen paso yat bana hareketler yapma baak.kısa sürsün mümkünsee,yerimseniben zatten düşmüşsün de bugün.:1closedeyes:

öpüyorum seni kocamaaan:1hug:iyi çalışmalaaar sizee:jeyyar::teytey:

tamam aşkııım sen dersin de senin sözünü dinlememmiiiii

hmm anladım.tşk ettim.birde ovulasyon tesleri varmişya hani onları kullananlar varmı aranızda.Eğer kullanan varsa kac tane cıkıyor içinden.adet bittikten sonra yapıyoruz sanırım.çubuk tek kullanımlıklı acaba.

canım markasına göre değişiyo ama içlerinde 6 adet oluyo aynı gebelik testine benziyo ..sen hangi günler çatlıyosun bilmiyorum ama ben mesela 12.gün olmadan 10 testi yapmıştım çift çizgi çıkınca ilişkiye girmiştik gün aşırıı..yaparsan mutlaka işikiden sonra bacaklarını havaya dik 20 dk felan.belinede yastık koy.sonra 20 dk tamamlanınca yattığında tekrar bacaklarını içine çek karnına doğru 2 saat'da öyle yat.yani cennin pozisyonunda.hangi tüpün açıksa ona doğru yat..tamam hadi hayırlısı olsuuun..:teytey::dance::teytey::dance:

durualya kız seni var yaaaa istanbullara gelir bulur görürüm yüzünü.kızz cadı ne o öle yok profilden yok saçlar sadece.aaaaaaaaaaaaaa.hadi hadiiii koy bakem şöle resmini yüzün iiice bi görünsün.a

kız duruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.bizim fotolar gibin olsun beyaaav.nası kızansın sen büle.iiice yüzün dönük olsun.

canım markasına göre değişiyo ama içlerinde 6 adet oluyo aynı gebelik testine benziyo ..sen hangi günler çatlıyosun bilmiyorum ama ben mesela 12.gün olmadan 10 testi yapmıştım çift çizgi çıkınca ilişkiye girmiştik gün aşırıı..yaparsan mutlaka işikiden sonra bacaklarını havaya dik 20 dk felan.belinede yastık koy.sonra 20 dk tamamlanınca yattığında tekrar bacaklarını içine çek karnına doğru 2 saat'da öyle yat.yani cennin pozisyonunda.hangi tüpün açıksa ona doğru yat..tamam hadi hayırlısı olsuuun..:teytey::dance::teytey::dance:

tşk ederim cnm.adetimi bekliyorum bakalım gelsin bende bulursam burda hemen alayım.soğan suyu içtiğimden mi nedir hap bitti 3 gün oldu halen gelmedi sadece çamaşirimda hafif lekeler oldu.şimdi gene kayboldu.karnımda gerim gerim geriliyo içerde çalişma var sanki ama sessiz bir çalişma kıpır kıpır.allahım sabır versin hepimize artık.

yaww benim hiç yüz resmim yokmuş bilgisayardaaaa abuuuuu kocam çekmemiişşşşşşş deminden beri arıyoruummmmm:uhm:

bu akşam eve gelirken bende ovulasyon testi aldııımmm içinden tek kullanımlık çıktııııı zaten piyasada yokmuş bu aralarrrrr eczacı dediiiii....delikafadulden eczacı adam demezmi hayırlı olsun diyeee nasıl utandım :asigim:

Back