• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

kız adı çıkmaz çıkmaz.napalım yemek yiyerek olmuyo bebek.mecburen anlatıcaz.birbirimize sölemesek bacakları yukarı kaldırmayı,yastık koymayı preseedi sonraaa bzı pozisyonları nerden bilcez kiiiii.evet topiği buharla alakalı açtım ama.buharı yapıp yatmıycazki.çalışmalarıda anlatıp öğrenmemiz lazım.e birazcıkta cadılaşıyoz espirik falan yapıyoz renk geliyo.boolll booolll çalışın bakalım.benim buharda preseedda bitti artık biraz daha aralıklarla çalışma var.offf inşalllah olur artık.benim belim halaaa tutuk.ne yaptımsa geçmedi.yorulamamaya fazla hareket etmemeye çalışıyorum.

kızım dopic imizin adı çıkacak sonra millet uğramaz haaadelikafadulden
neyse ben üstü kapalı anlatayım biraz bizim ilişki gün aşırı oluyo dün gece o gecelerden biriydi :utangac:eşim dün okuldan geç gelmişti toplantısı vardı baktım saat çok geç olmadan yatağa girdi uyuma çalıştı ben dururmuyum hiç :jeyyar:bende sözde uyumak için yatağa girdim çaktırmadan sarıldım vs vs :utangac: sonra anlarsınız kaydirigubbakcemile ilişkiden sonra ben ayaklar havada 1 saatten fazla bekledim yastıkta popomda gerçekten böyle çok uzun süre kalıyo spremler :1rolleyes:ondan sonra çok yavaş ayaklarımı indirdim yastık popomda duruyo tabi eşimin yastığına kafamı koyup yattım mirmirmirmiryumurtlama günlerinde sabah duşumu oluyorum hiç kalkmıyorum işte bu kadar

Hadi inşallah meleğin bu ay gelir tatlıımmm :emir_bebek::ecrin_bebek: :CüvCüv: :CüvCüv:gamyoncuiremsu

canlar ben çıkıyorum benimde biraz temizliğim var sohbetimize kaldığımız yerden devam ederiz belki ozamana kadar arnavutgüzeli ve meyra arkadaşımızda gelir

yaw temizlik felan diyosunuz ben bunları yapamıyoruuummmm genelde hafta sonuna kalıyooooorrrrrrrdelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

kız adı çıkmaz çıkmaz.napalım yemek yiyerek olmuyo bebek.mecburen anlatıcaz.birbirimize sölemesek bacakları yukarı kaldırmayı,yastık koymayı preseedi sonraaa bzı pozisyonları nerden bilcez kiiiii.evet topiği buharla alakalı açtım ama.buharı yapıp yatmıycazki.çalışmalarıda anlatıp öğrenmemiz lazım.e birazcıkta cadılaşıyoz espirik falan yapıyoz renk geliyo.boolll booolll çalışın bakalım.benim buharda preseedda bitti artık biraz daha aralıklarla çalışma var.offf inşalllah olur artık.benim belim halaaa tutuk.ne yaptımsa geçmedi.yorulamamaya fazla hareket etmemeye çalışıyorum.

canım sen bugün bence hiç bir iş yapma yat ve dinlennn:kahve:

yaw temizlik felan diyosunuz ben bunları yapamıyoruuummmm genelde hafta sonuna kalıyooooorrrrrrrdelikafadulden-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

hayatım çalışıyosun sen haftaiçi yorgun argın yapamazsın.tabiki haftasonu yapabilirsin.boşverrrr.

yine ben geldimmmdelikafadulden valla üsten bir temizlik yaptım ne yapayım çok yormak istemiyorum kendimi boşunamaı uğraşıyoz okadar :1closedeyes:adet olunca dip köşe yaparım artık evimin temizliğini

kızlar herkese günaydın
bende işlerimi düzenledim ve geldim..ne güzelsiniz siz öyle fıstıklar maşallah.(duru-selimina)tü tü ....

selimanıcam tüm kürler bitmiş sanırım inşallah bu ay gelir senin sıpa.....birde belin nasıl oldu..o agrıyla bile durmak yok yola devam diyorsun ha..allahım bu emeklerini bir an önce görür inşallah..

duru kedersiz sizin kürlerden ne alem devam edi

bende bu ay sadece 1 kere yapabildim buhar kürünü 3 gün boyunca yatılı misafirlerim vardı .onların yanında yapmak olmayacaktı.bu ay ne adet günü hesapladım nede yumurtlama günü bakalım artık hayırlısı

kızlar herkese günaydın
bende işlerimi düzenledim ve geldim..ne güzelsiniz siz öyle fıstıklar maşallah.(duru-selimina)tü tü ....

selimanıcam tüm kürler bitmiş sanırım inşallah bu ay gelir senin sıpa.....birde belin nasıl oldu..o agrıyla bile durmak yok yola devam diyorsun ha..allahım bu emeklerini bir an önce görür inşallah..

sanada günaydın aşkııımmmmm hoşgeldiiinnn ŞenizŞeniz Sibelim walla akşam ilk defa preseedi denedimde acemi şaşkın ördek ben kafamçokkarıştı yarısı dışardaydııııı:roflol::roflol::roflol: adaçayıyağı kürü bitti buharı 3 gün yapabildim polen devam böğürtlen kökü dün içmedim 4-5 incir yiyorum preseed başladı eee içim dışımada çıktıııı artııkkk kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı:roflol: senin kürler bittimi bebişiim

kızlar herkese günaydın

SANADAGÜNAYDIN CANIM
KÜRLERE BİR UMUT DEVAM EDİYORUM POLENİ PEKEMZLE YİYİOM BALIM BİTTİ BİR ZARIRI YOKTUR SANIRSAM SÜT BUHARINIDA YAPTIM BİTTİ ELMAYAĞIDA ÇOKTANNNNNN BİTTİ ŞİMDİ BİR UMUT BEKLİYORUZ MELEKLERİMİZİ :emir_bebek:

bende bu ay sadece 1 kere yapabildim buhar kürünü 3 gün boyunca yatılı misafirlerim vardı .onların yanında yapmak olmayacaktı.bu ay ne adet günü hesapladım nede yumurtlama günü bakalım artık hayırlısı

inşallah bu ay tutmuştur canım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hem misafirlerle uğraşınca kafan dağılmıştır hadi hayırlı haberler inşallaha.s.:nazar:

HOŞBULDUK CANIMMM
Bende bu ay almak istiyorum çok konuştunuz canım çektikaydirigubbakcemile3.nasıl presedde ne hissettin?:utangac:

ben sogan ve incir kürünü yapamadım .çok denedim içiyorum 2dk sonra aynen dışarda
bal+tarcın+polen kürüne devam ediyom .bir kavanoz bitirdim ..elma yagını 1 ay düzenli yaptın sonra kokusundan dolayı onuda bıraktım.bu ay buharı 1 gece denedim. ama süper bişey ya nasıl rahatlatıyo böle içim boşalıyo sanki benim hoşuma gittikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
adet olayım deneyeceğim .

inşallah bu ay tutmuştur canım :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: hem misafirlerle uğraşınca kafan dağılmıştır hadi hayırlı haberler inşallaha.s.:nazar:

Durucum inşallah ama ben hiç sanmıyorum .bu ay beniim bi beklentim yok.Güya bu ay dr gidecektim onada gitmedim...öle işte

kızlar herkese günaydın

günaydın canım.evet şimdilik kürler bitti.bekliycem artık.inşalllah bidaha uğraşmam.ve ben 3 ay oldu yapıyorum buharı.ne sabır varmış bende dimi yaaa.ah o sıpa bi gelse var yaa o poposunu kızartıcam.

ah canım valla sendekide büyük sabır...ben okadar dayanamam sanırımm..inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

HOŞBULDUK CANIMMM
Bende bu ay almak istiyorum çok konuştunuz canım çektikaydirigubbakcemile3.nasıl presedde ne hissettin?:utangac:

ben sogan ve incir kürünü yapamadım .çok denedim içiyorum 2dk sonra aynen dışarda
bal+tarcın+polen kürüne devam ediyom .bir kavanoz bitirdim ..elma yagını 1 ay düzenli yaptın sonra kokusundan dolayı onuda bıraktım.bu ay buharı 1 gece denedim. ama süper bişey ya nasıl rahatlatıyo böle içim boşalıyo sanki benim hoşuma gittikaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

al canım al sende dne işe yaradığını söylüyolar.ben ikincisini bile aldım.ne olur ne olmaz diye.ama benim herif tutturmuş artık doğal istiyormuş.bıkmışmış preseeden.sanki ben keyfim için alıyom preseedi.çare niyetine aldık hepimiz.yoksa 5 dakikalık bi iş için okadar para vermeye değmez bence.oooofff oooofff.

ah canım valla sendekide büyük sabır...ben okadar dayanamam sanırımm..inşallah bu ay güzel haberlerini alırız

aslında sonuç alanlar çıksa sabrımız daha fazla artar.benim arkadaşım bu buharla 11 yıl sonra kavuştu bebeğine.bende ondan teseelli buluyorum tatlım

HOŞBULDUK CANIMMM

Durucum inşallah ama ben hiç sanmıyorum .bu ay beniim bi beklentim yok.Güya bu ay dr gidecektim onada gitmedim...öle işte

wallaaa arnavutgüzelim ve seliminam varyaaaa öyle ballandırdılar ki benimde canım çekmişti aldım ama ilk akşam acemi şaşkın ördek yarısı dışarı çıktııı -tatlicadiarzu- ovulasyon günlerinde hani ıslaklık hissedilir ya aynen öyle gibi yada spermlerin dışına çıkmış hali gibi hissediyosun aslında :bbo: ben bişi anlamadım haaa birde ovulasyon testi aldım dün oda tek kullanımlıkmışşş delikafadulden birde piyasada kalmamışşş eczacıda zor bulduuu

belli olmaz bakarsın minik yolcu gelmiştiryerimseniben inşallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Back