E
EU3
Ziyaretçi
canım çok tşr ler bana verdiğin destek için ama çok takıyorum eşim hiçbirşey söylemiyor ailesi bazen laf sokuyor hani olsa severiz gbilerinden sanki oluyor ben düşürüyorumda
daha önce çalışıyordum ama ameliyat olunca çıkış yaptım ondan sonrada bulamadım eşim kurslar göndermiyor saçma kıskançlık işte burdada kimsem yok kendi kendime akşama kadar oturuyorum hiç dışarı çıkmıyorum nereye gideceğim çıksam eşim tatillerimde götürüyor sağolsun gezdirir allah işte bakalım incir kürü uyguluyorum buay neolacak 5sene sonra mucize gerçekleşecekmi:CüvCüv:
ahh canım benimmmm.bende 5 yıldır bekliyorum bebeğimi.3 aşılama 1 tüp bebek yok yok yokkkkk.şimdide alternatif tıbba yöneldim enazından tüp bebeğe kadar kiii inşallah gerek kalmaz.buharı 3.kez yapıyorum.bakalaım bu ay olacakmı.etrafımızdaki insanların ii niyetle söylediklerini bile kötü anlayabiliyoruz.oyüzden takma kafana.bende çalışıyordum ancak şuan çalışmıyorum.oyalanacak başka şeler bulmaya çalışıyorum.sende öyle yap.sal kendini rahat olsun kafan.öpüyorum canım seni rabbim biranönce mucizelerimizi gönderir inşallah.