EVET CANIM ÇOCUK İÇİN BENDE YENİ DUYDUM DAHA KULLANMADIM BURAYI OKU İSTERSEN BBURDA KULLANAN TECRÜBELİ BAYANLAR VAR:))TIKLA http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.htmla.s.
arkadaşım aradığınız sayfa açılmıyor diyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
EVET CANIM ÇOCUK İÇİN BENDE YENİ DUYDUM DAHA KULLANMADIM BURAYI OKU İSTERSEN BBURDA KULLANAN TECRÜBELİ BAYANLAR VAR:))TIKLA http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/222939-preseed-kullananlar.htmla.s.
benim iki tüpümde tıkalıydı açık ameliyat geçirdim 2sene oluyor kist oluşmuş 20 kadar onlar patlatıldı ben ameliyat olduğum için pişman oldum onun için sordum canım yaaaaaaaaaaaa
canım hsg de acılmadı laporoskopi ile acıldı ama rahimde çökme varmıs daha sonra histereskopi oldum o düzeltildi
arkadaşım aradığınız sayfa açılmıyor diyo
İKİNİZEDE BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN DİYORUM ALLAHIM DAHA BÜYÜK DERTLER VERMESİN EN KISA ZAMANDA RABBİM KUCAĞINIZI MELEKLERLE DOLDURSUN :1hug:
tşr ler canım da neler yaşadım 5senedir doktorlara gelgit artık maddi manevi herşeyim bitti artık 4 aydır kendi haline bıraktım ilaç içmek istemiyorum ameliyat 2kere rahim filmi aşılama iğneler tiksindim hastaneye gidince tüylerim ürperiyor oda yetmezmiş gibi 1senedir saçkıran oldum sitresten sıkıntıdan çok yorgunum artık:çok üzgünüm:senağlamasenağlama
CANIM ARNAVUTGÜZELİNE SORMUŞSUN AMA BEN CEVAPLIYAYIM ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLIYOSUN 5 GÜN KULLANIYOSUN UYGULAMA ŞÖYLE ÇOK BASİT:))BİRAZ PAMUĞA ELMAYAĞINDA3 _4 DAMLA KOYUYOSUN SONRA RAHİME KOY GECE YAP BUNU SABAHDA ÇIKAR TAMAMMI CANIM :1hug::arnavutgüzeli canım ya özel mesaj yazdım sana ama gelmedi sanırım bu elma adayagını ne zman kullanmaya baslamak gerekiyor ve ne kadar süre kullanılacak onuda deneyelim eksik kalmasın:teytey:
sen napmışsın öyle kendinee yaaa,neden üzüyosun kendinii canım beniiim bak saçkıran da olmuşsuuun.içim sızladııı..lütfen silkelen ve kendine gel dünyanın sonu değilkiiii..rabbim sağlık versin sana ve eşinee allahın izniyle hiç ummadığın bir anda olucak buna yeterki canı gönülden nan yeterki içten istee..üzlümee baaak:teselli:eşin mi bişey diyo yada ne bilim eşinin ailesi falanmıı??gerçekten hiç kimse önemli değil bunu bil yeret sen rabbine sığın yeterkii..düşünmemeye çalış..biliyorum kolay değil ama başka şeylerle ilgilen,ne bilim kursa falan git bişeyler yap işte sana tedavi gibi olucaktır unutmaya çalış..seni eşin çocuk için almadı sonuçta napalım allahın takdiri bak hepimiz umutla bekliyoruz..yumurtalığımız pişse bile herşey deniyoruz..sen canını sıkma bak bize takıl tamam hiç bişey kullanmaa ama bizimle ol burda .en azından moralin düzelir.hadi sağlıcakla kal kucaklıyorum seniii.hiiiç bireşi kafana takmaa bak herşey sana zarar olarak geri dönüyoo:1hug:
Allahıma şükürler olsun hamileyim....
Şubat ayında tüp bebek yaptırmıştık.sonuç negatifti..sorun eşimin değerleri düşüktü..bu ay tamamen dogal yolla ben kuru incir yedim; eşim de keçiboynuzu pekmezi kaynatıp içti..
ayrıca netten gördüğüm preseed ürününü aldım ve 3 gün kullandım:)işte böyle Allah hepinizin gönlüne göre versin..hiçbir zaman ümüdinizi yitirmeyiniz:)
son regli tarihim 15 mart bugünkü kan sonucum 1715 merak edenler:)
tüp bebek bölümüne bi arkadas yazmıs bunu etkilenmedim desem yalan olur kızlar
teşekkür ederim canım deniycem bunuda umut dünyası :)kaydirigubbakcemile3CANIM ARNAVUTGÜZELİNE SORMUŞSUN AMA BEN CEVAPLIYAYIM ADETİN 5. GÜNÜ BAŞLIYOSUN 5 GÜN KULLANIYOSUN UYGULAMA ŞÖYLE ÇOK BASİT:))BİRAZ PAMUĞA ELMAYAĞINDA3 _4 DAMLA KOYUYOSUN SONRA RAHİME KOY GECE YAP BUNU SABAHDA ÇIKAR TAMAMMI CANIM :1hug:
allah kucağına kavuştursun canım bu kullandığının zararı yok demi inciri kaynattınmı öyle yedinmi:CüvCüv::CüvCüv:
canım çok tşr ler bana verdiğin destek için ama çok takıyorum eşim hiçbirşey söylemiyor ailesi bazen laf sokuyor hani olsa severiz gbilerinden sanki oluyor ben düşürüyorumda
daha önce çalışıyordum ama ameliyat olunca çıkış yaptım ondan sonrada bulamadım eşim kurslar göndermiyor saçma kıskançlık işte burdada kimsem yok kendi kendime akşama kadar oturuyorum hiç dışarı çıkmıyorum nereye gideceğim çıksam eşim tatillerimde götürüyor sağolsun gezdirir allah işte bakalım incir kürü uyguluyorum buay neolacak 5sene sonra mucize gerçekleşecekmi:CüvCüv: