• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

bende yapmayı düşünüyodum bu yazıyı gördüm vazgeçtim korktum valla Rabbim ne zaman verirse o zaman gelsin takmıcam artık

tamam bu sizin doğal bir düşünceniz,saygı duyarız ama nolur okadar bayan kullaıyoruz hiçte öyle bir yanma hissi dahi hisetmedik gerçekten.kötü birşey olsa kesinlikle tavsiye etmezdik..sonuçta güçlü bir buhar değilkii.ayrıca buhar yumurtalıklara gitmesi MÜMKÜN DEĞİİİİİLDİR..ancak rahim duvarına kadar ulaşır..rahim gevşemeye başlayıncada tüplerde açılmış olur..buharın faydası buu. bunu yazmamın sebebi sizin kulanmanız değil,fikrinizi değiştimek hiç değil sadece yeni gelen bayanlar okuduklarında biraz düşünme fırsatı sunmam içindi...saygılar:enbuyukkk:

:1shok:pişmişmiiiiikafamçokkarıştı yok artık...

benimkiler pişmediysee bu sitede kimsenin pişmemiştir.benim kadar deneyimli bir bayan daha yoktur sanırsam.olması mümkün değil.kesin başka bir nedenden dolayı olmuştur..kimbilir ne kullandıda yumurtalıklarını haşladı:sm_confused:

allah aşkına bu nasıl bir mantıktır yaa ,inanmıyorum ben,kusura bakmayında bana çok saçma geldii..sağolun gende paylaştığınız içindee ..

o senin düşüncen buda benim bana mantıksız gelmedi sonucta dr söylemiş piştigini maydanozu kaynatmıs buharına oturmus iste bildigimiz taktik sonucta buda bi risk her alternatif tedavi yöntemi herkese faydalı olmayabilir.bende duydugumu paylastım ve denemeye cesarette edemedim bu yüzden siz bilirsiniz

slm kızlar maydanoz kaynatma işlemini cok önce duymustum tam denemeyi düşünüyordum bi arkadasımla paylasmıstım tesadüf bu ya bi tanıdıkları denemiş bunu ve yumurtaları pişmiş artık hamile kalma olasılıgı bile yokmuş o yüzden korktum ve yapmadım, ya aşırı sıcakken falanmı denedi ne dersiniz?bugun adetimin ilk gunu ve bende bal tarcın cörek otuna baslıyorum inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize kavusturur aminnnnnnnnnnnnn
ABOOOOOOOWWW ABOOOOOOOWWW :1shok:NE DıYıN SEN ARKEDEŞ KORKTUM ŞıMDı BEN PıŞMıŞ YUMURTA HEE AMANINNNNNNN delikafaduldenıLK DEFA SıZDEN DUYUYORUM AMA SAÇMA ÇOK SAÇMA GELDı BANADA .... PAYLAŞIM ıÇıN TEŞEKKÜRLER YıNEDE SAOL ARKEDEŞ SAOL ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HEPıMıZı ANNE YAPSADA KURTULSAK ARTIK ŞU KÜRLERDEN MÜRLERDEN OFFF PUFFF:delphin:

yaa benim eşim biraz acayiptir yani herif ...normalde alış veriş yapınca amcasının kredi kartını kullanır preseed i de amcanın kartıyla allım dedim olmaz dedi şimdi gidip eczacıylamı konuşacak benim herifi bilirim yapmaz öyle kötükedihüso

KEDERSİZ

canım ben anlamadım bupreseed i n neolduğunu neye yarıyor anlatırmısın çocuk için mi:1shok:

ABOOOOOOOWWW ABOOOOOOOWWW :1shok:NE DİYİN SEN ARKEDEŞ KORKTUM ŞİMDİ BEN PİŞMİŞ YUMURTA HEE AMANINNNNNNN delikafaduldenİLK DEFA SİZDEN DUYUYORUM AMA SAÇMA ÇOK SAÇMA GELDİ BANADA .... PAYLAŞIM İÇİN TEŞEKKÜRLER YİNEDE SAOL ARKEDEŞ SAOL ALLAHIM EN KISA ZAMANDA HEPİMİZİ ANNE YAPSADA KURTULSAK ARTIK ŞU KÜRLERDEN MÜRLERDEN OFFF PUFFF:delphin:

Amin canım dedigim gibi duydugumu paylastım uygularsınız uygulamazsınız size kalmıs çabalarımız inşallah boşa cıkmaz bir başarısız tüp bebek denemem var benimde sağ tüp tıkalı sol tüpümde acıldı ama ne durumda bilmiyorum duyduklarımızı önce süzgecten gecirmek lazım takdir Allah'ın. neleride varki drum anlatmıstı iki tüpü tıkalı tam tüp bebek tedavisine baslıycaz geldi hastaneye bi baktım hamile diyor yani her sey Allah'tan

slm kızlar maydanoz kaynatma işlemini cok önce duymustum tam denemeyi düşünüyordum bi arkadasımla paylasmıstım tesadüf bu ya bi tanıdıkları denemiş bunu ve yumurtaları pişmiş artık hamile kalma olasılıgı bile yokmuş o yüzden korktum ve yapmadım, ya aşırı sıcakken falanmı denedi ne dersiniz?bugun adetimin ilk gunu ve bende bal tarcın cörek otuna baslıyorum inşallah rabbim hepimizi bebişlerimize kavusturur aminnnnnnnnnnnnn

valla ben inanırım rahim bu hassas sıcak düşünsenize sıcak suşişesi bile koysanız yumurtlıkları etkilermiş benim başıma geldi kis yapabilirmiş öyle duymuştum başıma geldi ençok kullandığım yöntemdi üşüttüğümde doğru olabilir ben tırstım vallaÇok üzgünüm çoook

Amin canım dedigim gibi duydugumu paylastım uygularsınız uygulamazsınız size kalmıs çabalarımız inşallah boşa cıkmaz bir başarısız tüp bebek denemem var benimde sağ tüp tıkalı sol tüpümde acıldı ama ne durumda bilmiyorum duyduklarımızı önce süzgecten gecirmek lazım takdir Allah'ın. neleride varki drum anlatmıstı iki tüpü tıkalı tam tüp bebek tedavisine baslıycaz geldi hastaneye bi baktım hamile diyor yani her sey Allah'tan

canım geçmiş olsun sol tüpünü nasıl açtırdın ameliyatmı hgs ilemi açıldı cevap yazarsan sevinirim:çok üzgünüm:

o senin düşüncen buda benim bana mantıksız gelmedi sonucta dr söylemiş piştigini maydanozu kaynatmıs buharına oturmus iste bildigimiz taktik sonucta buda bi risk her alternatif tedavi yöntemi herkese faydalı olmayabilir.bende duydugumu paylastım ve denemeye cesarette edemedim bu yüzden siz bilirsiniz

tamam sana katılıyorum söylemiştir doktor arkadaşına pekiii yumurtalıklarına amelyat mı yaptıda gördüü piştiğini, yanlış anlam lütfen ben sadece öğrenmek istiyorum detayını,çünkü genelde yumurtalıklara ulaşmak için tüm doktorlar rahim filmi yada laporoskopi isterler,ultrasyonla görülücek kadar net değildirler..aceba diyorum doktorumu yanlış gördüde..çünkü bazı doktorlar alternatif tıpa karşılar hiç onaylamazlar böyle şeyleri..koca karı ilaçlarına güvenmeyin derler, onlar hezaman tıpa yönlendirirler..yani kesin bir problem oluşmuştur daha önceden,arkadaşında süt buharını söyleyince pişirmişsin demiştir:sm_confused:

canım geçmiş olsun sol tüpünü nasıl açtırdın ameliyatmı hgs ilemi açıldı cevap yazarsan sevinirim:çok üzgünüm:

canım hsg de acılmadı laporoskopi ile acıldı ama rahimde çökme varmıs daha sonra histereskopi oldum o düzeltildi

tamam sana katılıyorum söylemiştir doktor arkadaşına pekiii yumurtalıklarına amelyat mı yaptıda gördüü piştiğini, yanlış anlam lütfen ben sadece öğrenmek istiyorum detayını,çünkü genelde yumurtalıklara ulaşmak için tüm doktorlar rahim filmi yada laporoskopi isterler,ultrasyonla görülücek kadar net değildirler..aceba diyorum doktorumu yanlış gördüde..çünkü bazı doktorlar alternatif tıpa karşılar hiç onaylamazlar böyle şeyleri..koca karı ilaçlarına güvenmeyin derler, onlar hezaman tıpa yönlendirirler..yani kesin bir problem oluşmuştur daha önceden,arkadaşında süt buharını söyleyince pişirmişsin demiştir:sm_confused:

canım bildigim bu kadarıyla sınırlı ama tekrar arastırırım yine dedigin gibi karsı olan doktorlarda var ama bence biraz bekletmeden direk kaynamıs suya oturmus olabilir sonucta sıcagın etkisiyle rahim agzıda genişliyor biliyosun

canım hsg de acılmadı laporoskopi ile acıldı ama rahimde çökme varmıs daha sonra histereskopi oldum o düzeltildi

benim iki tüpümde tıkalıydı açık ameliyat geçirdim 2sene oluyor kist oluşmuş 20 kadar onlar patlatıldı ben ameliyat olduğum için pişman oldum onun için sordum canım yaaaaaaaaaaaa

benim iki tüpümde tıkalıydı açık ameliyat geçirdim 2sene oluyor kist oluşmuş 20 kadar onlar patlatıldı ben ameliyat olduğum için pişman oldum onun için sordum canım yaaaaaaaaaaaa
canım ya cok gecmiş olsun sanada ama care yoksa başka ypacak bişeyde yok dr lara emanet ediyoruz kendimizi bi nevi kaderimiz ellerinde gibi bişey degilmi

ikinizedee büyüüük geçmiş olsun kızlaar.allah yardımcınız olsuun..inşallaah hiç böyle şeylere gerek duymadan mucizeniz gerçekleşir..tez vakitte anne olursunuz allahın da izni ile :Saruboceq:..:1hug:a.s.

tşr ederim canım baktım fazla okuyamadım ama fiyatı uygun sadece 35 dimi taksiti 35 değil
fiyatı oymus sanırım canım taksidi degil ben kullanmadım yarın dr da randevum var ona bi sorucam sakıncası yok derse almayı düşünüyorum geric orda tlfn no da var arayıpta ögrenebiliz detaylarınıda iyi şeyler duydum onla ilgilide bakalım her seyi deniyoruz Allah sonumuzu hayretsin kaydirigubbakcemile5

ikinizedee büyüüük geçmiş olsun kızlaar.allah yardımcınız olsuun..inşallaah hiç böyle şeylere gerek duymadan mucizeniz gerçekleşir..tez vakitte anne olursunuz allahın da izni ile :Saruboceq:..:1hug:a.s.
aminnnnnnnnnn cümlemiza.s. inşallah arnavutgüzeli

tşr ler canım da neler yaşadım 5senedir doktorlara gelgit artık maddi manevi herşeyim bitti artık 4 aydır kendi haline bıraktım ilaç içmek istemiyorum ameliyat 2kere rahim filmi aşılama iğneler tiksindim hastaneye gidince tüylerim ürperiyor oda yetmezmiş gibi 1senedir saçkıran oldum sitresten sıkıntıdan çok yorgunum artık:çok üzgünüm:senağlamasenağlama

fiyatı oymus sanırım canım taksidi degil ben kullanmadım yarın dr da randevum var ona bi sorucam sakıncası yok derse almayı düşünüyorum geric orda tlfn no da var arayıpta ögrenebiliz detaylarınıda iyi şeyler duydum onla ilgilide bakalım her seyi deniyoruz Allah sonumuzu hayretsin kaydirigubbakcemile5

arkadaşım sen sor eğer zararı yoksa eşime sorarım kızmassa bende alırım artık o böyle şeyler duymak istemiyor kendini perişan ettin bırak olursa olur diyor ben seni çocuk olsun diye tutmuyorum sevdiğim için yanım dasın diye destek çıkıyor ama olmuyor işte çocuksuz olmuyor

Back