• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

ya nimet ya o, insana o şekilde harcamak garip geliyor. hazır sütten yapılmaz mı acaba? bu arada sen denedin mi bunu canım?

nasıl yaptın? ayrıca faydasını göremediğini nereden biliyorsun. kaç ay oldu yapalı? bir şeyi yaptığımızın ilk ayı fayda göremeyebiliriz. bugün soğan küründe son günüm. bu ay da olmadı gibi bi his var içimde. ama sonlandırmayacağım. 3 ay daha düzenli kullanacağım. sabırdan öte köy yok bize yav :KK51:
merhaba inş en kısa sürede Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin,sogan kürü sürekli yapılacak bir kür degil canım bilgin olsun 6 ayda bir yapılması gereken kürmüş

merhaba inş en kısa sürede Allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin,sogan kürü sürekli yapılacak bir kür degil canım bilgin olsun 6 ayda bir yapılması gereken kürmüş
15 günlük kürden sonraki 3 ay adete on gün kala daha kullanmıyor muyuz? ben saraçoğlu'nun sitesinde öyle okudum :KK53:

Mrb hanımlar şu maydanoz buharıyla ilğili fikrimi yazmak istedim bende denedim üç gün üst üste maydanozdan mı bilmem ama tutmuştu denemekte fayda var derim ama tabi benim iki kere tuttu yani iki kere hamile kaldım ama ikiside düşükle sonuçlandı :(

Geçmiş olsun iki düşüğünğz olmuş Rabbim tez zamanda sevindirsin bizleri
Aselminam

Selam kizlar daha yeni katildim buraya 1 ay once burda okumustum maydonozla sut buharini ve adettim biti gun 5 gun siraya yaptim ve bu ay hamile oldumu orendim insallah alla sizede nasip eder sizi seviyorummmm
canım benim bugun ovalüyasyon günüm bugün yapsam sakıncası olur mu süt maydanoz buharını

Kaç kilo sütle yapıyorsunuz nasıl uyguluyorsunuz
Bir kilo süt cnm bi demet maydanoz ama maydanozlara bıçak vurma süt kaynamaya başlayınca maydanozları koy beş dk öyle kaynat sonra sıcak sıcak altına uygula banyoda ama battaniye falan etrafina sar öyle işte ;)

Bu ay deneyesim var bakalım sen denemiamiydin olumlu sonuçlandı mi

Cnm denemiştim tutmuştu ama iki defa düşük yaptım maalesef :KK43:
Himm geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle yavruma kavusursunn hayırlı haberlerini alırız inşallah
En son ne zaman denedin canım ve tam olarak nasıl uyguladin anlatirmisin kaç gün ara ile

Himm geçmiş olsun canım vardır bunda da bir hayır inşallah en kısa zamanda sağlıklı bir gebelikle yavruma kavusursunn hayırlı haberlerini alırız inşallah
En son ne zaman denedin canım ve tam olarak nasıl uyguladin anlatirmisin kaç gün ara ile
Amin cnm inş..En son mayıs ayında denedim haziranın sonlarına düşük oldu...bir kilo süt kaynattım sonra kaynamaya başlayınca maydanozu bütün bütün koydum beş dakikada öyle kaynattım sonra banyoda uyguladım ama kendini yakma :) tabi biraz yakınlaş Nasıl anlatsam bilmiyorum ama neyse kadın kadınayız nede olsa iki bacağının arasına koy tuvalete oturur gibi otur ama yakma kendini süt soğuk olunca yine aynı sütü kaynattım ama hergün taze taze yap cnm üç gün üstüste uyguladım

Back