• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Yok sorun değil..beş gün fazla bence üç gün yapılması gerek her akşam bir demet maydanozla bir kilo süt kaynatıp buharında oturun sonra ilişki olmalı üç gün üst üste bu şekilde olmalı

Kızlar bende bişey sorucam üç gün yazıyor ya sonra iliski ozaman yumurtlama döneminde yapmak daha mı iyi yoksa adet bütün kanallar açık oluyor ya adet liyken mi yapmak daha iyi bende 9 senedir istiyorum çok zor beklemek doktor git tedavi gor çok sıkıldım bende pko var şimdi hayit suyunu iciyorum ve arı sütü polen propolis iciprum bide bunu deniyim belki faydası olur vesile olur biride vikis yazmış açıp die tupleri dün akşam denedim ama çok yakıo vallah

Kızlar bişey sormak istiorum süt buharı tupleri açıo digmi tıkanıklık varsa bide iltihap varsa tupleri temizlio bende denemek istiyorum

Onu bilmiyorum cnm bende maydanozu biara denemiştim şimdi çok şükür bebiş yolda darısı sana isteyen herkese rabbim versin hayırlı sağlıklı inşallah

Back