• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Arkadaslar merhaba dun bizzat icinde bulundgum bir olayi anlatmak istiyorum. Gorumcem yaklasik 13 senedir evli 9 yasinda bir kizi var ancak son uc senedir deniyorlar ama olmuyor bebekleri. Doktorlar rahim kaymasi var demisler dun gidip bir gebe getirdik koylerinden kadin cok yasli ama suanki doktorlara tas cikartir epey bilgi. Yilllarin ebesi.

Adetin bitis gunu yapildi bu islem. Islem sirasinda uc kisiydik. Ebe ve iki yardimci.Once el ile rahmi muayene etti. kayan rahmi eliyle buldu kaydirdi. Rahimi ortaladi bu surec epey acili geciyor sanirim gorumcem cok bagirdi, Daha sonra 2 kutu sutu kaynattik ve icerisine ocakta kizdirdigimiz yaklasik bir saat ateste duran mermer parcalarini attik el buyuklugundeydi parcalar. bunlarin buharina oturdu gorumcem 3 adet mermer kullandik biz sogudukca yeni kizgin mermerle buhar yaptik.ardindan tekrar yatirip rahimi tekrar ortaladik kaymasin diye. Bu arada iki su bardagi kalin tuzu kavurduk.kucuk coraplara doldurduk,Rahmin kenarlarina koyduk tekrar kayymasin ortali dursun diye sikica sardik belinden tuzlarla birlikte tabi bu arada sallamak da gerekiyor hastayi burda ben cok eglenmistim. Bas asagi amuda kalkar vaziyette dizleriniz onun baldirana gelerek vura vura sallamak gerekiyormus. Sonrasinda kimildatmadan ayaklar yukarda yatak basina gelecek sekilde yatirdik. Bu sekilde iliskiye girene kadar yatmasi gerekiyormus. Iliskiye girdikten sonra sabaha kadar normal yatarak bel altina yastikla beklemeliymis. Kadin % 99 u hamile kalir boyle dedi. Sut buharini siz de yapin bi sonraki ay dedi olmazsa ama olur ins dedi kadin. Sut buhari ile rahim asagi cekiliyormus ve icindeki tum pislikleri temizliyor buharla akiyormus. buhari yaparken uzerinize battaniye almalisiniz. cok terlemeniz gerekiyor.Ise yararsa kesin yazarim. Gorumcem tiroidlerinden rahatsiz ve hormon bozuklugu var. Biz boyle yaptik ama ebe vardi yanimizda siz tek basiniza denemeyin zira cok zor.. Eger ki gorumcem hamis kalirsa bende yapacagim burdan da yazarim zevkle
siz yazalı çok olmuş ve gördüğüm kadarıyla hamilesiniz sizde mi süt buharı yaptınız acaba?

arkadaşlar bu yöntemi kullanan bazı tanıdıklarım kısa zamanda hamile kaldılar.bende denedim şuan bekleme aşamasındayım.lütfen yaptıysanız deneyim ve tecrübelerinizi paylaşın.eğer şuan deniyorsanız gelişmelerden ve sonuçlardan haberdar edin.özellikle tüplerin açılmasını ve iltihabın yok olmasını sağlıyor bu yöntem.hadi bakalım hayırlısı.sevgiler.
Acaba ise yaradimi bende kullnmak istyrm

öncelikle merhaba. Bende doktora gittim ve adetin3. günü hormon ve bazı tahliller yaptı tiroitim yüksek çıktı genel ceraha danıştım adetin 3. günü yapılan tiroit testi yanıltıcı olur dedi bayramdan sonraya gün verdi. sen ne zaman yaptırmıştın testi canım? bide tedavi süreci nasıl oluyor
Selam acaba tam olarak hangi tahlilleri yaptirmistiniz isimlerini soyler misiniz? Bi de tiroit tahlilini adetin ucuncu gunu degil de ne zaman yaptirdiniz eger yaniltici sonuc cikiyorsa ben de farkli bi zamanda yaptirayim zira ucuncu gunu yaptirmayi dusunuyordum

Selam acaba tam olarak hangi tahlilleri yaptirmistiniz isimlerini soyler misiniz? Bi de tiroit tahlilini adetin ucuncu gunu degil de ne zaman yaptirdiniz eger yaniltici sonuc cikiyorsa ben de farkli bi zamanda yaptirayim zira ucuncu gunu yaptirmayi dusunuyordum
Canım tüm hormon tahlilleri işte tsh sinden testesteron a kadar hepsi.. adetin 20.gunu falan tekrar olcturdum.. çok sukur iyi cikti

Hmm masallah canim :) sey peki hangi bolumde baktirdin acaba?
Kadın hastalıkları ve doğum a gittim t3 ve t4 yüksek çıkınca dahiliyeye gittim oda adetin bittikten sonra gel hem ultrasonla hemde kan testiyle bakalım dedi..çok sukur birşey çıkmadı ama benim de eşimin sperm sayısı normalin altında çıktı.doktor sizin çocuğunuz olur ana biraz zaman alabilir dedi. O yüzden bende eşime keciboynuzu kuru yapiyorum.

ben de yapsam mı diye düşünmedim değil. ama kendimi yakmaktan filan korkuyorum. bir de o kadar köy sütünü heba edemem, eşim bilse görse topa tutar valla beni. bunun yerine kaplıcaya gitmek daha iyi fikir değil mi. mantık aynı çünkü o_O

ben de yapsam mı diye düşünmedim değil. ama kendimi yakmaktan filan korkuyorum. bir de o kadar köy sütünü heba edemem, eşim bilse görse topa tutar valla beni. bunun yerine kaplıcaya gitmek daha iyi fikir değil mi. mantık aynı çünkü o_O
CANIM BENİM BEBEĞİM OLSUN DA VARSIN KİLOLARCA SÜT HEBA OLSUN
SENİN Kİ DE Bİ BAKIŞ AÇISI TABİ ONU ÖNERENLERDE VAR

ben yaptım yanmadım da :) ama faydasını da göremedim...

CANIM BENİM BEBEĞİM OLSUN DA VARSIN KİLOLARCA SÜT HEBA OLSUN
SENİN Kİ DE Bİ BAKIŞ AÇISI TABİ ONU ÖNERENLERDE VAR
ya nimet ya o, insana o şekilde harcamak garip geliyor. hazır sütten yapılmaz mı acaba? bu arada sen denedin mi bunu canım?
ben yaptım yanmadım da :) ama faydasını da göremedim...
nasıl yaptın? ayrıca faydasını göremediğini nereden biliyorsun. kaç ay oldu yapalı? bir şeyi yaptığımızın ilk ayı fayda göremeyebiliriz. bugün soğan küründe son günüm. bu ay da olmadı gibi bi his var içimde. ama sonlandırmayacağım. 3 ay daha düzenli kullanacağım. sabırdan öte köy yok bize yav :KK51:

ya nimet ya o, insana o şekilde harcamak garip geliyor. hazır sütten yapılmaz mı acaba? bu arada sen denedin mi bunu canım?

nasıl yaptın? ayrıca faydasını göremediğini nereden biliyorsun. kaç ay oldu yapalı? bir şeyi yaptığımızın ilk ayı fayda göremeyebiliriz. bugün soğan küründe son günüm. bu ay da olmadı gibi bi his var içimde. ama sonlandırmayacağım. 3 ay daha düzenli kullanacağım. sabırdan öte köy yok bize yav :KK51:
Canim gecen ay yapmistim adet oldum sonrasinda. Yani ise yaramadigina oyle kanaat getirdim:)ve de hazir sutle yaptim. ben takvimdeki ovu tarihinden bes gun once baslayip ovuya kadar yapim dedim hani ovu doneminde zarari olur belki diye dusundum amma velakin o ay adetim surpriz yapti ve erken oldum(belki kurden kaynaklidir bilemicem)ve bu kuru uyguladigim ikinci gun yumurtam catlamis megersem. O gun agrim da olmustu hatta ama catladigi hic aklima gelmemisti. Kurden kaynakli sanmistim. Benim boyle oldu canim. Bu ay da rahim filmi cekildim ama yine umudum yok gibi adet olcam gibime geliyor :) hayirlisi, alistik artik zaten :)

Nasil yaptigimi yazmamisim :) bir demet maydanozu bir kilo sutte kaynattim elimde parcalayarak. Kaynayinca onu bi kovaya doktum ve kovanin ustune oturdum yarim saat kadar. Bu kadar :)

arkadaşlar bu yöntemi kullanan bazı tanıdıklarım kısa zamanda hamile kaldılar.bende denedim şuan bekleme aşamasındayım.lütfen yaptıysanız deneyim ve tecrübelerinizi paylaşın.eğer şuan deniyorsanız gelişmelerden ve sonuçlardan haberdar edin.özellikle tüplerin açılmasını ve iltihabın yok olmasını sağlıyor bu yöntem.hadi bakalım hayırlısı.sevgiler.
Benimde yengem bi hafta yapti hamile kaldi bidahaki ay kesinlikle tavsiye ediyrm hanimlar

Canim gecen ay yapmistim adet oldum sonrasinda. Yani ise yaramadigina oyle kanaat getirdim:)ve de hazir sutle yaptim. ben takvimdeki ovu tarihinden bes gun once baslayip ovuya kadar yapim dedim hani ovu doneminde zarari olur belki diye dusundum amma velakin o ay adetim surpriz yapti ve erken oldum(belki kurden kaynaklidir bilemicem)ve bu kuru uyguladigim ikinci gun yumurtam catlamis megersem. O gun agrim da olmustu hatta ama catladigi hic aklima gelmemisti. Kurden kaynakli sanmistim. Benim boyle oldu canim. Bu ay da rahim filmi cekildim ama yine umudum yok gibi adet olcam gibime geliyor :) hayirlisi, alistik artik zaten :)
deme böyle alıştık filan. :KK43: neyi çok istersen onunla sınanırmışsın. biz de bununla sınanıyoruz galiba.. napsak da içimizdeki bu isteği yok etsek bilemiyorum ki.. :cry:

denedim canım evet yaklaşık 4 gün yaptım.market sütüyle yaptım ben. bence doğal süte intiyaç yok sonuçta önemli olan buharı. ama hamile değilim henüz zaten hsg de çekildim çok şükür tüplerimde sıkıntı yok.

deme böyle alıştık filan. :KK43: neyi çok istersen onunla sınanırmışsın. biz de bununla sınanıyoruz galiba.. napsak da içimizdeki bu isteği yok etsek bilemiyorum ki.. :cry:
Valla oyle canim ya ama alistim bu surece gercekten bak. Hani gebelik haberimi aldigim zaman mucize olcak benim icin resmen. Bu istek yok edilebilcek bisey degil ki.. Keske dusunmesek ama yok olmuyor

Valla oyle canim ya ama alistim bu surece gercekten bak. Hani gebelik haberimi aldigim zaman mucize olcak benim icin resmen. Bu istek yok edilebilcek bisey degil ki.. Keske dusunmesek ama yok olmuyor
bende yaptım....2015 ocak şubat gibi...faydasını görmedim diyemem adet sonrası karnımda sanki hep şişlik kalıyordu ondan sonra o olmadı ve çok akıntım oldu hemde katı bi akıntı ama çok rahatlattı beni,tavsiyem sıcak olmasın yumurtalara zarar verir,ha hamile kaldın mı drseniz hayır :KK43::KK43: çünkü sorun eşimdeymiş:olamaz::olamaz: varikosel var eşimde ve ameliyat olması gerekiyor eşiniz de test yapmadan böyle şeylere kalkışmayın,buhar tüpler kapalıysa tüpleri açmaz sadece içinizde iltihap varsa onu söker yanlış bişey yapmayın diye söylüyorum...inşallah yeni yıla hepppiiimmmiiizzzzz hamile :anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::anneadayı::KK46::KK46::KK46::KK46:gireriiiiizzz amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn:KK69::KK69:

Amin Amine45 Amine45 cim insallah hayirlisiyla kaliriz. Bende de esimde de sorun yok simdilik tuplerimde belki yapisiklik varsa acilir diye dusunerekten yaptim zaten de olmadi yine. Hayirlisi bakalim

Back