• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Ozkan1982 .!.:
Kızlar merhaba, hsg çektiren arkadaşlara sorum olacak benim çok acılı mı oluyor?devlet hastanesi çekiyor mu bunu?süreci nedir yazarsanız sevinirim.

Bi anlık oluyo korkma canim benimmm

Kızlar ben bu maydonoz buharına oturdum ve viksı denedim çok sık idrara çıkmaya başladım enfeksiyon mu temizleniyor acaba

Merhaba canım benim baya ağrılı oldu ama herkeste aynı olmuyor. Sanırım tüpleri tıkalı olanlar fazla acı hissediyor.Çünkü beraber hsg cektirdigimiz bayan hiç acimadi ve tüpleri açıktı.Devlette cektirdim ücretsiz. Özelde çok pahalı.
Merhaba nerede cektirdiniz acaba

Merhaba nerede cektirdiniz acaba
Kizlar bende türler tıkalı mı değil mi öğrenmek istiyorum doktora gittim ben küçük bir yerde yaşıyorum buradaki doktor evliliğin 1 sene geçmeden bakılmaz dedi doğrumu?? ben evleneli 10 ay oluyor Kadın doğumcuya mı dicem hsg çektircem diye.

Kizlar bende türler tıkalı mı değil mi öğrenmek istiyorum doktora gittim ben küçük bir yerde yaşıyorum buradaki doktor evliliğin 1 sene geçmeden bakılmaz dedi doğrumu?? ben evleneli 10 ay oluyor Kadın doğumcuya mı dicem hsg çektircem diye.
evet kadin dogumcu yonlendiriyor

Arkadaşlar, Bu maydonoz buharının rahimdeki iltihabı pişirip daha da zarar verdiğini okudum internette bir sayfada ama etkisini gören de var.Buharı yapıp doktora giden arkadaş var mı?Kaplıcayı öneriyor doktorlar aslında

Kizlar benimde tuplerim tikali bende ebegumeci sut buhari yaptim 2 ay kadar agrisiz ve pihtili kanamam oldu ama bu ara mevcut gunlerde regl de oldum sonunda bu ay calismaya baslayabildik Allahtan umut kesilmez diyorum sizdede kanama olan varmi

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?

bu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?
Bende onceki gun yaptim canim yarim saat kadar oturdumm kalktigimda oraya sapsari akinti birikmisti kac gundurde kupkuruyum bise kalmadi akinti namina normalde cok olur

Hanımlar merhaba herkese.yeniyim henüz.bi sorum olacak sizlere.ben süt ve maydanoz buğusu yaptım.söylendiği gibi olmadi.hic bişey akmadı benden ama ertesi gün aşırı kasık ağrısı çektim.büyüyü yaptigimda adet biteli 3 gün oluyordu.gün geçtikçe azaldı ama tek taraflı devam etti.adetime 15 gün kala da pembe başlayıp kahverengi devam eden lekelenme oldu.3 gün sürdü.ilişkinin 7.gününe denk geliyor.şuan hala ara-sira kasık ağrım oluyor.ve göğüslerinin ağrısından ağlamak üzereyim.adete 7 gün kaldı.sizce bebiş olma olasılığı nedir ve ne zaman test yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler

takvimtotem canım henüz test yapmadım bat 3 mart ama Sunu söyleyeyim buharı Yaptığımda sapsarı şeyler geldi akıntı Ondan sonrada akıntım kesildi kup kuruyum
Merhaba cnm bu yöntemle mi hamile kaldın acaba lutfen cvp ver cok merak ediyorum :)

slm arkadaşlar. benimde iki tüpümde yapışıklık var dedi doktor. bende maydanoz ve süt buharına başladım
. bakalım inşallah hayırlı bi sonuç alırız.ayrıca viks de kullanyorum inşallah yanlış bi şey yapmıyorumdur.

Hanımlar merhaba herkese.yeniyim henüz.bi sorum olacak sizlere.ben süt ve maydanoz buğusu yaptım.söylendiği gibi olmadi.hic bişey akmadı benden ama ertesi gün aşırı kasık ağrısı çektim.büyüyü yaptigimda adet biteli 3 gün oluyordu.gün geçtikçe azaldı ama tek taraflı devam etti.adetime 15 gün kala da pembe başlayıp kahverengi devam eden lekelenme oldu.3 gün sürdü.ilişkinin 7.gününe denk geliyor.şuan hala ara-sira kasık ağrım oluyor.ve göğüslerinin ağrısından ağlamak üzereyim.adete 7 gün kaldı.sizce bebiş olma olasılığı nedir ve ne zaman test yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
ayni kasik ağrısı bende de oldu :(

maydanoz süt buhari yapıp da yumurtlamasi geciken var mi? benim normalde yumurtam 15. gün filan çatlar hep ama bu ay 18. gün oldu hala catlamadi ovulasyon testleri negatif :( acaba maydanoz süt buharindan mi oldu

ben sana anlatayim canim, selimina nerde bilmiyorum, kac gündür yok. sütün icine mi düstü nedir? :)))
canim yarim kilo süte bir demet maydonoz dogruyorsun, kaynatiyorsun bir güzel. dikkat et tasirma. sonra üzerine oturuyorsun, esin seninle dalga geciyor biraz ama takma yani. kendini bunu yaparken sicak tutman gerek sakin ihmal etme. adacayi yagi veya fitil kullanmak isteyenler buharda kalktiktan sonra kullanio. 45 dk felan oturman gerek. ben 5 gün boyunca yaptim. aslinda adetin 4. günü baslaniomus, ama biz arnavut güzeliyle kafa kafaya verdik ve yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. bu arada bayaaa bi koptuk gülmekten. bence sayfalari bi oku. maydonozlari bicak yerine elimizle parcaladik. sonrasinda da iliskiye giriosun tabii gülmekten yapabilirsen. kolay gelsin sanada haydi bakalim. 4 kisi olduk burada deneyen. insallah sana bebisini hemen getirir bu yöntem.
Merhaba sayfayı başdan okudum aradan yıllar gecmiş oldumu bebişleriniz bende 1 yıldır evliyim bebegim olmuyor doktorada gidecem sut Buhari'ni drnicegim ins benimde olur

Merhaba sayfayı başdan okudum aradan yıllar gecmiş oldumu bebişleriniz bende 1 yıldır evliyim bebegim olmuyor doktorada gidecem sut Buhari'ni drnicegim ins benimde olur

Ise yaramadi maalesef canim. Tüp bebek yaptirdik 3 kez. Öyle oldu bir bebegim var simdi cok sükür.
Tirod sorunum varmis ve bir tüpüm kapaliymis. Sonradan ögrendik. Ben bundan sonra alternatif tip denilen seye daha temkinliyim. Hele de infertilite konusunda. Umut oluyor evet ama ise yaramiyor cogu zaman. Saglikli bir sekilde dr tedavisi en iyisi diye dusunuyorum. Ankarada dr aydan asyali biri hanim var. Ben onda ögrendim tiroidimin oldugunu. Tavsiye ederim bu konuda basarili bir dr.

Back