Maydonoz ve Süt buharı ile hamile kalanlar ve deneyenler buraya.

Ben adanada yasıyorum yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş doktor büyütülecek sorun degil filan dedi hamile kalmana engel olmaz dio ama icim rahat degil Canm başka doktora gidecem olmazsa 1 yıldır tık yok malesef ( Rabbim uzun ömürler sağlıklı Mutlu gunler versin bebeğine

kızlar yazdıklarınızı okuyorum 13 ve 14 sayfaya gülmekden öldüm allah sizden razı olsun..umarım bebişlerinize kavuşmuşsunuzdur, bende tüp bebek tedavisi görüyorum bu ay inşallah dondurulmuşlarımın transferi olacak sizce bu süt maydanoz karışımının faydası olurmu ? benim gibi tüp bebek tedavisi gören ve uygulayn varmı ? faydası yada zararı olurmu ? yanıt verirseniz çok sevinirim.

adana da hangi drye gidiyorsun bende başkentte tayfun hocanın hastasıyım

Merhaba Cnm ben once medlinee nezih hocaya gidiyodum daha erken pisikolojik olarak tedavi söylüyordu stresden olmaz fln diye bir aydir birakdim arkadaş tavsiyesiyle Marsada can okeye var zenci bi doktor cok memnun kaldı bebisi oldu ve cook ilgili gercekden ona gidiyorum suan gliforr ve folik asit verdi yumurtalikliklarm yavaş çalışıp biraz evlendikdn sonra biraz fazla kilo aldım adetin 3 gunu gel dedi bakalım

tüplerinde yapısıklık olup hamile kalamayanlar icin faydalı olabilir.her hastalıgın kürü ayrıdır.o yuzden kiminde ise yarar kiminde yaramaz.o yuzden önce teshis onemli. ben denemiştim ama NEGATİF

Merhaba nasıl yaptığınızı biraz daha acıklarmısınız hangi gün oldugu vakitleri falan

Selam kizlar daha yeni katildim buraya 1 ay once burda okumustum maydonozla sut buharini ve adettim biti gun 5 gun siraya yaptim ve bu ay hamile oldumu orendim insallah alla sizede nasip eder sizi seviyorummmm
Lutten nasiln yaptiginizi ayrintili anlatin ve tibbi olrk bi skijtiniz varmiydi yokmuydu bunu yaparken

Ben çok oldu ama 2 sene önce bu kürü yaptıktan sonra ki ay hamile kalmıştım belki tesadüftür ama ben de işe yaradı

Ve belli bir sikintiniz varmiydi inu anlatin lutfen
Cnm ben bir litre süte bir demet maydanozu sapıyla beraber koyup kaynattım yüksek bir kovanın içine döktüm ve kovanın üstüne oturdum 5 gece devam ettim o ay adetim resmen simsiyah geldi nisan ayıydı mayıs ayındaysa çok şükür hamile kaldım. Bende pıhtılaşma sorunu vardı 6 tane kimyasal gebelik geçirdim çok şükür 7. Gebeliğim sağlıkla sonuçlandı şimdi 17 aylık bir kızım var darısı sizin başınıza sormak istediğin başka bir şey olursa ben burdayım cnm

bende bir yıllık evliyim 27 yaşındayım çocuğum olmuyor doktora gittim hormonlar normal dedi ama tiroit yüksek çıktı. 30-31 günde bir düzenli adette oluyorum odasındaki ultrason cihazıyla baktı yumurtalarında iyi dedi HSG istedi ama çektirmedim henüz. Sizce bu kürü yapmalı mıyım sorunumun ne olduğunu da bilemiyorum ki LÜTFEN Allah rızası için birleri bana yardımcı olsun BUNALIMDAYIM

anlattığın için Allah razı olsun, tıkanık tüpleri açar mı acaba bu kür

öncelikle merhaba. Bende doktora gittim ve adetin3. günü hormon ve bazı tahliller yaptı tiroitim yüksek çıktı genel ceraha danıştım adetin 3. günü yapılan tiroit testi yanıltıcı olur dedi bayramdan sonraya gün verdi. sen ne zaman yaptırmıştın testi canım? bide tedavi süreci nasıl oluyor

bir de ankarada ki hangi hastaneye gitmiştin acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…