Ben adanada yasıyorum yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş doktor büyütülecek sorun degil filan dedi hamile kalmana engel olmaz dio ama icim rahat degil Canm başka doktora gidecem olmazsa 1 yıldır tık yok malesefIse yaramadi maalesef canim. Tüp bebek yaptirdik 3 kez. Öyle oldu bir bebegim var simdi cok sükür.
Tirod sorunum varmis ve bir tüpüm kapaliymis. Sonradan ögrendik. Ben bundan sonra alternatif tip denilen seye daha temkinliyim. Hele de infertilite konusunda. Umut oluyor evet ama ise yaramiyor cogu zaman. Saglikli bir sekilde dr tedavisi en iyisi diye dusunuyorum. Ankarada dr aydan asyali biri hanim var. Ben onda ögrendim tiroidimin oldugunu. Tavsiye ederim bu konuda basarili bir dr.
adana da hangi drye gidiyorsun bende başkentte tayfun hocanın hastasıyımBen adanada yasıyorum yumurtalıklarım yavaş çalışıyormuş doktor büyütülecek sorun degil filan dedi hamile kalmana engel olmaz dio ama icim rahat degil Canm başka doktora gidecem olmazsa 1 yıldır tık yok malesef( Rabbim uzun ömürler sağlıklı Mutlu gunler versin bebeğine
Merhaba nasıl yaptığınızı biraz daha acıklarmısınız hangi gün oldugu vakitleri falanbenım esımın aılesı cok ısrar ettı yap dıye ben denememıstım 5 yıl tedavı gordum benım esımde karsıdır bu tur seylere neyse bız sadece herkesın agzı kapansın dıye yaptık bıze verılen tarıfta karabıberde vardı ve su buharıydı ve bu buharı gunde 3 kez 3 gun yapmam gerekıyormus ben ınanmadıgım ıcın 2 gun yaptım ve ben ertesı ayhamıle kaldım ve kızım dunyaya geldı kızım sımdı 11 yasında ve tesadufmu bımem bende ıse yaradı [B]umarım sende muradına erersın sonucları paylas canım mutlaka[/B]
Nasıl yaptın detaylı anlatırmısnSelam kizlar daha yeni katildim buraya 1 ay once burda okumustum maydonozla sut buharini ve adettim biti gun 5 gun siraya yaptim ve bu ay hamile oldumu orendim insallah alla sizede nasip eder sizi seviyorummmm
Lutten nasiln yaptiginizi ayrintili anlatin ve tibbi olrk bi skijtiniz varmiydi yokmuydu bunu yaparkenSelam kizlar daha yeni katildim buraya 1 ay once burda okumustum maydonozla sut buharini ve adettim biti gun 5 gun siraya yaptim ve bu ay hamile oldumu orendim insallah alla sizede nasip eder sizi seviyorummmm
Yaptuginizi degil nasil ve ne zamn yaptigunizi anlatin lutfenBen çok oldu ama 2 sene önce bu kürü yaptıktan sonra ki ay hamile kalmıştım belki tesadüftür ama ben de işe yaradı
Cnm ben bir litre süte bir demet maydanozu sapıyla beraber koyup kaynattım yüksek bir kovanın içine döktüm ve kovanın üstüne oturdum 5 gece devam ettim o ay adetim resmen simsiyah geldi nisan ayıydı mayıs ayındaysa çok şükür hamile kaldım. Bende pıhtılaşma sorunu vardı 6 tane kimyasal gebelik geçirdim çok şükür 7. Gebeliğim sağlıkla sonuçlandı şimdi 17 aylık bir kızım var darısı sizin başınıza sormak istediğin başka bir şey olursa ben burdayım cnmVe belli bir sikintiniz varmiydi inu anlatin lutfen
anlattığın için Allah razı olsun, tıkanık tüpleri açar mı acaba bu kürCnm ben bir litre süte bir demet maydanozu sapıyla beraber koyup kaynattım yüksek bir kovanın içine döktüm ve kovanın üstüne oturdum 5 gece devam ettim o ay adetim resmen simsiyah geldi nisan ayıydı mayıs ayındaysa çok şükür hamile kaldım. Bende pıhtılaşma sorunu vardı 6 tane kimyasal gebelik geçirdim çok şükür 7. Gebeliğim sağlıkla sonuçlandı şimdi 17 aylık bir kızım var darısı sizin başınıza sormak istediğin başka bir şey olursa ben burdayım cnm
İltihabi durumlarda faydası olduğunu biliyorum ama tıkanıklık için bişey diyemem cnmanlattığın için Allah razı olsun, tıkanık tüpleri açar mı acaba bu kür
öncelikle merhaba. Bende doktora gittim ve adetin3. günü hormon ve bazı tahliller yaptı tiroitim yüksek çıktı genel ceraha danıştım adetin 3. günü yapılan tiroit testi yanıltıcı olur dedi bayramdan sonraya gün verdi. sen ne zaman yaptırmıştın testi canım? bide tedavi süreci nasıl oluyorIse yaramadi maalesef canim. Tüp bebek yaptirdik 3 kez. Öyle oldu bir bebegim var simdi cok sükür.
Tirod sorunum varmis ve bir tüpüm kapaliymis. Sonradan ögrendik. Ben bundan sonra alternatif tip denilen seye daha temkinliyim. Hele de infertilite konusunda. Umut oluyor evet ama ise yaramiyor cogu zaman. Saglikli bir sekilde dr tedavisi en iyisi diye dusunuyorum. Ankarada dr aydan asyali biri hanim var. Ben onda ögrendim tiroidimin oldugunu. Tavsiye ederim bu konuda basarili bir dr.
bir de ankarada ki hangi hastaneye gitmiştin acaba?öncelikle merhaba. Bende doktora gittim ve adetin3. günü hormon ve bazı tahliller yaptı tiroitim yüksek çıktı genel ceraha danıştım adetin 3. günü yapılan tiroit testi yanıltıcı olur dedi bayramdan sonraya gün verdi. sen ne zaman yaptırmıştın testi canım? bide tedavi süreci nasıl oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?