Ozkan1982 .!.:Kızlar merhaba, hsg çektiren arkadaşlara sorum olacak benim çok acılı mı oluyor?devlet hastanesi çekiyor mu bunu?süreci nedir yazarsanız sevinirim.
Merhaba nerede cektirdiniz acabaMerhaba canım benim baya ağrılı oldu ama herkeste aynı olmuyor. Sanırım tüpleri tıkalı olanlar fazla acı hissediyor.Çünkü beraber hsg cektirdigimiz bayan hiç acimadi ve tüpleri açıktı.Devlette cektirdim ücretsiz. Özelde çok pahalı.
Kizlar bende türler tıkalı mı değil mi öğrenmek istiyorum doktora gittim ben küçük bir yerde yaşıyorum buradaki doktor evliliğin 1 sene geçmeden bakılmaz dedi doğrumu?? ben evleneli 10 ay oluyor Kadın doğumcuya mı dicem hsg çektircem diye.Merhaba nerede cektirdiniz acaba
evet kadin dogumcu yonlendiriyorKizlar bende türler tıkalı mı değil mi öğrenmek istiyorum doktora gittim ben küçük bir yerde yaşıyorum buradaki doktor evliliğin 1 sene geçmeden bakılmaz dedi doğrumu?? ben evleneli 10 ay oluyor Kadın doğumcuya mı dicem hsg çektircem diye.
Adana Balcalı da cektirdimMerhaba nerede cektirdiniz acaba
Bende onceki gun yaptim canim yarim saat kadar oturdumm kalktigimda oraya sapsari akinti birikmisti kac gundurde kupkuruyum bise kalmadi akinti namina normalde cok olurbu olayi bende denedim dün aksam. siklusun 12. günü. 10 dk durdum buharinda ama farkli bi durum olmadi. 2 gün daha mi yapmam gerek? yumurtlama zamani da yapilabiliyor mu bu olay?
Hiç akıntı olmaması iyi birşey mi acaba?Bende onceki gun yaptim canim yarim saat kadar oturdumm kalktigimda oraya sapsari akinti birikmisti kac gundurde kupkuruyum bise kalmadi akinti namina normalde cok olur
Bende onceki gun yaptim canim yarim saat kadar oturdumm kalktigimda oraya sapsari akinti birikmisti kac gundurde kupkuruyum bise kalmadi akinti namina normalde cok olur
Merhaba cnm bu yöntemle mi hamile kaldın acaba lutfen cvp ver cok merak ediyorum :)
takvimtotem canım henüz test yapmadım bat 3 mart ama Sunu söyleyeyim buharı Yaptığımda sapsarı şeyler geldi akıntı Ondan sonrada akıntım kesildi kup kuruyum
ayni kasik ağrısı bende de olduHanımlar merhaba herkese.yeniyim henüz.bi sorum olacak sizlere.ben süt ve maydanoz buğusu yaptım.söylendiği gibi olmadi.hic bişey akmadı benden ama ertesi gün aşırı kasık ağrısı çektim.büyüyü yaptigimda adet biteli 3 gün oluyordu.gün geçtikçe azaldı ama tek taraflı devam etti.adetime 15 gün kala da pembe başlayıp kahverengi devam eden lekelenme oldu.3 gün sürdü.ilişkinin 7.gününe denk geliyor.şuan hala ara-sira kasık ağrım oluyor.ve göğüslerinin ağrısından ağlamak üzereyim.adete 7 gün kaldı.sizce bebiş olma olasılığı nedir ve ne zaman test yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler
Merhaba sayfayı başdan okudum aradan yıllar gecmiş oldumu bebişleriniz bende 1 yıldır evliyim bebegim olmuyor doktorada gidecem sut Buhari'ni drnicegim ins benimde olurben sana anlatayim canim, selimina nerde bilmiyorum, kac gündür yok. sütün icine mi düstü nedir? :)))
canim yarim kilo süte bir demet maydonoz dogruyorsun, kaynatiyorsun bir güzel. dikkat et tasirma. sonra üzerine oturuyorsun, esin seninle dalga geciyor biraz ama takma yani. kendini bunu yaparken sicak tutman gerek sakin ihmal etme. adacayi yagi veya fitil kullanmak isteyenler buharda kalktiktan sonra kullanio. 45 dk felan oturman gerek. ben 5 gün boyunca yaptim. aslinda adetin 4. günü baslaniomus, ama biz arnavut güzeliyle kafa kafaya verdik ve yumurtlama gününde bitecek sekilde yaptik. bu arada bayaaa bi koptuk gülmekten. bence sayfalari bi oku. maydonozlari bicak yerine elimizle parcaladik. sonrasinda da iliskiye giriosun tabii gülmekten yapabilirsen. kolay gelsin sanada haydi bakalim. 4 kisi olduk burada deneyen. insallah sana bebisini hemen getirir bu yöntem.
Merhaba sayfayı başdan okudum aradan yıllar gecmiş oldumu bebişleriniz bende 1 yıldır evliyim bebegim olmuyor doktorada gidecem sut Buhari'ni drnicegim ins benimde olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?