- 6 Eylül 2015
- 553
- 237
- 103
Sorma canım ya olmadı bu ay leke geldi akşamCanim ne yaptin var mı bi haber
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma canım ya olmadı bu ay leke geldi akşamCanim ne yaptin var mı bi haber
Devamı gelmez inşallah canımSorma canım ya olmadı bu ay leke geldi akşam
Âmiiiiiiinnnnn inşaAllah canımDevamı gelmez inşallah canım
Gelmedi demiÂmiiiiiiinnnnn inşaAllah canım
kızlar merhaba , okudum maydanoz ve süt buharı kürünü.
Rabbim şifasını esirgemesin bizden . ben şuan soğan kürü uyguluyorum
çikolata kistim var benim uygulasam buhar kürünü olurmu
Karbonatlı sudan bahsediyorsun heralde canım okudum inceledim sadece ne kadar süre kullanmak gerekiyor onu anlamadımÇikolata kisti için karbonat adlı başlığı incele istersen arkadaşım. Ben geçen ay denedim olmadı bu ay yine deneyeceğim nasip olursa. Rabbim herkese şifa ihsan eylesin İnşaAllah. Âmiiiiiiinnnnn
Süre hakkında bilgim yok önemli olan vücudun ph seviyesini yüksek tutmakKarbonatlı sudan bahsediyorsun heralde canım okudum inceledim sadece ne kadar süre kullanmak gerekiyor onu anlamadım
Canim adetinin 5. Günü demişsin ya ilk adet olduğun günden sonraki 5.gun mu yoksa adet bitiminden sonra miMerhaba arkadaşlar sanırım haziran ayıydı hsg çekildim 1 tüpüm tıkalı çıktı diğeride tıkalı gibi ama emin değilim dedi doktorum.Laparoskopi yaptık 1 ay sonra.2 tüpümde kapalıymış.Doktor tüp bebek önerdi.Bende alternatif tıpa yöneldim.İlk ay adetimin 5. gününden başlayarak adaçayı yağı tamponu yaptım 6 gün.Hemen arkasından süt ve maydonoz buharı yaptım 3 gün sabah akşam.O ay eşimle ilişkimiz olmadı.Diğer ay işimi şansa bırakmamak için sabah acı bodur mahmut otu çayı içtim ,öğlen şahdere otu,akşam kokulu melisa içtim 1 hafta boyunca.Bu arada 3 gün soğan kürü yaptım ama dayanamadım kokusuna.adetimin geciktiği 2. gün test yaptım silik 2. çizgi çıktı .şu an 12 gün gecikti yarın doktora gideceğim.Maalesef benim sorunum gebe olduğumu bilmeden tomografi çektirmiş olmam.Bu konuda bilgisi olan var mı ?Canım çok sıkkın.Döllenmemin 6. günü göğüs tomografisi çekildim.Hamile kalacağımı hiç düşünmemiştim.
Ilk adet olduğun günden itibaren canimCanim adetinin 5. Günü demişsin ya ilk adet olduğun günden sonraki 5.gun mu yoksa adet bitiminden sonra mi
Ilk adet olduğun günden itibaren canim
Teşekkürler canimIlk adet olduğun günden itibaren canim
Geçen hafta gittim Doktora kese göründü bu hafta kalp atışını dinleyecek.Tomografi çekilip sağlıklı doğum yapan çok hastam Var ama yine de garanti veremem dedi .Başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı canım.Canım durumun nasıl tomografi yüzünden olumsuz bir şey yoktur İnşaAllah ve bebeğin sağlıklı bir şekilde seninledir?
Canim kafanı takma Dr lar herseyi anne karnindayken anlayabiliyor stres senin için zararlı. Ayrıca sen hamile.olmadigini bilmeden cektirmissin demekki çok erken çekilmiş. Drlar daha iyi bilir ama adet gecikmeden önce yapılan işlemler bebeğe zarar vermiyormus özellikle 3. Haftadan sonra etkileniyormus bebek o da 4 5 haftalikki kadar degilmisGeçen hafta gittim Doktora kese göründü bu hafta kalp atışını dinleyecek.Tomografi çekilip sağlıklı doğum yapan çok hastam Var ama yine de garanti veremem dedi .Başka bir doktora daha görünmeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı canım.
Merhaba canım benim baya ağrılı oldu ama herkeste aynı olmuyor. Sanırım tüpleri tıkalı olanlar fazla acı hissediyor.Çünkü beraber hsg cektirdigimiz bayan hiç acimadi ve tüpleri açıktı.Devlette cektirdim ücretsiz. Özelde çok pahalı.Kızlar merhaba, hsg çektiren arkadaşlara sorum olacak benim çok acılı mı oluyor?devlet hastanesi çekiyor mu bunu?süreci nedir yazarsanız sevinirim.