- 4 Ekim 2017
- 123
- 76
- 13
- 30
- Konu Sahibi Bilge631994
Ayyy aynen ya , kim kiminle ne zaman herşey aleni![]()
Allah affettsin bizi ne diyelim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy aynen ya , kim kiminle ne zaman herşey aleni![]()
Evet cnm tuttum, hatta abarttım , bunalttım kendimiCanim bu buhardan sonra kendini iyice sicak tutman lazim biliyon dimii
Evet cnm tuttum, hatta abarttım , bunalttım kendimi![]()
Onu yaptıııııımm![]()
Plastik kap kullanılmayacak miymis o neden ki acabaKızlar merhaba, bende bir arkadaşımdan duyup bu kürü yaptım ama sanırım yanlış yaptım şuan çok kızıyorum kendimebenim tam yumurtlama günüm bugün ve az önce yaptım. Dün duyduğum için çok da araştıracak vaktim olmadı, hem plastik kap kullandım -plastik olmaması gerekiyormuş sanırım- hem de yumurtlama günü yaptım - yumurtlama günü yapılmaz diye okudum - . 15 dk bekledim. Sonra yatağa geçtim, ilişki oldu ama şuan okuduklarımdan sonra yaptığıma çok pişmanım
ne dersiniz , of çok cnm sıkıldı , yorum yapar mısınız?
Not: arkadaşım özellikle yumurtlama dönemi yapıldığını söylemişti ayrıca![]()
Plastik kap kullanılmayacak miymis o neden ki acaba[/QUOT
Canım plastik sıcakla temas ettiğinde plastiğin içindeki kansorejen maddeler açığa çıkıyor ya o yüzden. Mesela ısınmış pet şişe içindeki suyu bile kesinlikle içmeyin derler. İşte o maddeler gaz olarak buharla beraber içimize girer diye sanırım. Ben de düşünemedim yaptım ama sonradan burdan okuyunca aklıma geldi![]()
Canım bilmiyorum ki burda da her kafadan bir ses çıkıyor. İnsan korkuyor kaş yapıyım diye gözden olmayalım da. İnşallah yardımcı olur da bu kadar emeklerimizin karşılığını alırızValla bende ilk defa duydum. Kac keredir yapiyom. Plastik kaba koyuyom. Demir sicak olur insan dayanmazki.
Canım bilmiyorum ki burda da her kafadan bir ses çıkıyor. İnsan korkuyor kaş yapıyım diye gözden olmayalım da. İnşallah yardımcı olur da bu kadar emeklerimizin karşılığını alırız![]()
Bilgecim sağol hep içimi rahatlıyorsun cevaplarınlaSisam canim. O normal bence. Bendede olmustu.ama lavaboda degl sicak tutsun diye taktigim bezde farketmistm.
Ama ben adetten hemen sonra yaptigim icin ondan pembe gelmistir d3dim. Normalmis demekki
Yinede icin rahat etmeyeckse bi doktora gorun..
Bilgecim sağol hep içimi rahatlıyorsun cevaplarınlagoogledan olmaz ama merak ettiğim için yerleşme kanaması resimlerini araştırdım aynı o tarz bi lekelenme olduğunu gördüm ama daha şimdi çok erken biliyorum. Yerleşme kanaması için yumurtlamanın üzerinden 6-14 gün geçmesi lazımmış ama görüntü olarak aynı.biraz bekliyim bakalım ne olacak. Gelişmeleri yine paylaşırım.
Başka yöntemlerdemi varmış biZimlede paylaşın lütfenNe demek canimm. Yardimci olabiliyosam ne mutlu bana..
Velhasil benm arastira arastira kafam karistii. Az once eski konulardan bi kac biseye daha denl geldmm.
Gittikce kafam karistii. Ne yapacagimizi sasirdk artkk..
Canimm cpk sey yazmislar ya ozelliklede bu cinsiyetle ilgilii.Başka yöntemlerdemi varmış biZimlede paylaşın lütfen
Günaydınlaar , canımcım nedir kafnı karıştıran çok merak ettim. Birazcık bahseder misinNe demek canimm. Yardimci olabiliyosam ne mutlu bana..
Velhasil benm arastira arastira kafam karistii. Az once eski konulardan bi kac biseye daha denl geldmm.
Gittikce kafam karistii. Ne yapacagimizi sasirdk artkk..