Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba, bende bir arkadaşımdan duyup bu kürü yaptım ama sanırım yanlış yaptım şuan çok kızıyorum kendime:KK43: benim tam yumurtlama günüm bugün ve az önce yaptım. Dün duyduğum için çok da araştıracak vaktim olmadı, hem plastik kap kullandım -plastik olmaması gerekiyormuş sanırım- hem de yumurtlama günü yaptım - yumurtlama günü yapılmaz diye okudum - . 15 dk bekledim. Sonra yatağa geçtim, ilişki oldu ama şuan okuduklarımdan sonra yaptığıma çok pişmanım :olamaz: ne dersiniz , of çok cnm sıkıldı , yorum yapar mısınız?
Not: arkadaşım özellikle yumurtlama dönemi yapıldığını söylemişti ayrıca :110:
Plastik kap kullanılmayacak miymis o neden ki acaba

Plastik kap kullanılmayacak miymis o neden ki acaba[/QUOT
Canım plastik sıcakla temas ettiğinde plastiğin içindeki kansorejen maddeler açığa çıkıyor ya o yüzden. Mesela ısınmış pet şişe içindeki suyu bile kesinlikle içmeyin derler. İşte o maddeler gaz olarak buharla beraber içimize girer diye sanırım. Ben de düşünemedim yaptım ama sonradan burdan okuyunca aklıma geldi:olamaz:

Valla bende ilk defa duydum. Kac keredir yapiyom. Plastik kaba koyuyom. Demir sicak olur insan dayanmazki.
Canım bilmiyorum ki burda da her kafadan bir ses çıkıyor. İnsan korkuyor kaş yapıyım diye gözden olmayalım da. İnşallah yardımcı olur da bu kadar emeklerimizin karşılığını alırız:KK51:

Kızlar yardım lütfenn :skandal: bugün yumurtlama günümde yani maydonoz süt buharını yaptığımdan bahsetmiştim ya. Az önce wcde tuvalet kağıdına pembe ama su gibi sıvı geldi. Akıntı bile diyemicem. Oluyo mu böyle birşey söyleyin lütfen. Zaten yumurtlama günü yaptığıma bin pişmanım . İyice moralim bozuldu :olamaz:

Sisam canim. O normal bence. Bendede olmustu.ama lavaboda degl sicak tutsun diye taktigim bezde farketmistm.
Ama ben adetten hemen sonra yaptigim icin ondan pembe gelmistir d3dim. Normalmis demekki
Yinede icin rahat etmeyeckse bi doktora gorun..

Sisam canim. O normal bence. Bendede olmustu.ama lavaboda degl sicak tutsun diye taktigim bezde farketmistm.
Ama ben adetten hemen sonra yaptigim icin ondan pembe gelmistir d3dim. Normalmis demekki
Yinede icin rahat etmeyeckse bi doktora gorun..
Bilgecim sağol hep içimi rahatlıyorsun cevaplarınla :KK19: googledan olmaz ama merak ettiğim için yerleşme kanaması resimlerini araştırdım aynı o tarz bi lekelenme olduğunu gördüm ama daha şimdi çok erken biliyorum. Yerleşme kanaması için yumurtlamanın üzerinden 6-14 gün geçmesi lazımmış ama görüntü olarak aynı.biraz bekliyim bakalım ne olacak. Gelişmeleri yine paylaşırım.

Bilgecim sağol hep içimi rahatlıyorsun cevaplarınla :KK19: googledan olmaz ama merak ettiğim için yerleşme kanaması resimlerini araştırdım aynı o tarz bi lekelenme olduğunu gördüm ama daha şimdi çok erken biliyorum. Yerleşme kanaması için yumurtlamanın üzerinden 6-14 gün geçmesi lazımmış ama görüntü olarak aynı.biraz bekliyim bakalım ne olacak. Gelişmeleri yine paylaşırım.

Ne demek canimm. Yardimci olabiliyosam ne mutlu bana..
Velhasil benm arastira arastira kafam karistii. Az once eski konulardan bi kac biseye daha denl geldmm.
Gittikce kafam karistii. Ne yapacagimizi sasirdk artkk..

Velhasil benm arastira arastira kafam karistii. Az once eski konulardan bi kac biseye daha denl geldmm.
Başka yöntemlerdemi varmış biZimlede paylaşın lütfen

Günaydınlaar , canımcım nedir kafnı karıştıran çok merak ettim. Birazcık bahseder misin :KK51:

Kimisi bu sut buharini suyla yapin diyo.
Kimisi kalktiktan sonra o suyu süzüp maydanozu bi beze koyup ic camasiriniza koyun yarim saat beklesin diye..

Bence çok da uğraşmamak lazım. Ben bu kürü bir daha yapacğımı hiç sanmıyorm mesela. İyi bir şeyler yapalım derken kötü sonuçlra yol açabiliriz. Kendimize istemeden de olsa zarar verebiliriz cnm. Soğan kürü yapmıştım geçen ay mesela düzenli olan adetimin düzeni bozuldu. Allah herşeyin zamanını en iyi bilendir, kısmet olmadıktan sonra ne kadar uğraşsak boş tatlım. Yapmamız gereken en önemli şey kendimize dikkat edip, ovulasyon günlerimizi boş geçirmeyip , dua etmek :dua:

Back