- Konu Sahibi Bilge631994
Adet düzensizligin varmi cnmCnm merhaba ben bu ay bütün hormon testlerimi yaptırdım ve muayene ye gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı ondan dolayı yumurta çatlamıyormuş ilaç tedavisi görüyorum şuanda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adet düzensizligin varmi cnmCnm merhaba ben bu ay bütün hormon testlerimi yaptırdım ve muayene ye gittim prolaktin hormonum yüksek çıktı ondan dolayı yumurta çatlamıyormuş ilaç tedavisi görüyorum şuanda
Hayır günü gününe olurumAdet düzensizligin varmi cnm
Cnm gözün aydın çok sevindim burda konuşmuştuk daha önce allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et lütfen antibiotikle fitilde kullanmıştın diymi isimleri neydi yazabilrsen bende deniyimarkadaslar hamileyimm. az once idrar testi yaptm. cift cizgi cikti.
Bende aynı fitili kullandım akıntım hala geçmediaminn. sagol canim allah razi olsun darisi basina insallahh. kullandigim fitil gyno lomexin 600 mg di.
antibiyotik adi Azeltin di. mg sini hatirlamiyom atmişim. icinde 3 hap vardi. bid3 inofolic toz kullaniyodum. fitil ve antibiyotik coktan bitti digerini daha kullaniyodumm..
O sıvıyı nasıl farketti yani nasıl bakıyorlarewt canim gecmisti. daha spnra kontrole gittigimde doktor rahminde sivi var. gebe kalabilmen icin o siviyi kurutmamiz lazim d2di. ama 2 hafta filan gecti. test yaptm. pozitif cikti.
rabbim dilerse hic bisey engel olmaz. ummadigin anda geliverir. yeterki dusunme. canini sıkma..
Bende dün başladım bugün kasık ağrısı başladı sizin sonuç nedir . Olumludur umarım..Merhaba arkadaslar. Yeni üye oldum.
3 yillik ewliyim. 1.5 yasinda kizim var... simdiye kadar korunuyoduk. Eşim korunuyodu yani. 3 aydir korunmayi biraktik. Ama cocugumuz olmadi. Ben hic boyle dusunmemistm korunmayi biraktigim ay hamile kalirim diodum. Ama olmadii. Adet donemlwrinde bi hafta oncesinde cok siddetli bel ve kasik agrisi cekiyorum. Artik haplar fayda etmiyo acilde igne yaptiriyom. Gecsn hafta doktora gittim. Iltihabin var d3di. Hap ve fitil verdi. Hem bunlari kullaniyorum hemde bu süt maydanoz buharini 2 gundur deniyorum. Kasiklarim cok agriyo adet olacakmisim gibi. Bu iyiye isaretmi acabaa.
Allah bagislasin inşallah ne ilacı kullandınız acaba??5. ayin sonunda hamile kaldm canin. simdi hamileyimm. bende buhari yaptigimda bende de sanci olmustu. bosuna okadar sanci cektmm. doktora gittim hala enfejsiyonun duruyo dedi.
hamileligim buhar sayesinde olmadi yanii ilac kullandm. simdi rabbim bagislarsa 2 aylik hamileyim...
Hayir maalesef sonuç negatifBende dün başladım bugün kasık ağrısı başladı sizin sonuç nedir . Olumludur umarım..
Allah bagislasin inşallah ne ilacı kullandınız acaba??