Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kizlar bugun adet olmam lazim ama bu ay farkli sanki. bi degisiklikler var.
karnim bu ay sismedi mesela.
sancim da cok yok. ara ara belim agriyo bide karnima hafif kiramplar giriyo. karnimin yan taraflari sizliyo.
vajinamida sıktıgim zaman affedersiniz her zamanki gibi acilma yok. karnimin alt kisminda hafif bi sertlesme var sanki. sizce hamilemiyim.

gecen ay adetim bittigine kaynanamlardaydm. bi hafta kaldm ewe geldigim gun yumurtlama gunumdu. o gun esimle beraber olduk. olmussa o gun tutmustur.

arkadaslar hamileyimm. az once idrar testi yaptm. cift cizgi cikti.
Cnm gözün aydın çok sevindim burda konuşmuştuk daha önce allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah banada dua et lütfen antibiotikle fitilde kullanmıştın diymi isimleri neydi yazabilrsen bende deniyim

aminn. sagol canim allah razi olsun darisi basina insallahh. kullandigim fitil gyno lomexin 600 mg di.
antibiyotik adi Azeltin di. mg sini hatirlamiyom atmişim. icinde 3 hap vardi. bid3 inofolic toz kullaniyodum. fitil ve antibiyotik coktan bitti digerini daha kullaniyodumm..

aminn. sagol canim allah razi olsun darisi basina insallahh. kullandigim fitil gyno lomexin 600 mg di.
antibiyotik adi Azeltin di. mg sini hatirlamiyom atmişim. icinde 3 hap vardi. bid3 inofolic toz kullaniyodum. fitil ve antibiyotik coktan bitti digerini daha kullaniyodumm..
Bende aynı fitili kullandım akıntım hala geçmedi :KK43: antibiotik kullanmadım ama bide ikisini birlikte deniyim sizin geçmişmiydi akıntı

ewt canim gecmisti. daha spnra kontrole gittigimde doktor rahminde sivi var. gebe kalabilmen icin o siviyi kurutmamiz lazim d2di. ama 2 hafta filan gecti. test yaptm. pozitif cikti.
rabbim dilerse hic bisey engel olmaz. ummadigin anda geliverir. yeterki dusunme. canini sıkma..

ewt canim gecmisti. daha spnra kontrole gittigimde doktor rahminde sivi var. gebe kalabilmen icin o siviyi kurutmamiz lazim d2di. ama 2 hafta filan gecti. test yaptm. pozitif cikti.
rabbim dilerse hic bisey engel olmaz. ummadigin anda geliverir. yeterki dusunme. canini sıkma..
O sıvıyı nasıl farketti yani nasıl bakıyorlar

Benim doktorum karından bakıyor alttan bakmıyor başka doktora gidicem birdahaki ay bu akıntı artık normal değil yıllardır geçmiyor korkuyorum inşallah tüplerimi tıkamamıştır

Merhaba arkadaslar. Yeni üye oldum.
3 yillik ewliyim. 1.5 yasinda kizim var... simdiye kadar korunuyoduk. Eşim korunuyodu yani. 3 aydir korunmayi biraktik. Ama cocugumuz olmadi. Ben hic boyle dusunmemistm korunmayi biraktigim ay hamile kalirim diodum. Ama olmadii. Adet donemlwrinde bi hafta oncesinde cok siddetli bel ve kasik agrisi cekiyorum. Artik haplar fayda etmiyo acilde igne yaptiriyom. Gecsn hafta doktora gittim. Iltihabin var d3di. Hap ve fitil verdi. Hem bunlari kullaniyorum hemde bu süt maydanoz buharini 2 gundur deniyorum. Kasiklarim cok agriyo adet olacakmisim gibi. Bu iyiye isaretmi acabaa.
Bende dün başladım bugün kasık ağrısı başladı sizin sonuç nedir . Olumludur umarım..

5. ayin sonunda hamile kaldm canin. simdi hamileyimm. bende buhari yaptigimda bende de sanci olmustu. bosuna okadar sanci cektmm. doktora gittim hala enfejsiyonun duruyo dedi.
hamileligim buhar sayesinde olmadi yanii ilac kullandm. simdi rabbim bagislarsa 2 aylik hamileyim...

5. ayin sonunda hamile kaldm canin. simdi hamileyimm. bende buhari yaptigimda bende de sanci olmustu. bosuna okadar sanci cektmm. doktora gittim hala enfejsiyonun duruyo dedi.
hamileligim buhar sayesinde olmadi yanii ilac kullandm. simdi rabbim bagislarsa 2 aylik hamileyim...
Allah bagislasin inşallah ne ilacı kullandınız acaba??

Arkadaslar merhaba ben dondurulmus tup bebek yaptircam bu sut buhari bendede ise yararmi lutfen yardimci olun artik cok biktim sabrimda kalmadi.. suan adetimin 4.gunu bir cok yerde okudum hicbirsey anlamadim

Back