Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar 2. 3. Gundur sancim cok var. Kasigimin sol tarafi agriyo ara arada karnimin alt kismina geciyo. Sizce doktora gideyim mii. Tezgahin onunde ayakta biraz fazla durdum mu belim de agriyo

Kizlar 2. 3. Gundur sancim cok var. Kasigimin sol tarafi agriyo ara arada karnimin alt kismina geciyo. Sizce doktora gideyim mii. Tezgahin onunde ayakta biraz fazla durdum mu belim de agriyo

Arkadaslar merhaba. Bende 1 bucuk yillik evliyim bu ay adetimden hemen sonra bu buhari bende yaptim ve bir kac hafta sonra asiri karin agrisi ve sanci sikayeti ile doktora gittim idrar tahlili verdim ve doktor kum döktüğümü ve idrar yollarimda enfeksiyon oldugunu soyledi. Simdi ben 3 sey dusunuyorum. Ya, bu buhar sayesinde iltihabim sokuldu ve kendini gosterdi. Ya da bu buhar yuzunden boyle birsey oldu doktor kum dokme sebebimi hic su icmedigim icin soyledi ama idrar yolu enfeksiyonu ne sebeple oldugunu bilmiyorum ama bana ne fitil ne de antibiyotik vermedi yalnizca bir hap vermis basindan boyle bisey gecen var mi acaba?

Korktum yaa. B3nde De sanci var. Bi haftadir baya sanci yapiyo. Ara ara siddetleniyo. Bend3 adetim bittigi gun basladm 4 gun ust uste bu buhari yaptm.

Canim ben adetliyken sanci sikayetiyle gittim. Bana sende iltihap var d3di fitil ve antibiyotik verdi.
arastirdm bu maydanoz sut buharini buldum.

Kızlar bende de kasığımda batma vardı,o bugün yok denecek kadar aza indi ama lekelenme hala devam ediyo.Az az ama sinirimi çok bozuyor.Zaten adet olur olmaz doktora gidicem ,şunun şurasında 5-6 gün var diye doktora da gitmiyorum.Ama bence bu kür ciddi anlamda zarar veriyor gibi geldi bana.Bunun yanında birkaç gündür başım da ağrıyor,hani adetin ilk günlerinde olur ya o tarz bir ağrı.

Yoksa bu yumurtlama sancisi olamaz. Her ay yumurtlama oluyo bu kadar siddetli gecmiyo. Ayni dogum sancisi. Adim atamiyom

Aslinda bu ay cok umutluydum buhari yaptim iliskilerimize ozen gosterdim dikkat ettim ama iltihap ciktii adetime 4 gun var hamile degilimdir demi arkadaslar biri cevsp verebilir mi ltfen :(

Kızlar geçen ay bende maydanoz süt buharı yaptım :(

Normalde düzene giren regl surem 10gun geçti ve doktora gittim. Hayatımda ilk defa duyduğum "hemorajik kist"oluşmuş içi kanamali.

Etkisi varmı bilmiyorum ama bazen kendimize zararı dokunacak şeylerde yapıyoruz sanirim

Back