Gebeliğe Hazırlık Maydanoz sut buhari

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok canim b3nde yara cikmadii. Adet donemlerinde sancim cok oldugu icin kadin dogum doktoruna gittim. Bide 3 aydir korunmayi biraktik. Sancim diger aylara gore giderek artmaya basladi.
Ultrason da bakilinca enfeksiyonun var dedi. Enfeksiyon iltihap ayni sey dedi. Fitil ve antibiyotik verdi. Ek olarak sut buharini yapiyom ama acayip bi akintim var kahverengi boyle. Soguk almiyim diye yumusak bi bez kullaniyom akinti onu bile geciyo pikeme filan bulasmis hep.
Evet bende de aynı şekilde benimki baya baya pembe renk bakalım durucakmı tedavi sonucunda bekliyorum inşallah faydası oluyordur

Insallah faydasini gorursun. Bende 2 gundur. Sut maydanoz buharini yapiom. Adet olacakmisim gibi sancim var. Akintimda var. Bu iyiye isaretmis. Belim filanda agriyoo.
Bakalim daha ne kadar ugrastiracak bizi..
Süt buharını ne zaman yapmak gerekiyor benimde iltihabim var adet sancilarim şiddetli oluyor deneyen var mı kızlar

Süt buharını ne zaman yapmak gerekiyor benimde iltihabim var adet sancilarim şiddetli oluyor deneyen var mı kızlar
Adet bitiminde yapmak gerekiyormuş kanallar açık olduğu için 3 gün üst üste fazlası zararlıymış diye biliyorum yaptıktan sonra kalın giyiniyorsunuz

Rica ederim. Iltihap sorunun varsa dene bence. Cok faydali. 2 gunde 5 kez yaptm. 3. Gun fitil kullandmm. Akintim cokk.
Doktora gittim baktı rahim de iltihap var dedi ama dediğin zamanlar geçmişti Yumurtlamaya çok az kalmıştı o yüzde süt buharini yapamadım ama soğan suyu içtim içmeye devam ediyorum 2 gün daha icicem yararı olur inşallah birde bana da fitil ilaç verdi doktor adet im olursa umarım olmaz kullanmaya başlıcam senin gibi yaparım artık bende canım spermleri yumurtayla birleşemeden olduruyormus çünkü bu iltihap o yüzden dollenme olmuyormus bizde

Doktora gittim baktı rahim de iltihap var dedi ama dediğin zamanlar geçmişti Yumurtlamaya çok az kalmıştı o yüzde süt buharini yapamadım ama soğan suyu içtim içmeye devam ediyorum 2 gün daha icicem yararı olur inşallah birde bana da fitil ilaç verdi doktor adet im olursa umarım olmaz kullanmaya başlıcam senin gibi yaparım artık bende canım spermleri yumurtayla birleşemeden olduruyormus çünkü bu iltihap o yüzden dollenme olmuyormus bizde

Dogruu spermi gucsuzlwstiriyo. Iltihabin tek sebebi soguk. Soguk suya girmek. Soguk su icmek vs... doktor sana adetliyken mi fitili kullan dedi. Bide adi ne fitilinin.

Arkadaslar ben sirf bu sut buhari konusunda deneyimlerimi yazmak icin bu siteye üye oldum... bu bi ay boyunca yazacam. Cunku baktigim yazilarda nasil yaptiklarini yazip yarim birakmislar... Insallah guzel sonuclar aliriz hep beraber. Ben umutluyum. Kizimdan öncede yapmistm. Bi kere tek yaptm ama. Ondan ne kadar sonra hamile kaldim hatirlamiyorum. Bebegimi kaybettim ama. 6 aylikken karnimda kalbi durdu.
Ondan sonra bi kere adet gördüm dahada olmadm. Kizima hamile kaldmm...

Back