- 4 Ekim 2017
- 123
- 76
- 13
- 30
- Konu Sahibi Bilge631994
Her defasında taze olarakmi yapiliyor[/QU
Valla canim ben yaptigimda bi kere sutu maydanozu kaynatiyom 3 kere kullaniyom. Sonra dokuyom.
Gundelik degistiriyom yanii.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Her defasında taze olarakmi yapiliyor[/QU
Valla canim ben yaptigimda bi kere sutu maydanozu kaynatiyom 3 kere kullaniyom. Sonra dokuyom.
Gundelik degistiriyom yanii.
Tmm cnm sagol yardımın icin
Süt maydonoz yapıyoruz inşallah bir zararı yoktur tedirginde oluyorum kaş yaparken göz çıkarmayalımda
Adetime 11 gün kaldı o yüzden adet olduktan sonra kullan dedi daha almadım ilacı. İnşallah olmam da gerek kalmazDogruu spermi gucsuzlwstiriyo. Iltihabin tek sebebi soguk. Soguk suya girmek. Soguk su icmek vs... doktor sana adetliyken mi fitili kullan dedi. Bide adi ne fitilinin.
Adetime 11 gün kaldı o yüzden adet olduktan sonra kullan dedi daha almadım ilacı. İnşallah olmam da gerek kalmaz
Kizlar bende de enfeksiyon cikti. Bu kür tam olarak nasil yapiliyor. Herkes yarim yamalak yazmis. Gunde kac kere yapmak gerek?? Ve ne zaman baslanmali?? Bilgisi olan biri yazabilir mi??
Canim benim adetim bittigi sabah dus aldmm ve basladim. Sabah bi kere ogleden sonra bi kere yatacagim zaman bi kere yaptim. Her yaptigimda bi 20 dk yarimsaat oturdum. Ücuncusunde yatacagim zaman yaptigimda iliskiye girdm. Sabaha kadar hic kalkmadim. Banyo yapamaman lazim. Soguk alirsin. Kendinide sicak tutman lazim. Suan kalin tayt corap yelek filan giymis durumdayim..
Kizlar bende de enfeksiyon cikti. Bu kür tam olarak nasil yapiliyor. Herkes yarim yamalak yazmis. Gunde kac kere yapmak gerek?? Ve ne zaman baslanmali?? Bilgisi olan biri yazabilir mi??[/Q
Nasil yapilacagini sormussun. Bi iki yere ayrintili yazdm da aradim bulamadm sana gondermek icin. Yeni uye oldum pek kullanamiyom. Simdi acelem var cikmam lazim. Ogleden sonra özelden ayrintili yazarim sana insallah.
Insallah cabalarimiz bosa gitmez..
Sadece hamile kalmak icin yapilmiyor degil mi? Ben enfeksiyon gecsin diye yapmak istiyorum cunku..Canim benim adetim bittigi sabah dus aldmm ve basladim. Sabah bi kere ogleden sonra bi kere yatacagim zaman bi kere yaptim. Her yaptigimda bi 20 dk yarimsaat oturdum. Ücuncusunde yatacagim zaman yaptigimda iliskiye girdm. Sabaha kadar hic kalkmadim. Banyo yapamaman lazim. Soguk alirsin. Kendinide sicak tutman lazim. Suan kalin tayt corap yelek filan giymis durumdayim..
Merhaba bende yapıyorum akıp gitti derken yani gözle gördünüzmü yaparkenmi akıyordu ben 2 gündür yapıyorum ama akan birşey yok yanlışmı yapıyorum acaba bize tarif edebilirmisiniz
Sadece hamile kalmak icin yapilmiyor degil mi? Ben enfeksiyon gecsin diye yapmak istiyorum cunku..
suda maydanozları haşlıyorum sonra kovaya döküp üzerine oturuyorum yarım saat 45 dk kadar ama hava almayacak şekilde tabi bayağı soğutuyorum bu süreçte daha sonra haşladığım maydanozlardan birkaç tane ped gibi yapıp bırakıyorum sabaha kadar akıntı çok yoğun olur anlarsın zaten iltihap söküldüğünü ve inanlmaz rahatlatıcı bir his veriyor
Aynen bendede baya kahverengi akinti var. Soguk almiyim diye ic camasirima bez koyuyorum. Dun gece akinti bezide gecip hep pikeme gecmisti akintisi o derece cok oluyo bendee
Bilgi verdiginiz tesekkur ederim mutlaka deneyecegim..Ewtt iltihabida söküyoo. Dedigim gibi k3ndini sicak tutman lazim. Soguk filan alirsin allah korusun. Kas yapalim derken giz cikarmayalim..