- 7 Ağustos 2011
- 4.305
- 6.725
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Sunuma bak gene yine yeni yeniden niye katıldın ki sen ya niye gençlerin önünü açmıyorsun hep ben birinci olacağım denmez ki ama cimri bencil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Guzel ıltıfatlarına cok tesekkur edıyorumSunuma bak gene yine yeni yeniden niye katıldın ki sen ya niye gençlerin önünü açmıyorsun hep ben birinci olacağım denmez ki ama cimri bencil
Cok tesekkur ederım tadı deneyen arkadaslarım tarafından da begenıldıçok ilginçbir kekmayalı şekerli poğaça gibi ama aslında kek gibi çok hoş ve zahmetli elinize sağlık
Cok tesekkur ederım cnm tadı deneyıp yapan pek cok arkadasım tarafından begenıldıMaşaAllah ne kadar güzel kabarmıs kekiniz.. Zaten sunumunuz harika.. Eminim tadı da güzeldir..
Başarılar dilerim..
öncelikle başarılar diliyorum, tarifinize bayıldım ve bir mutfak delisi olarak hemen denedim sonuç süper oldu, henüz yemedim akşam eşime ikram edeceğim beraber tadına bakacağız eminim tadıda görüntüsü kadar mükemmeldir bu tarifi mutfağıma kazandırdığınız için çok teşekkür ederim tekrar başarılar diliyorum
birazdan resminide paylaşacağım sizinle...
Cok tesekkur ederım guzel yorumlarınızaan itibariyle eşim de çok beğendi oldukça farklı bir kek ama güzel dedi
Sizinkide çok güzel olmuş.. Bende denersem paylaşacağım İnşaAllahEki Görüntüle 1630359 dikdörtgen kalıp kullandım
teşekkür ederim deneyin eminim sizde seveceksiniz kime ikram ettiysem beğendi özellikle Almanya'da yaşayan amcam çok güzel olmuş bu kek Bir çok ülkenin vazgeçilmezidir dedi reçelle yerlermiş konu sahibi arkadaşı tebrik ederim şimdiden gönlümüzün birincisi olduSizinkide çok güzel olmuş.. Bende denersem paylaşacağım İnşaAllah
Canim cok tesekkur ederım ınan cok mutlu oldum begenmenızeEki Görüntüle 1631856
teşekkür ederim deneyin eminim sizde seveceksiniz kime ikram ettiysem beğendi özellikle Almanya'da yaşayan amcam çok güzel olmuş bu kek Bir çok ülkenin vazgeçilmezidir dedi reçelle yerlermiş konu sahibi arkadaşı tebrik ederim şimdiden gönlümüzün birincisi oldu
buda kesilmiş hali içide muhteşem...
Portakal aroması ıstege baglı cnm olmasada olur ıstersen bır lımon kabugu rendeleyebılırsın deneyıp begenırsın ınsallahBende kesin yapıcam çok güzel
Bu portakal aromasını hiç görmedim markette ama bulurum heralde
Cok tesekkur ederım cnmçok güzel görünüyor. sunum da kek de... Başarılar :)
Çok güzel görünüyor. Elinize sağlık.Eki Görüntüle 1631856
teşekkür ederim deneyin eminim sizde seveceksiniz kime ikram ettiysem beğendi özellikle Almanya'da yaşayan amcam çok güzel olmuş bu kek Bir çok ülkenin vazgeçilmezidir dedi reçelle yerlermiş konu sahibi arkadaşı tebrik ederim şimdiden gönlümüzün birincisi oldu
buda kesilmiş hali içide muhteşem...
Cok tesekkur ederım cnmEllerinize sağlık çok güzel görünüyor
Merak ettim tadı bizim keklere benziyormu?
Yarışmada başarılar dilerim