- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Kek ezberlerimizi bozan bir kek. Çok beğendim. Eline sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yolunda canım, çok şükür İlerleyen günlerde düşünüyorum canım, yapıcamCok tesekkur ederım vuslat donmussun cok sevındım hemde eskı nıckınle hersey yolundadır ıns cnm
Sende kek yap bıze
Beklıyoruz bu kategorı sende olmalısınAklımda ama hiç fırsat olmuyorki,düşünüyorum gerçi
Kategorıye fark katmak ıstedım:) begenınız ıcın cok tesekkurlerKek ezberlerimizi bozan bir kek. Çok beğendim. Eline sağlık.
Cok tesekkurleraaa mayalı kek ilk kez görüyorum elinize sağlık
Tesekkur ederım tatlımeline sağlık canım başarılar
Cok tesekkur ederım tatlı corek kek arası bısı dun aksam mısafırlerımden de tam not aldısunum on numara ve tabi özen.. sanırım ekmek kıvamında bi kek .. mayalanmış hamuru düşündüm de sıkı bi tadı olmalı.. başarılar
Cok tesekkur ederım gercekten guzeldıbol şanslar dilerim super değişik bir kek olmuş eminim tatıda çok güzeldi :)
Neden brownıde vardı bı tarıfı yapmadan once baya arastırırım en ıyısı olsun dıyebeni şaşırtmadın kuzumtahmin etmiştim bunu yapcağını ellerine sağlık bol şans
Cok sevındımYolunda canım, çok şükür İlerleyen günlerde düşünüyorum canım, yapıcam
Cok tesekkur ederım gosterdıgım ozenın boylesı guzel yorumlarla bana donmesıne cok cok mutlu oluyorumher zaman ki B Be_Ni_1012 kalitesi.. ellerinize saglık.. çok güzel gözüküyor fotograflar
Cok tesekkur ederımharika olmuş ellerinize sağlık
bilmem öyle tahmin ettim işteNeden brownıde vardı bı tarıfı yapmadan once baya arastırırım en ıyısı olsun dıye
Cok tesekkur ederım cnm