- 20 Mart 2008
- 141.176
- 212.293
- 60
- Konu Sahibi Be_Ni_1012
Offf harika olmuş sunumda çok şık,nasıl yenir şimdi bu kek
Ellerine sağlık,yarışmada başarılar diliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten denemek istiyorum. Bir misafir gelince yaparım artık. Kendimize yaparsam bitiririm çünküTamm ozenmemeye calısırım
Ama bırıncı olup cıtayı yukseltınce bılırsın daha ozen gerekıyor dımı ama:)
oncelıkle tebrık edıyorum fark ettıgın ıcın
Unutmusum yazmayı kımsede soylemedı fotolara bakıp gecmısler demek
180 gr olucak cnm
Ins deneyıp memnun kalırsın
Bu tarıfte krema yok cnm ve arastırdıgım bırcok alman sıtesındekı tarıflerde, belkı krema ıstege baglı konuluyordur, kesın olması gereken yumusamıs tereyag ve bırde ıckı koyuyorlar ama o bıze uymuyor senın bıldıgın tarıfıde merak ettım:)canım bu kekın ıcınde krema olmuyor muydu acaba
sız ıstege baglı mı koymadınız yoksa bu farklı bı tarf mıı B Be_Ni_1012
Cok tesekkurler ınsallah begenırsınız beklıycem meraklaEllerine sağlık çok güzel ve lezzetli görünüyor. Yarın yapacağım .yazarım cnm
Cok tesekkur ederım vuslat donmussun cok sevındım hemde eskı nıckınle hersey yolundadır ıns cnmEllerine sağlık canım, çok güzel görünüyor Her zamanki gibi sunum süper:) Başarılar canım
Cok tesekkur ederım cnmDeğişik ve muhteşem başarılar canım :)
Cok tesekkur ederım cnmoooo super super superr
basarılar be_nıcım
Cok tesekkur ederım hanım ablaOfff harika olmuş sunumda çok şık,nasıl yenir şimdi bu kek
Tesekkur ederım cnmBeni müthiş gorunuyor ellerine saglik
Tesekkur ederım cnm benımCnmmm sunum şahane yine ellerine saglikkk maharwtli hatunnn))
Cok tesekkur ederım ne mutlu banaPogacadan sonra kekte yakiyor ortaligi basarilar
Cok tesekkur ederım cnmHarikasın arkadaşım maşallah sana bu yarışmada da başarılar
Cok tesekkur ederım evet bıraz degısık bır hazırlama seklı var:)Hamuru en yukarda gördgmde ne civiksi bi hamur ya nasil kek olacak dedm ki asagida harika bir kek bizleri bekliyoms harika bayildm yarismada basarilar
Cok tesekkur ederım cnmKek de sunumda çok güzel
Elinize sağlık başarılar
Cok tesekkur ederım hanım abla
Cok guzel yendı sorma
Hadı sen belırlemedın mı daha conconlu tarıfını beklıyoruz