• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mayaiolp'nin evi:)

hepinize çok teşekkür ederim hanımlar. umarım daha güzelleri sizin olur.
kirada değilim çok şükür kendi evimiz.

canım ben bıraz gec gordum ama olsun evın cok güzel gercekten hersey cok hos gorunuyo RABBIM bır ömür mutlulugunuzu huzurunuzu saglıgınızı askınızı eksık etmesın yuvanızdan vaktı zamanı gelıncede mınıklerın cıvıltılarıyla senlensın yuvanız ınsallah

canım ben bıraz gec gordum ama olsun evın cok güzel gercekten hersey cok hos gorunuyo RABBIM bır ömür mutlulugunuzu huzurunuzu saglıgınızı askınızı eksık etmesın yuvanızdan vaktı zamanı gelıncede mınıklerın cıvıltılarıyla senlensın yuvanız ınsallah

aminnnnnnnn. bütün iyi dileklerin için çok teşekkür ederim canım duygulandırdın beni :teselli:

eviniz çok hoş...
özellikle mutfağınıza bayıldım güle güle oturun.

çok güzel çok beğendim güle güle oturmayı nasip etsin rabbim ..
bişey sorucam o bulaşıklıktaki dizili yemek takımını nerden aldın markası nedir çok beğendimde :emir_bebek:

Son düzenleme:
çok güzel çok beğendim güle güle oturmayı nasip etsin rabbim ..
bişey sorucam o bulaşıklıktaki dizili yemek takımını nerden aldın markası nedir çok beğendimde :emir_bebek:[/QUOTE
saol canım çok teşekkür ederim. bulgaristandan geldi canım onlar malesef buradan değil

Allah bir ömür boyu huzurla oturmayı nasip etsin. Oturma odası ve salon koltuk takımlarınızın markası ne acaba?

evin cok guzel mutlulukla yasayin yeni gelin evlerineee bayilirim hersey tertemiz mis gibi:))

güle güle kullan herşey çok güzel ..ama yatak başlığına bayıldım.markası ne acaba? tam hayalimdeki başlık çok göz alıcı..ömür boyu mutluluklar

Back
X