Maya Tüp Bebek Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz...

Çok mutlu bir haber. KK ailemiz gittikçe büyüyor. Umarım en kısa zamanda diğer anne adaylarındanda güzel haberler alırız.

Maşallah Hatta 41 Kere Maşallah
Allahsağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin ...opuyorumnanaktan

mer canım hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun...bebegini yani ogluşunu hayırlısı ile saglıkla kucagına alırsın....darısı benim başıma

mer canım hayırlısı olsun herşey gönlünce olsun...bebegini yani ogluşunu hayırlısı ile saglıkla kucagına alırsın....darısı benim başıma
bu güzel temennilerin için teşekkür ederim aynılarını hakkında olabilecek en hayırlı şekilde senin için dilerim.opuyorumnanaktan

gülnurcum temenlilerin çok güzel. bende senin düşüncelerin aynısını düşünuyorum büyütüp askere göndermek büyük bir gurur rabbim evladı olmayanlara evlat nasip etsin.turkbayragi

rabbime çok şükürler olsun her şey yolunda gidiyor vitamin bebe aspiri ve kan hapıyla devam ediyoruz yolumuza ayın dokuzunda renkli ultrasyonmuz var nasip olursa tekrar yine görcem bebişimi.

artık bebeyime kavuşmaya az kaldı dün doktora gittim son halini gördüm doktorum artık bebeyimiz büyümüş doğuma hazırlanıyor ne zaman doğum olur diye sordum aralığın 20 sezaryan yaparız diyor ALLAH hakkımdan hayırlısını nasip etsin.

artık sön günlerim cumartasi doktorumla görüşüp gün alacam doğum için son gittiyimde sezeryan yapacağını söylemişti tahminimce aralığın 21,22si gibi gün verir tonton oğluma kavuşmama az kaldı. isminide yiğit olarak düşünüyorum son anda deyişmezse fikrim . rabbim bebeyi olmayanlara bebek nasip etsin

hayirli olsun canim saglikla kucagina almak nasip olsun insallah:Saruboceq:
rabbim isteyen herkese Anne olma duygusunu yasatsin:Saruboceq:

halendaha sağlamım cumartasi doktora gittiyimde doktorum birazdaha var cuma günü sabahtan bebeyine kavuşturalım seni dedi doğrusu benimde gönlüm birazdaha kalmasıydı anne karnında ama zaten 38haftalık oldumu yeterli diyorlar doktorlar neyse en son cumaya kesti günü

meryem doğurdu... bebeği de kendisi de maşallah çok iyi... biraz iyi olunca gelir kendisi de mesaj atar sanırım... oğlunun ismi Yiğit... yiğit'e anne ve bası ile mutluluklar diliyoruz...

: ) bumudur budur : ) Kazen filan bekliyordum ismi ama Yiğit ismide güzelmiş : )

allah analı babalı büyütsün meryem..
yiğit ismide oldukça gzl
adıyla yaşasınn..

çok sevindim,bebeğinizi güle güle büyütün,isminide çok beğendim.:)

alah anali babali büyütsün
vesile olanlardanda binlerce razi olsun tüm dualarini kabul etsin insallah

Çok güzel bir duygu.mafoldumben
Allah analı babalı büyütsün..Bu mutluluğa zemin hazırlayanlardan da Allah razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…