Merhaba,
Maya Tüp Bebek Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz tüp bebek çalışmasında 1. talihli üyemiz Meryem Ekşi'nin yapılan tedavi sonrasında bugün yaptırdığı gebelik testi sonucunun pozitif olduğunu Maya Tüp Bebek Merkezi bizimle paylaştı. Bu vesile ile öncelikle sevgili Barçman ve Maya TÜp Bebek Merkezine çok teşekkür ederiz.
Sırada iki üyemiz daha var inşallah onlarında güzel haberlerini buradan duyururuz.
Ne mutlu bir haber,yürekten paylaşıyorum.:1hug:Sağlıklı bir hamilelik süreci,hayırlı doğumlar dilerim arkadaşımıza.Darısı tüm isteyenlerin başına :Saruboceq:
cok guzel Allah saglikla kucagina almayida nasip etsin
diger iki arkadaslarimizinda sonucunun pozitif oldugunu duyalim insallah
darisi butun isteyenlere
Kazen abi ve Barçman abla sayenizde bir kişi daha özlemine kavuştualkisalkisalkis
İkinizede canı gönülden teşekkürler alkisalkisalkis
Annemiz de sağlıkla sıhhatle kucağına alsın işallah
Artıkın darısı bize :Saruboceq:
Allah kucaginda görmeyide nasip eder ins sizede böyle güzel bir seye vesile oldugunuz icin tesekür ederim Rabbim öteki dünyada karsiniza cikarsin ins bu yaptiginizi
arkadasımızı tebrık edıyorum barcman ablam herseyım ve kazen abı allah sızden razı olsun ne guzel seylere vesıle oluyosunuz darısı tum ısteyenlerın basına ınsallah
kendısını cok tebrık ederım .. allah uzun omurler versın .. onları kocaman bır aile yapsın .. kadınlar kulubu ve mayaya bınlerce teşekkur .. darısı başımıza ..
Maya Tüp Bebek ve Kadın Sağlığı Merkezine Meryem EKŞı Ayhan EKŞı çifti olarak bize bu kampanyadan faydalanma imkanı sağladıkları için DR.Osman Denizhan ÖZGÜN başta olmak üzere DR. Adnan KAYA ve ekibine çok teşekkür edioruz ve başarılarının devamını Yüce ALLAH'dan diliyoruz.Bütün bu durumda olan kardeşlerimizin Maya Tüp Bebek merkezini tercih etmenizi tavsiye ederiz.Herşey gönlünüzce olsun......MERYEM ve AYHAN EKŞı
Teşekkür ediorum arkadaşlar bu güzel dilekleriniz için..Yüce ALLAH herkesin gönlüne göre versin.. Darısı hepinizin başına......Böyle bir güzel olaya vesile olan Barçman ve Kazen'e çok teşekkür ediyorum
büyük bır hasretın son bulmasına vesıle oldunuz
barcman ablacım melek gıbısn
yenı anne adayımızın ınş bebecığını sağlıkcakla kucağına alır
ve kız olursa hemen buraya üye yapalım