Maya Tüp Bebek Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz...

güzel melek hoş geldin a.s. dünyaya. sevgili mer gözünüz aydın.sağlıkla,huzurla ve mutlulukla dolu güzel bir ömür yaşarsınız inşallah hep birlikde.:Saruboceqpuyorumnanaktan

a.s.ve böyle güzel işlere vesile olan,sessiz sedasız,reklamsız iyilik melekleri;sizlerden de Allah razı olsun.Rabbim sizin gibi insan üstü varlıkları başımızdan eksik etmesin.sağolun varolun.:enbuyukkk:alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis:lepi: :lepi: :lepi: :hooray: :hooray: :hooray: :enbuyukkk:

Allah sag salım elınıze kavustursun. adıyla yasasın ınsallah.
darısı ısteyen bütün herkese:Saruboceq:
: ) bumudur budur : ) Kazen filan bekliyordum ismi ama Yiğit ismide güzelmiş : )

yapma kazen :1shok:
yaslısın bılıyozda dede olacak yasa geldıgını bılmıyodum-tatlicadiarzu-
artık emırden ıstersın kazen ısmını:smiley-cool:

dünyanın en güzel mucizesine vesile olduğunuz için sizi tebrik ediyorum..
Allah bu mucizeyi analı babalı hayrlı evlatlardan eylesin. a.s.

Bu haber beni çok mutlu etti
Küçük Yiğit anabalı babalı ve sağlıklı büyüsün inşallah
Yiğit en sevdiğim isimlerin başında gelir benim iki oğlumun adıda Yiğit
Mutlu bir ömür sür Yiğit bebek

merhabalar kaç aydır yazamıyordum oğluşum artık büyüdü 7 aylık oldu annelik çok güzel bir duygu biraz zahmeti var ama olsun zahmetsiz hiç bir şey olmuyor bebeyim büyüdükçe tatlılaşıyor allah annelik duygusunu herkese tattırsın.

Son düzenleme:
mayanın bana hediye ettiyi bebeyim kocan oldu artık yavaş yavaş emeklemeye başladı

Ben de 2009 yılı talihlilerindenim ekim ayında tedavime başlandı fakat 1 hafta ilaç kullanımı sonucunda yumurtalarımda herhangi bir büyüme gözlenmedi bu sebeple osman hocam tedavimi 2 ay erteledi umarım ben de meryem hanım gibi bebeğime hayırlısıyla kavuşurum tebrik ederim meryem hanım allah analı babalı büyütsün bebeğinizi sizinle irtibat kurmak isterim msn ya da mail aracılığıyla tecrübelerinizden faydalanmak adına

merhaba arkadaşlar çok zaman oldu yazamadım oğluşumun artık 2 yaşına girmesine 1 ay kaldı rabbim bebeyi olmayanlara bebek nasıp etsin. tüp bebek düşünen kişilere maya tüp bebek merkezini tavsiye ederim benim ilk denemede tuttu.

Eren artık herşeyi konuşabiliyor.. onunla iletişimimiz fazlasıyla kuvvetlendi,benim için bir arkadaştan öte... rabbim çocuğu olmayanlara hayırlıu evlat nasip etsin...

sağol kazen bey ömür geçiyor bizler yaşlanıyoruz çocuklarımız büyüyor.ALLAH sizden razı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…