• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maya Tüp Bebek Merkezi ile gerçekleştirdiğimiz...

ne güzel bı haber bu... ınsallah bu cekılıs uzun süre devam eder de
kk dakı herkes bu tedavıden yaralanma fırsatı bulur...
kazenle barcman ablam da cennet yolunu garantılıyolar acık acık...
sagolun herıkınızde. degerlı dr.larıda unutmayalım.

Arkadaslar hepınıze tskr ederım aynı dıleklerımı rabbımden sızler ıcın dılıyorumm :))) bırde arkadaslar belırtmek ıstedıgım bısey daha var maya tÜp bebek merkezıne sızlerınde bır an Önce gıtmenızı tavsıye ederım hem dosthane hem yardımsever aıle gıbı kısaca mukemmel ınsanlar ıletısıme gecın bır an Önce bırde umutlarrınızı yıtırmeyın bır gun kesınlıkle olacaktır :))))))))))rabbım yardımcınız olsunn yeterkı ısteyın...

Maşallah diyeyim öncelikle.....Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....çok çok güzel haberler ve bu

yapılan çook büyük bir hayır..

ne güzel allah sağlıcakla kucaına almayı nasip etsin.

barçman ve kazen,iyiki varsınız.:1hug:a.s.

merhaba sevgili arkadaşlar artık hamileliyimin 3,5 ayına girdim ALLAHA şükürler olsun rabbim olmayanlara versin

ay nekadar ayip etmissim yeni gördüm ben bu topigi
sevgili kazen bey ve barcman ablacigim sizi yürekten kutluyorum
nekadar hayirli bir ise vesile olmussunuz
sevgili meryemin adinada cok sevindim
rabbimmelegini saglikla sihatle kucagina almayi nasip etsin insallah

hayerli olsun allah tamamina erdirsin saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah:Saruboceq:
darisi tüm anne olmak isteyenlerin basina insallah onlarinda böyle güzel haberlerinbi aliriz:Saruboceq:
ayrica kazen bey ve barcmanida böyle hayirli bir ise vesile oldugunuz icin sizleri kutluyorum hersey gönlünüzce olsun:Saruboceq:...

ne kadar güzel bir haber bu ...sevgili kazen ve barçman abla böyle güzel bir olaya vesile olduğunuz için sizi canı gönülden tebrik ediyorum....hayaline kavuşan arkadaşım :senide kutluyorum..inşalah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına alırsın...Rabbim anne olmak isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyu...
daha fazla umutlarımızı yitirmeden inşallah...aminn....

dualarınız için teşekkür ederim maya tüp bebek merkezi bu kampanyayı düzenlemeseydi inanınki ben bu bebek işini yaptıramıyacaktım ALLAH bu kampanyaya yapanlardan razı olsun.

çok güzel bir haber .......
emeği geçen herkesi kutluyorum.........
sağlıklı hamilelik ve hayırlı bebiş diliyorum..........

tebrik ediyorum sizi
kimbilir taze annemiz ne kadar mutludur
bebeğine tez zamanda sağlıkla kavuşur inşallah...:)

arkadaşlar size mutlu bir haberim var.... çocuğumun cinsiyeti belli oldu.... veee.... erkekopuyorumnanaktan

arkadaşlar size mutlu bir haberim var.... çocuğumun cinsiyeti belli oldu.... veee.... erkekopuyorumnanaktan

canım benim gerçekten çok sevindirici bir haberalkisalkisalkis

Allah hayırlısıyla doğum edip sağsağlim kucağına almak nasip etsin:Saruboceq:

dilerim sizlere hayırlı bir evlat, vatana millete hayırlı bir insan ve Allaha da hayırlı bir kul olur

ayrıca asker anası olacaksın ne gurur verici olay:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

turkbayragiGELECEĞİN MEHMETCİĞİturkbayragi

ayyyy süper yaaaaaa. allah kucağına almayıda nasip etsin inşallahhhh

süper canım yaaa Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Back