- 22 Mayıs 2012
- 2.023
- 104
- 163
çok heyecanlıyım sanki tekrar hamişim gibi garip şeyler hisediyorumkuzummmmmmmmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok heyecanlıyım sanki tekrar hamişim gibi garip şeyler hisediyorumkuzummmmmmmmm
iyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmicanııımmmmmm miskim amberim nasılsın
hoşgeldiiinnnnnmerhaba kızlar , bende bu ay çalışmalara başladım. aynı zamanda ovülasyon testi ile takipteyim. inşallah bu ay tutturabilirim :)
iyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmi
cinsiyeti belli mi bu aradaiyiyim canım sen nasısın..hadi bakalım inşş güzel haberler alırsın..kan verecenmi
yap canım yarın testini.inşş vardır..evet canım nasipse erkekcinsiyeti belli mi bu arada
test yaptınız mı eger öyle ise çıkacaktırmerhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
merhaba ben daha yeni üye oldumda bişey danışıcaktım mayısın 7 sinde adetlenmiştim ben adet bitimnde tam ovülasyon dönemimde şansımızı denedik bebiş için ama ben ne tuhaftır ki hep düzenli olmama rağmen bgn olacağıma 5 gün öncesinden hastalandm ilkte leke gibiydi sonra normal adetten daha az bi şekilde tam 5 gün sürdü.. ama ben hamileymişim gibi hissediyorum 2 gündürde midem bulanıyo ve halsizim.. nettede okudum üstüne görmenin kanaması genellikle döllenmeden yaklaşık 10 gün sonra gerçekleşirmiş bnmde tam 10 gün sonra gldi.. hiç aranızda bu durumu yaşayan varmı
ay hadı inşallahyapmadım daha bgn son gün yarın eczaneden alıp yapsam olur herhalde demi ?? ayy inş. hamileyimdir çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum test yapmaya olumsuz çıkarsa diye
bende bugün 28. gün olmazsam sabaha kadar yarın sabah dayanamaz yaparım inşallahyapmadım daha bgn son gün yarın eczaneden alıp yapsam olur herhalde demi ?? ayy inş. hamileyimdir çok heyecanlıyım ama çokta korkuyorum test yapmaya olumsuz çıkarsa diye
yarın senin kaçıncı gün oluyoryap yap inş. pozitif çıkar sonuçlarımız :)
28 gün olucak cnm ama bnm geçtğmz pzar kanamam geldi erkenden üstüne görüyorumdur diye umut ediyorumyarın senin kaçıncı gün oluyor