Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

Ewet yaa çok pahalı bu,benim gibi işsizlere çooookkk pahalı :KK43:

ist da alanlar hangi eczanelrden alıyorlar adres verebilirlermi

birde 50- 65 arası fiyatlardan bahsedilirken 35 e nasıl alınıyor doğrusu 35 e alınabiliyorsa diğer rakamlar niye bu kadar çok

amerikadan sipariş konusundada +nakliye kısmını çözebilen varsa yazsın ltfn semeriyle 80'e mal olma gibi bi durum söz konusu olabilirmi?

amerikadan tanıdıklar aracıyla getirtme imkanı buldum ama ondada gelenleri beklemek gerekiyor. bi kaç eczaneye sordum hiç haberleri bile yok :) depolara soruyorlar onlarda bilmiyor sırnaşık şey taksimde eczanelerede satışını yapan bi yer buldum 50 ytl...

evet maxim çok etkili gerçektende bende çok sinir oluyordum bu koltuk altı terine rezil bi durumdu gerçektende ama artık yoookkkk :) ve kıyafetlerimi rahatlıkla giyebiliyorumm meğer giyemediğim ne çok şey varmış artık rengarenk giyinebilicemm :)))

Ben Kadıköyde bir eczanede buldum nihayet rıhtımda hemen bi sokak içinde bugün için yokmuş pazartesi gelicekmiş bende pzts alıyorum artık inşlh. inşlh boşa vermiş olmama onca parayıda faydasını görürüm

Terlemek kadar doğal ve güzel birşey yok! Terlerken vücuttaki toksitleri atıyoruz. Bence bu kadar da radikal düşünmeyin... Yoksa böbreklerinize daha çok iş düşecek, böbreklerinize yazık valla..
bırakın terleyin derim ben...

Elbette haklısınız doğal olan terlemeye kimsenin itirazı yok Doğalın üstünde ki bu baya bi aşırı oluyor bunuda yaşayanlar daha ii bilir ve anlar Bunun için çözüm arıyoruz yoksa normal terleme hem herkeste olur hem dediğiniz gibi toksinleri atmak için vücudun bir gereksinimidir. Ama fazlası hastalık gibi bişey oluyor. Herkesin hiç terlemeden oturduğu bir ortamda siz görüntünüzü bile bozacak kadar suya çıkabiliyorsanız bunun çözümünü aramak ve uygulamak gerekiyor fikrimce...

o derece terlemek zaten hastalık sanırım, hatta stres kaynaklı olma ihtimali yüksek.. tabi o zaman doktor kontrolünde uygulamak lazım tedavileri...

Ben Kadıköyde bir eczanede buldum nihayet rıhtımda hemen bi sokak içinde bugün için yokmuş pazartesi gelicekmiş bende pzts alıyorum artık inşlh. inşlh boşa vermiş olmama onca parayıda faydasını görürüm

hangi eczaneden buldun yerini tarif edebilir misin? ne kadarmış fiyatı? ben yazın 50liraya almıştım. hala bitmedi. çok fazla kullanmama bile gerek kalmadı. hiç korkma boşuna vermeyeceksin paranı. sanki ben satıyormuş gibi konuşuyorum ama cidden süper bir ürün a.s aslında ben de korkuyordum işe yaramaz diye bir de zarar verir mi teri kesmek diye ama iki doktora danıştım. koltuk altı geniş bir bölge değil sadece o bölgenin terini engellemek zarar vermez. ter sadece oradan çıkmıyor. koltuk altından atamazsan vücudun başka yerinden atarsın dediler. ikisi de aynı şeyi söylediler yani. o yüzden içim daha rahat. bir de her gün kullanmaya gerek olmadığı için daha rahatım.

Ben başka bir ürün kullandım ve yaz sonu hastanelik oldum koltuk altlarımda bezeler oluştu oldukça ağrılıydı kullandığım ürünün ter bezlerinin iltihaplanmasına yol açmış olabileceğini söyledi doktor.......Doktora danışmadan hiçbir ürün kullanmayın...

Reşit Efendi sok. ta Taner Eczanesi sağda.. Solda bi eczane daha var ama diğer bütün eczaneler gibi onlarında üründen hiç haberi yok.

Reşit Efendi sok. ta Taner Eczanesi sağda.. Solda bi eczane daha var ama diğer bütün eczaneler gibi onlarında üründen hiç haberi yok.

sağol canım bitince oraya bakarım a.s.

İlktuğ sen hangi ürünü kullandın acaba? bezelerin geçti mi?

Bezelerim 2 kutu antibiyotikle geçti bir daha tekrarlamadı,çünki şimdi deodorant bile kullanmıyorum.ama benim aldığım ürün 8 ytl.falandı ismini vermeyeyim.ama bu tür birşey kullanırken kesinlikle dr.a başvurulmalı.........

Arkadaşlar Yillardir çektiğim Bu Koltuk Alti Terlemsine çözüm Buldum Bende Işe Yaradi Sizinle Paylaşmak Istedim Umarim Sizdede Yarar.hiç Bi Sağlik Problemim Olmamasina Rağman Yaz Kiş,soğuk Sicak Demeden Terlerdim.istediğim Renkleri Giyemzdim Mesela Bugün Turuncu Bi Tşort Gydim Ve Hiç Terlemedim:)neyse Uzatmiyim Maxim Adli Bi Solüsyon Eczanelerde Satiliyo Ben Başta Hiç Zannetmiyodum Işe Yaricağini Ama Gerçekten Yariyo Bnden Söylemesi.inş Yarari Olmuştur

SAOL CANIM BENİMDE BU SORUNUM VAR..ALIP DENEYECEĞİMa.s.

arkadaşlar MAXİM kesinlikle işe yarıyor, test ettim onayladım, benim koltuklatlarım da sırılıklam oluyordu, kışın bile, en çok da kazaklarıma üzülüyordum, bir de her renk kıyafet giyemiyordum falan filan. burda lina diye bir arkadaşın yazdığı baya eski bir yazıda gördüm sağaolsun ondan sonra gittim aldım maximi. pzt kullanmaya başladım şu an sıfır terleme :sm_cool: herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, sorusu olan varsa sorabilir yerimseniben

arkadaşlar MAXİM kesinlikle işe yarıyor, test ettim onayladım, benim koltuklatlarım da sırılıklam oluyordu, kışın bile, en çok da kazaklarıma üzülüyordum, bir de her renk kıyafet giyemiyordum falan filan. burda lina diye bir arkadaşın yazdığı baya eski bir yazıda gördüm sağaolsun ondan sonra gittim aldım maximi. pzt kullanmaya başladım şu an sıfır terleme :sm_cool: herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, sorusu olan varsa sorabilir yerimseniben
peki maximi sadece koltukaltı içinmi kullanıcaz mesela benim yazın kolaltımdan daha çok dudaklarımın üstü terliyor :çok üzgünüm:

peki maximi sadece koltukaltı içinmi kullanıcaz mesela benim yazın kolaltımdan daha çok dudaklarımın üstü terliyor :çok üzgünüm:

canım üzerinde özellikle koltuk altı içindir yazıyor, bilmiyorum yüze uygulanır mı bir de cildin hassassa tahriş edebilirfisfisfis

ne zamandır duyuyordum bu maxim i.ama bir takım endişelerim vardı. burada okuyunca kesin almaya karar verdim ve aldım.dün gece ilk kez kullandım ve bugün terlemem inanılmaz bir şekilde durdu.tam olarak durmasa da, ilk kullanım için mucize bence.deli gibi ev işi yaptım üstelik terasta oturuyorum.ev cehennem gibi oluyor.anca hafifçe ıslandı koltuk altlarım.eskiden olsa su içinde yüzüyor olurdum.ayrıca ne kaşıntı, ne de kızarıklık yaptı.benim sormak istediğimse şu; uzun zamandır kullanan arkadaşlar arasında(yani uzun vadede)problem yaşayan oldu mu?

şimdiden teşekkürler...

X