Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben Kadıköyde bir eczanede buldum nihayet rıhtımda hemen bi sokak içinde bugün için yokmuş pazartesi gelicekmiş bende pzts alıyorum artık inşlh. inşlh boşa vermiş olmama onca parayıda faydasını görürüm
Reşit Efendi sok. ta Taner Eczanesi sağda.. Solda bi eczane daha var ama diğer bütün eczaneler gibi onlarında üründen hiç haberi yok.
Arkadaşlar Yillardir çektiğim Bu Koltuk Alti Terlemsine çözüm Buldum Bende Işe Yaradi Sizinle Paylaşmak Istedim Umarim Sizdede Yarar.hiç Bi Sağlik Problemim Olmamasina Rağman Yaz Kiş,soğuk Sicak Demeden Terlerdim.istediğim Renkleri Giyemzdim Mesela Bugün Turuncu Bi Tşort Gydim Ve Hiç Terlemedim:)neyse Uzatmiyim Maxim Adli Bi Solüsyon Eczanelerde Satiliyo Ben Başta Hiç Zannetmiyodum Işe Yaricağini Ama Gerçekten Yariyo Bnden Söylemesi.inş Yarari Olmuştur
peki maximi sadece koltukaltı içinmi kullanıcaz mesela benim yazın kolaltımdan daha çok dudaklarımın üstü terliyor :çok üzgünüm:arkadaşlar MAXİM kesinlikle işe yarıyor, test ettim onayladım, benim koltuklatlarım da sırılıklam oluyordu, kışın bile, en çok da kazaklarıma üzülüyordum, bir de her renk kıyafet giyemiyordum falan filan. burda lina diye bir arkadaşın yazdığı baya eski bir yazıda gördüm sağaolsun ondan sonra gittim aldım maximi. pzt kullanmaya başladım şu an sıfır terleme :sm_cool: herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, sorusu olan varsa sorabilir yerimseniben
peki maximi sadece koltukaltı içinmi kullanıcaz mesela benim yazın kolaltımdan daha çok dudaklarımın üstü terliyor :çok üzgünüm: