Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

hmm iyiymişfisfisfis ben de bi araştırayım saolun kızlar:1rolleyes:

:çok üzgünüm:

utanıyurm bıktım artık bu ter olayından ne giysem sırılsıklam oluyo..
parasından geçtim ama korkuyorum..

ya sağlığa zararlıysa bu maxim yada CERTAİN DRİ..

kızlar nasıl korkmadan emin olup aldınız..

sağlık lımıdır değil midir...

tanıdıkbi doktor ols ona sorsam o da yok..

soran eden varsa nolur söyleyin..

sağlıklı olduğunu bilsemhemen alıcam.. lütfen yardım edin....senağlama

hayatım bende emin değilim ama maxim'in üzerinde doktor ve dermatolog tarafından önerilmiştir yazıyor

canım ben ankarada öğrenciyim ama şuan memleketteyim,eczanenin adını hatırlayamıyorum yaa. ama yerini tarif edebilirim.tandoğanda ankara üniversitesi eczacılık bölümünün girişinin karşısında..umarım anlatabilmişimdir,maximi bulabilmişsin tebrik ederim canım,sormadığım yer kalmamıştı benim de. ama yok hiçbiri bilmio...naysa ki certain dri güldürdü yüzümü:1rolleyes:

Bu arada çok saol canım bende maximi aşağı ayrancıda ayrancı eczanesinde bulmuştumyerimsenibentekrar saol hayatıma.s.a.s.a.s.

canım valla certain dri'nin üzerinde doktor tavsiyeli yazıo,bi de zararlı bi ürün olsa eczane da satılmazdı bence.kuzenim almanyada,o da kullanıo ordan almış..ama sen yine de bi doktora sor istersen canım.için rahat etsin..
a.s.

evet ya benimde çok oluyoo renkli giyemiyorum mesela
işe yarıyosa alalım ya sevindim valla :):1rolleyes:

bende yaz kış terliyorum.hem de ne terlemek.resmen yıkanmış gibi oluyo üstümdeki bluz:KK43:(ilk fırsatta denicem sağol canım tavsiyen için

peki certain dri de maxim gibi kasıntı yapıyor mu sürdükten sora???

yapabilio bazen.koltuk altlarini yeni almissan mesela..ama ben ona bile raziim. bu yaz çok rahattim.ilk defa istediğim seyleri giydim:)rengine,darligina,bolluguna bakmadan...çok rahat oluo yani..umarım sen de en kisa zamanda bu rahatliga kavusursun canim a.s.

yapabilio bazen.koltuk altlarini yeni almissan mesela..ama ben ona bile raziim. bu yaz çok rahattim.ilk defa istediğim seyleri giydim:)rengine,darligina,bolluguna bakmadan...çok rahat oluo yani..umarım sen de en kisa zamanda bu rahatliga kavusursun canim a.s.

hmm anladım canım ben ztn maxim kullanıyorum cok etkili bir ürün işime yarıyo ama kasıntı yapıyo. maximim bitince certain dri almayı dusunuyorum maxim kadar kasındırıyor mu merak ettim o yuzden

hmm anladım canım ben ztn maxim kullanıyorum cok etkili bir ürün işime yarıyo ama kasıntı yapıyo. maximim bitince certain dri almayı dusunuyorum maxim kadar kasındırıyor mu merak ettim o yuzden

canım bu ürünlerin ikisinin de içerikleri aynı.bende de kaşıntı yapıyor maxim her gece kullandığımda.artık haftada bir veya iki kere kullanmaya başladım.uzuzn aralıklarda kullanınca kaşınmıyorum a.s şimdi çok memnunum tek korkum ileride bir sorunla karşılaşmak inşallah birşey olmaz...

arkadaşlar bu tip antiperspirantlar koltukaltındaki gözenekleri tıkayıp
terlemeyi önlediği için zamanla kistler oluşabilir.gözünüzü korkutmak
istemem ama burdaki kistler lenf ve meme kanserine yol açabilir.benim
pazartesi günü doktor randevum var ve kendisi lenf,kan hastalıkları
uzmanı.ona soracağım kesin çünkü bende de aynı problem var.sonra
sizinle paylaşırım.

evet sana katılıyorum pancake antiperspirant lar koltukaltındaki gözenekleri tıkayıp terlemeyi önlediği için ilerde gögüs kanserine yol açıyolarmış ve bu özelliklede sol meme de oluyormuş sağ ellee sürüldüğü için sağ elin daha kuvvetli bastırarak sürdüğü için...

arkadaslar maxim adlı ürünü bereketeczanesi.com dan satın aldım 55 ytl fiyatı ama izmir'de oturanlar varsa eczane bostanlı'da gidip ordan alabilirler o zaman 50 ytl oluyor fiyat neyse ben uzatmadan ürün hakkındaki görüşlerimi belirteyim. maximi gecen hafta carsamba gunu aldım ve ertesi sabah etkisini gosterdi muzice bir ürün bu yıllardır cektiğim koltukaltı terlememi bir anda kesti o kadar az terledm ki kıyafetimin dısına bi damla bile cıkmadı. (eskiden belime kadar ıslanırdım) ayrıca sadece cars ve perş gecesi kullandım 4 gecedir hiç kullanmıyorum ve etkisi hala gecmedi. ztn haftada 3 gun kullanmak yeterli oluyormuş ve ürün 6 ay gidiyormuş eczacı kadın öyle söyledi. forumda okudum ve bazı arkadaslar urunu pahalı bulmus inanın her kurusuna değiyor. isteyenler yurtdısından da sipariş verebilirler ordan daha ucuza geliyor ben bir dahakine öyle yapıcam. yurt dısındaki siparişlerde 1 adet maxim 14$ 4 adet maxim 40$ a satılıyor. harika bir ürün gercekten terleme sorunu olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

ya nerden buldun 14$ ben bu koltuk altı terlemesi için çok araştırdım. Botokstu, sinir yaktırmaydı falan çok yöntem var. Ama maxım hakkında çok şey duydum kullananlardan hiçbiri şikayetçi değil salığa zararlı mıdır bilmem.Sırf bu ürünü alabilmek için sanal kart çıkartıyorum. zaten olmadı natulius tan alıcam.

ya nerden buldun 14$ ben bu koltuk altı terlemesi için çok araştırdım. Botokstu, sinir yaktırmaydı falan çok yöntem var. Ama maxım hakkında çok şey duydum kullananlardan hiçbiri şikayetçi değil salığa zararlı mıdır bilmem.Sırf bu ürünü alabilmek için sanal kart çıkartıyorum. zaten olmadı natulius tan alıcam.

maxim in resmi sitesi var maximteam.com ordan sipariş verebiliosun yurtdısından geliyor cok ucuza hemde özellikle 4 tanesinin 40$ olması cok iyi neredeyse eczanelerdeki 1 maximin fiyatına geliyor.

maxim in resmi sitesi var maximteam.com ordan sipariş verebiliosun yurtdısından geliyor cok ucuza hemde özellikle 4 tanesinin 40$ olması cok iyi neredeyse eczanelerdeki 1 maximin fiyatına geliyor.

ben maximin sitesine baktim, nakliyat icin herhangi bir bilgi bulamadim, sen siparis verdinmi, tam olarak ne kadar ödedin?

evet ltfn bu sipariş konusunda bilgisi deneyimi olan cvp verebilirmi

birde sormak istediğim bişey var acaba bu kolaltı terlemesi şikayeti olanlar içinde kolaltına lazer epilasyon yaptıran varmı

tüm yorumları okudum maximin işe yaradığına sevindim inşlh ileriye yönelik yan etkisi yoktur da bi sorundan kurtulma adına başka sorunlarla uğraşmak durumunda kalınmaz

X