Peki kızlar bu maxim koltuk altında beyaz iz bırakıyo mu? Hani Şu pudralı deodorantlar leke yapıyo ya,özellikle siyahlarda.. Bu maximinde var mı böle bişeyi?
Ya ben sonunda dün aldım bu maximi. Hemen gece sürdüm, ama deli gibi kaşındırdı beni..Hafif bi yanma ve kaşıntı oldu. İşin garip tafarı sadece sağ koltukaltımda oldu.. Sabah da yıkamadım,geçti sonradan zaten..
canım kaşıntı yaptı mı sende?ben maximi aldım çok hoşuma gitt teri kesti ama acayip kaşıntı yaptı.tahriş oldu koltuk altım.ben de vichynin hassas koltukaltı için olanlardan aldım.aynı maddeler var içinde tabi maxim kadar etkili değil.
ben bu maxim i sordum sordum bulamadım.. deo-tak da kullandım ama bende etki etmedibıktım bu terden walla..
bende bu dertten muzdaripim yaa.bi insan oluk oluk terlermi.hiçbişey yapma banyodan çıktıktan sonra bile terliyorum ve çok rahatsız edici bi durum.peki bu ürün kesin çözümmü acaba?? bir daha hiç terletmiyormu yoksa sürekli kullanmakmı gerekiyor arkadaşlar?
arkadaşlar ben de aynı dertten muzariptim,yaz-kış terlerdim..sanki koltuk altlarımda musluk vardı..renkli dar bodyler giyemezdim.ya beyaz giyerdim,ya siyah...terlediğim içinde hergün yıkamam gerekirdi bu kıyafetleri,hemen yıpranırlardı,solarlardı...sonra internetten ürünler araştırdım.önce maximi almaya karar verdim ama bulamadım birtürlü,eczanelere sordum bilmiyolardı internetten resmini falan çıkarıp götürdüm "araştıralım bulursak haber veririrz" dediler,bekledim ama ses çıkmadı....
sonra başka bi ürünü keşfettim.adı CERTAİN DRİ... araştırdım ve aldım,yaklaşık 3 aydır kullanıyorum,çok memnunum,temiz kol altına gece yatarken sürüyosun, su gibi bişey zaten kurumasını bekliyosun ve 72 saat etki edio.terlemeni tamamen kesmio ama çok çok çok az terliosun,yani kıyafetine falan geçmio ıslaklık.zaten tamamen terlemeyi kesmek sağlık açısından da zararlı..ilk 1 ay 3 aksamda bir sürdüm,2.aya geçince 4-5 aksamda bire indi bu,son 1 aydır da hafta da bir sürüyorum..o kadar rahat ve mutluyum ki.dolabım artık rengarenk body ve gömleklerle dolu.. şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar...sırnaşık şey
Ankaradansın galiba hayatım ben de maximi bayaa aradım en az 10 eczane gezdim ankarada sanırım bir tek ayrancı eczanesinde var maxim peki sen hangi eczaneden aldın certain dri'ı maxim den çok memnunum ama belki bundan sonra onu denerima.s.