Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

aboooooooo gerçekten geçiriyormu?ya ben hiç durmadan terlerim bide deniyim barim saol canım :teytey:

Peki kızlar bu maxim koltuk altında beyaz iz bırakıyo mu? Hani Şu pudralı deodorantlar leke yapıyo ya,özellikle siyahlarda.. Bu maximinde var mı böle bişeyi?

Peki kızlar bu maxim koltuk altında beyaz iz bırakıyo mu? Hani Şu pudralı deodorantlar leke yapıyo ya,özellikle siyahlarda.. Bu maximinde var mı böle bişeyi?

öyle bir beyazlık yapmıyor merak etme canım.zaten gece yatmadan önce temiz koltuk altına sürüyorsun sabah kalkınca da yıkıyorsun.kaşıntı olursa da örneğin her akşam sürüyorsan 3günde bir sür.bu açıdan kullanım süresi de uzun bir ürün.yerimseniben

Ya ben sonunda dün aldım bu maximi. Hemen gece sürdüm, ama deli gibi kaşındırdı beni..Hafif bi yanma ve kaşıntı oldu. İşin garip tafarı sadece sağ koltukaltımda oldu.. Sabah da yıkamadım,geçti sonradan zaten..

benim başlarda kaşınmadı sonra iki taraf birden acayip kaşındı.dediğim gibi o zaman da daha uzun aralıklarla kullanmaya başladım.şimdi kaşınmıyor.sen belki ilk sürdüğün için kaşıntı yaptı hemen.bir gece daha dene bakalım.olmazsa bir üç gün sonra tekrar dene.

Geçti kaşıntısı. İlk gece olmuştu ama sonra 2 gece daha kulladnım, hiç kaşınmadı. Walla süper bişe.İlk geceden itibaren kesti terlemeyi. Ben çok memnunum. Şimdi 1 gece ara verdim, bu gece yine kullanıcam..

bende bu konudan çok şikayetçiyim kışın soğukta titrerken bile koltuk altım terliyo...başka hiçbiyerimde terleme olmuyor.mutlaka alıp deni
cem..umarın işe yarar..

kullanan arkadaşlar biraz ara vererek kulansanlar yine aynı aynı etkiyi gösteriyor mu?Haftada 1 mesela

uzun süre giremedim siteye arkadaşlar cevap verıyorum haftada bir kullnaıyorum maxsimi suanda vede kaşıntı olmuyo ama ilk bikaç seferde evet gece bihayli kaşıntı yaptı gittim yıkadım kaşıntı geçti. ama sonrasında şuan kullanıyorum vede yapmıyo. koltık altının temiz olması gerek haftada bir banyo sonrası sürersen yapmıyo kaşıntı.çok memnunum duacıyım bunu buraya yazan arkadaşa herkese tavsiye ettım vede herkes çok memnun.

ben bu maxim i sordum sordum bulamadım.. deo-tak da kullandım ama bende etki etmedi bıktım bu terden walla..

arkadaşım internetten buldum aldım ben kadıköyde natilus alışveriş merkezının içindekı natilus eczanesinde bulabilirsin ama fiyatını 60ytl yapmışlar

arkadaslar maxim adlı ürünü bereketeczanesi.com dan satın aldım 55 ytl fiyatı ama izmir'de oturanlar varsa eczane bostanlı'da gidip ordan alabilirler o zaman 50 ytl oluyor fiyat neyse ben uzatmadan ürün hakkındaki görüşlerimi belirteyim. maximi gecen hafta carsamba gunu aldım ve ertesi sabah etkisini gosterdi muzice bir ürün bu yıllardır cektiğim koltukaltı terlememi bir anda kesti o kadar az terledm ki kıyafetimin dısına bi damla bile cıkmadı. (eskiden belime kadar ıslanırdım) ayrıca sadece cars ve perş gecesi kullandım 4 gecedir hiç kullanmıyorum ve etkisi hala gecmedi. ztn haftada 3 gun kullanmak yeterli oluyormuş ve ürün 6 ay gidiyormuş eczacı kadın öyle söyledi. forumda okudum ve bazı arkadaslar urunu pahalı bulmus inanın her kurusuna değiyor. isteyenler yurtdısından da sipariş verebilirler ordan daha ucuza geliyor ben bir dahakine öyle yapıcam. yurt dısındaki siparişlerde 1 adet maxim 14$ 4 adet maxim 40$ a satılıyor. harika bir ürün gercekten terleme sorunu olan herkese şiddetle tavsiye ediyorum yerimsenibenyerimsenibenyerimseniben

bende bu dertten muzdaripim yaa.bi insan oluk oluk terlermi.hiçbişey yapma banyodan çıktıktan sonra bile terliyorum ve çok rahatsız edici bi durum.peki bu ürün kesin çözümmü acaba?? bir daha hiç terletmiyormu yoksa sürekli kullanmakmı gerekiyor arkadaşlar?

walla ben 1 gece sürüyorum,3 gün sürmüyorum, gayet memnunum.. Bende çok terlerdim ama daha terlemiyorum.. Benimde düşündüğüm acaba bi zararı olur mu.. Ne biliim korkuyorum işte..Ama kullanıyorum yinede..

terliyorsun ama az yani öle kıyafetini ıslatacak kadar değil etkisi de baya uzun sürüyor ben 5 gundur kullanmıyorum mesela eger terlemen eski haline donmeye baslarsa kullanrsın haftada 2 ya da 3 yeterli oluyor.

arkadaşlar ben de aynı dertten muzariptim,yaz-kış terlerdim..sanki koltuk altlarımda musluk vardı..renkli dar bodyler giyemezdim.ya beyaz giyerdim,ya siyah...terlediğim içinde hergün yıkamam gerekirdi bu kıyafetleri,hemen yıpranırlardı,solarlardı...sonra internetten ürünler araştırdım.önce maximi almaya karar verdim ama bulamadım birtürlü,eczanelere sordum bilmiyolardı internetten resmini falan çıkarıp götürdüm "araştıralım bulursak haber veririrz" dediler,bekledim ama ses çıkmadı....
sonra başka bi ürünü keşfettim.adı CERTAİN DRİ... araştırdım ve aldım,yaklaşık 3 aydır kullanıyorum,çok memnunum,temiz kol altına gece yatarken sürüyosun, su gibi bişey zaten kurumasını bekliyosun ve 72 saat etki edio.terlemeni tamamen kesmio ama çok çok çok az terliosun,yani kıyafetine falan geçmio ıslaklık.zaten tamamen terlemeyi kesmek sağlık açısından da zararlı..ilk 1 ay 3 aksamda bir sürdüm,2.aya geçince 4-5 aksamda bire indi bu,son 1 aydır da hafta da bir sürüyorum..o kadar rahat ve mutluyum ki.dolabım artık rengarenk body ve gömleklerle dolu.. şiddetle tavsiye ederim arkadaşlar...sırnaşık şey

Ankaradansın galiba hayatım ben de maximi bayaa aradım en az 10 eczane gezdim ankarada sanırım bir tek ayrancı eczanesinde var maxim peki sen hangi eczaneden aldın certain dri'ı maxim den çok memnunum ama belki bundan sonra onu denerima.s.

canım ben ankarada öğrenciyim ama şuan memleketteyim,eczanenin adını hatırlayamıyorum yaa. ama yerini tarif edebilirim.tandoğanda ankara üniversitesi eczacılık bölümünün girişinin karşısında..umarım anlatabilmişimdir,maximi bulabilmişsin tebrik ederim canım,sormadığım yer kalmamıştı benim de. ama yok hiçbiri bilmio...naysa ki certain dri güldürdü yüzümü:1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…