ya arkadaşlar izmirde 5 tane eczaneye sordum hiçbirinde yok bende almak istiyorum
maximi mi sordun? yeni çıkan bir ürün maxim ve internetten alabilirsin.eczane nautilius sitesinden temin edebilirsin.
çok saol canımm...
ben bu maxim i sordum sordum bulamadım.. deo-tak da kullandım ama bende etki etmedibıktım bu terden walla..
ben size mükemmel bi çözüm söliyim
kardeşim koltuk altına botox yaptırdı doktorları ilacın ismini söledi ve 2 arkadaş aldılar 160 ytlye malloldu ve kardeşimin koltuk altları çok terliodu ve yaptırdılar acı yok sızı yok ama 6 aylık 6 ay geçince tekrar yaptıracak
şuan çok memnun ve mutlu.
kıslar hiçkimse bu başlığıya okumadı yada hakkaten vichy deneyen olmamış
sesimi duyan yokmuuuu((((((
canim ben iki yildir vichy kullaniyorum ve cok memnunum...
Peki ciddi bi terleme problemini mi kesti yoksa zaten azdı da onu mu geçirdi çünkü mesela benim renkli bulüzlerim sırılsıklam oluyor hani eğer azı geçiryosa sadece bide 50den kurtulalım derken 20 milyonu hibe etmeyelim offf:çok üzgünüm:kurtulsak artık şu aşırı terden ya ne can sıkıcı bişii bu böyle
Peki ciddi bi terleme problemini mi kesti yoksa zaten azdı da onu mu geçirdi çünkü mesela benim renkli bulüzlerim sırılsıklam oluyor hani eğer azı geçiryosa sadece bide 50den kurtulalım derken 20 milyonu hibe etmeyelim offf:çok üzgünüm:kurtulsak artık şu aşırı terden ya ne can sıkıcı bişii bu böyle
çok teşekkür ederim canım çok saolla.s.a.s.a.s.ben de normalde çok terlerim.maxim kupkuru yapıyo bir gecede bile fark ediyor.vichy de kullandım.ben de çok fazla terlemeyi kesmedi ama koku oluşumunu engelliyor.tabi herkese göre değişebilir.dediğim gibi ben çok terlerim.tercih senin...