Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

Maxim Hakkında Herşey...

Maxim terlemeyi nasıl durdurur?

Aluminum Chloride en sık kullanılan terlemeyi önleyici etken maddedir. Maxim, içeriğindeki % 12,6 Aluminum Chloride sayesinde ter bezi kanallarının deri yüzeyine açıldıkları yerde mekanik engel oluşturup salgı hücrelerinde küçülme yaparak etki gösterir.

Maxim’ i nasıl ve ne zaman kullanabilirim?

Ter bezlerinin geceleri inaktif olması nedeniyle gece yatmadan önce kuru ve temizlenmiş koltukaltına uygulanmalı, ertesi sabah yıkanmalıdır.

Maxim’ i diğer deodorantlardan ayıran özelliği nedir?

Maxim, bir deodorant değil antiperspirant yani terlemeyi önleyici bir üründür. Koku içermez bu özelliği ile istenmeyen koku oluşumuna neden olmaz.

Maxim’ in bilinen bir yan etkisi var mıdır?

Maxim, cilt pH’ ı ile son derece uyumlu bir üründür. Rapor edilen hiçbir ciddi yan etkisi yoktur. Ancak çok nadir olarak ciltte hafif kızarma, kaşıntı hissine sebep olabilir. Bu durumda Maxim’ e kısa bir süre ara vermek yeterlidir.

Maxim’ i hangi sıklıkla kullanabilirim?

Başlangıç olarak, her gece terlemeniz duruncaya kadar sürebilirsiniz. Daha sonra ise haftada 1 ya da 2 kez uygulamanız yeterli gelecektir. Terleme devam ettiği sürece maxim kullanımına devam edilmesi gerekecektir.

Alacağım 1 kutu Maxim’ i yaklaşık ne kadar süre kullanabilirim?

Maxim, uzun süre kullanabileceğiniz ekonomik bir üründür. Aldığınız ürünü yaklaşık 3 ay kullanabilirsiniz.

gaye arkadaşım bu maxsimi burdaki eczanelerde bulamadım nerden alabilirim özel bi sitesi varsa yazarmısın rica etsem çok dua edicem sana çok:)

canım bn izmitte oturuyorum ilk girdiğim eczaneye sordum varmış.istanbulda bulman daha kolay die düşünüyorum.büyük eczanelere bakbilirsin ayrıca ben gitti gidiyor sitesinde de görmüştüm orayada bak istersen.

ya bu sağlıklı insanlarda ki terleme sempatik sistemin para sempatik sisteme göre fazla çalışmasıymış.benimde koltuk altlarım çok aşırı terliyordu doktora gittim.kan testleri fln normal çıktı doktor sempatik sistemimin fazla çalıştığını söyledi.yalnız bu bi hastalık fln deilmiş onu da söyleyeyim.maxim bu tür durumlarda etkili bi ilaçmış.

böyle birşeyin olması süper. bende eczaneye koşayım bari. ama ilk doktoruma :)

canım doktoruna sordun mu?

eğer zararaı var ise hiç bulaşmayalım..

bende aşırı terliyorum..

aldığın cevabı lütfen bizede yazar mısın..

sevgiyle...

kızlar bebek pudurası varya onu sürün koltuk altınıza terlemeyi gecıktırır

arkadaşlar bu tip antiperspirantlar koltukaltındaki gözenekleri tıkayıp
terlemeyi önlediği için zamanla kistler oluşabilir.gözünüzü korkutmak
istemem ama burdaki kistler lenf ve meme kanserine yol açabilir.benim
pazartesi günü doktor randevum var ve kendisi lenf,kan hastalıkları
uzmanı.ona soracağım kesin çünkü bende de aynı problem var.sonra
sizinle paylaşırım.

kıslar eminmisiniz iyi birşey olduğuna banada pek iyiymiş gibi gelmedi
vücudun terlemeyede ihtiyacı var bir sakıncası vardır bence şimdi çıkmasa ilerde çıkabilir sorunlar
doktor tavsiyesi olmadan kullanmayalım böyle şeyleri arkadaşlar
zararı olabilir:1hug:

aekadaşım sana katılıyorum.doğal olan vücut sistemini durduruyorsun.sen akan suyu durdurursun ama sonra çeperini yırtar ve gider.hele bu vücut olunca yan etkileri daha farklı olabilir.:1no2:

aekadaşım sana katılıyorum.doğal olan vücut sistemini durduruyorsun.sen akan suyu durdurursun ama sonra çeperini yırtar ve gider.hele bu vücut olunca yan etkileri daha farklı olabilir.:1no2:

benim korkum da dediğin gibi olması canım.bugün doktoruma gittim.dediğim gibi kendisi kan hastalıkları uzmanı.ayrıca lenfler konusunda da uzman.sordum böyle bir ürün kullanılırsa kist yapar mı diye?yapmaz sadece ter bezlerini engeller dedi.zararlı mı dedim.hayır dedi ama işte yine de güvenemiyorum.ne kadar doktor dese de kolonya arkadaşımızın dediği gibi düşünüyorum.siz de doktorunuza danışırsanız lütefn haber verinyerimseniben

cnm benm 1 ayı geçti çok memnunum terlemeyi tamamen durdurmuyo tabiki ter çıkıyo ama az bi miktar yada normal insanların terledikleri kdr bnmki biraz aşırıydıda bünyem yapıyodu bi sebebi yoktu.başta bnde düşündüm senin gibi risklerini ama deodrantlar içinde aynı şeyler söylenıo o kdr çaresizdimki siyah ve beyazdan başka bişey giyemıyodum. şu an çok memnunum.daha öncedende kursept türü kremleri kullandım doktor werdi onlarıda sonuçta ter önleyici maddeler ama bunun kdr etkili değiller.

tamam canım ben de emin olmak için sormak istedim doktoruma.hangisini kullanıyosun ve nasıl kullanıyosun tarif edebilir misin?maxim ve certain dri en iyileri galiba.

bn maxımı kullanıyorum ilk zamanlar terleme azlana kadar her gece yatmadan önce sürdüm sabah yıkadım sonra haftada 2 yada 3 kez sürdüm şimdi 1 ayı geçti hafatada 1 sürüyorum etkisni görüyorum cnm inş sende memnun kalırsın

inşallah canım çok teşekkür ederim:çiçek:

GAYEYE ULAŞAMADIM AMA MAXSİME ULAŞTIM:) İLK KULLANDIGIM GECEDEN İTİBAREN İŞE YARADI DUALARIMI EKSİK ETMIYORUM YILLARDIR GİYEMEDİGİM BADİ VEDE GÖMLEKLERİMİ GİYDİM AMA BU MAKXSİMİN Bİ YAN ETKİSİ VAR ALIŞVERİŞ YAPTIRIYO SÜREKLİ:) ayrıca şunuda belirteyin aşırı terleme bi hastalıktır bunu aza indirdi normal terleme boyutuna ama giysi üzerinden çıkmıyo bu sorunu anca yaşayan bilir . teşekkürler arkadaşlar

canım kaşıntı yaptı mı sende?ben maximi aldım çok hoşuma gitt teri kesti ama acayip kaşıntı yaptı.tahriş oldu koltuk altım.ben de vichynin hassas koltukaltı için olanlardan aldım.aynı maddeler var içinde tabi maxim kadar etkili değil.

burdayım filiz gaye ben sewindim işine yaramasına :)bndede yanma yapıo ama değer tabi :)ilk şişem bitti ikinciyi almayı dşünuorm ama certaın drı die bi solüsyon daha warmış o 39 ytl belki onu alırım içeriği aynı çünkü snde bi araştr istersen

ya arkadaşlar izmirde 5 tane eczaneye sordum hiçbirinde yok bende almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…