Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

diyorlar ki koltuk altı ter kokusu olmaması icin her gün duş alın hiç faydası olmuyor ben tesadüfen kolay bir yol buldum terlememiz sağlıklı önemli olan koku olmaması rolonlarda gözenekleri kapatıyor terlemiyoruz ama sağlığımızı olumsuz etkiliyorlar gün içinde rolonun kapattığı deride bir çeşit yanma rahatsızlık hissediliyor zaten kokuya bakteriler neden oluyor ben yaralandığımda anti bakteriyel jel verilmişti şeffaf birşey onu uyguladım denemek için kobay gibi hem gözenekleri kapatmadı hemde koku olmadı birde içeriğinde antibakteriyel özellik bulunan PÜREL yıkamadan el hijyeni sağlayan bir jel var onuda kullandım hiç bir zararı yok gözenekleri kapatmıyor tavsiye ederim. fiyatları çok ekonomik

yaa 50 fahalımış hemde öle bi sorunum yok Allaha şükür deneyenlerin işine yarar işallah

kızLar bnce 50 milyon pahalı deO-tak die bi krem var aynı işlevi qörüo..eczane veya kozmetikçilerde rahatlıkla bulucanız bi ürün bn 14 yaşındayım kullanıorum bşi olmuo sizede olmaz emin olun..banyodan snra kuru cilde sürüo yediriosunuz bidhaki banyonuza kdr hiç terlemiosnz ve kokmuosnz tea tree oil yazıo üstnde aır bi kokusu flnda yok anlıycanız..ve 5 veya 5 buçuk YTL..gayet uyqun herkeşLere öneririm kısLarr deneyin faydasını görceksnzz

ben bu maxim i sordum sordum bulamadım.. deo-tak da kullandım ama bende etki etmedi :KK43: bıktım bu terden walla..

ah ahhhh.14 yaşındayken değil deo tak hiç bişey sürmezdik. o yaşlarda böyle sorunlar olmazdı ki.meşhur parfümler vardı gençlik hevesi onu boca eder çıkardık evdenyerimseniben

deo tak ben de çok kullandım ama işe yaramadı.bunun duşlada ilgisi yok.
sabah evden çıkmadan duşa giriyorum akşam geldim mi direk duştayım.daha ne yapalım yani sabahtan akşama kadar suyun altında mı yaşıycaz balık gibi

ben bu maxim i sordum sordum bulamadım.. deo-tak da kullandım ama bende etki etmedi :KK43: bıktım bu terden walla..

her eczanede bulunmayan bir ürün canım.kadıköy carrefour nautilus'un eczanesinden kendin gidip alabilirsin veya internetten sipariş verebilirsin eczane nautilus den.pahalı bir ürün ama baya işe yarıyor gerçektena.s bir de certain dri var o da aynı içeriğe sahip maximle.internetten sipariş veriliyor ve fiyatı 39 galiba.

kızlar dün benmaxiyi buldum 50 ytl fiyatı..

ama güvenemedim.. eczacı kadın bana vichyi dene dedi..

vichydenmemnun kalan oldumu.. 22 ytl fiyatı hem..

ama su gibi koltuk altlarım ya resmen aktığını hissediyom..

heyy şu derde bi çareeeeeee:çok üzgünüm:

kıslar hiçkimse bu başlığıya okumadı yada hakkaten vichy deneyen olmamış :KK43:

sesimi duyan yokmuuuu :KK43:((((((

ben de botoks yaptırmak isterdim ama 6 aylıksa her 6 ayda 1 yaptırmak mı lazım???

gulçehre ben denemedim vıchy.belki sürer sürmez etkisi olmuyodur.eczacı ne dedi alırken sana

Kızlar ben yazı Ankarada geçireceğim internetten söylememi tawsiye etmiştiniz ama o da pek içime sinmiyor ankara'da herhangi bir eczaneden alan olduysa bana bu eczanenin adını ve yerini söyleyebilirmisiniz acaba?fisfisfis

ben size mükemmel bi çözüm söliyim
kardeşim koltuk altına botox yaptırdı doktorları ilacın ismini söledi ve 2 arkadaş aldılar 160 ytlye malloldu ve kardeşimin koltuk altları çok terliodu ve yaptırdılar acı yok sızı yok ama 6 aylık 6 ay geçince tekrar yaptıracak
şuan çok memnun ve mutlu.

Merhaba, bende de aşırı terleme sorunu var, ellerim, ayaklarım ve koltukaltım aşırı terliyor ne yaptıysam faydası olmaı.sanırım siz de ankaradasınız. Kardeşin nereye yaptırdı botoxu ?

canim ben iki yildir vichy kullaniyorum ve cok memnunum...

Peki ciddi bi terleme problemini mi kesti yoksa zaten azdı da onu mu geçirdi çünkü mesela benim renkli bulüzlerim sırılsıklam oluyor hani eğer azı geçiryosa sadece bide 50den kurtulalım derken 20 milyonu hibe etmeyelim offf:çok üzgünüm:kurtulsak artık şu aşırı terden ya ne can sıkıcı bişii bu böyle

Peki ciddi bi terleme problemini mi kesti yoksa zaten azdı da onu mu geçirdi çünkü mesela benim renkli bulüzlerim sırılsıklam oluyor hani eğer azı geçiryosa sadece bide 50den kurtulalım derken 20 milyonu hibe etmeyelim offf:çok üzgünüm:kurtulsak artık şu aşırı terden ya ne can sıkıcı bişii bu böyle

gelecek cevabı 4 gözle :1shok::1shok::1shok::1shok:bekliyorum çcünküü benimde aynı sorunum var.. yeni giyiyorum bodymi 2 dakka olmadan oturduğum yerde bile terliyo hemen koltukaltı...

yüz felan değil de bi koltukaltı problemim var sadece

Bu arada ankara'da hangi eczanelerde satıldığını bilen yok mu internetten alma imkanına sahip değilim ya=(((

ben de normalde çok terlerim.maxim kupkuru yapıyo bir gecede bile fark ediyor.vichy de kullandım.ben de çok fazla terlemeyi kesmedi ama koku oluşumunu engelliyor.tabi herkese göre değişebilir.dediğim gibi ben çok terlerim.tercih senin...

ben de normalde çok terlerim.maxim kupkuru yapıyo bir gecede bile fark ediyor.vichy de kullandım.ben de çok fazla terlemeyi kesmedi ama koku oluşumunu engelliyor.tabi herkese göre değişebilir.dediğim gibi ben çok terlerim.tercih senin...
çok teşekkür ederim canım çok saolla.s.a.s.a.s.

X