Maxim Solüsyon ile Koltuk alt Terlemesine son !!

ya ben 3 gündür kullanıyorum bi azalma görmedim.Evin içinde kuru olduğunu hissediyorum ama bana evin içi lazım değilki arabayla 10 dakika markete gidip geliyorum bir portakal kadar iz var gene bu azalır mı 7 gün sürekli kullanınca

yaklaşık 7 8 gün oldu kullanalı azalmayı hissedebiliyorum kutuda başta terlemeyi kesineceye kadar kullanın diyor bu gidişte sanırım 15 20 gün kullanmış olunca memnun edici sonuca ulaşacağım ama biter diye korkuyorum bu seferde ayda 70 lira ona verecek kadar da maddi durumum iyi değil umarım 15 günde kesilir de sonraları kullanmayı azaltırım hiçbiryanetkisi yok bende

Bende bugün aldım.akşam kullanacağım bakalım çok merak ediyorum.gece yatmadan mi sürülüyor yoksa dokuz gibi sürsem olur mu

yaklaşık 15 gündür kullanıyorum bende tatmin edici sonuç vermedi gece dışarı çıkıp 1 2 saat sonra geldim koltukalttlarım yine ıslak 10 15 cm çapında izler oluyordu şimdi 10 12 cm çapında oluyor bi 15 gün daha kullansam da solüsyon bitecek kargo dahil 73 liraya aldım her ay bu parayı veremem bu şekilde zaten botoksla aynı fiyat oluyor başka ürünler denemek lazım :KK43:

arkadaşlar bnm yüzüm şapur şupr terlio on dk bile makyaj suratmd kalmıo yüzde kullanacağım etkili bişey varmı en kötüsü yüz sanırım yüzü terleyen yokmu ya benm gibi:KK43:(
Merhaba benim de aynı şekilde problemim var ameliyat olmayı bile düşündüm ama ameliyat işi zor diye düşündüm sonradan botoks düşündüm onun da riskleri olduğunu öğrendim bu maxim roll ol un bir de maxim plus olanı varmış yüze de sürülüyormuş açıkcası onu denemek istiyorum.

Merhaba benim de aynı şekilde problemim var ameliyat olmayı bile düşündüm ama ameliyat işi zor diye düşündüm sonradan botoks düşündüm onun da riskleri olduğunu öğrendim bu maxim roll ol un bir de maxim plus olanı varmış yüze de sürülüyormuş açıkcası onu denemek istiyorum.
ter önleyici mendil vardı bi ara çok işe yaradı bende hatta sivilcelerm bile gitmişti ama malesef şu an piyasada yok :KK43:

Eczaneden ben de bu tarz bir sprey almıştım daha ònce...adını unuttum uzun zaman oldu çünkü...evet terlemeyi ònledi hatta hic ter olmadı...lakin bu tarz ürünler biraz tehlikeli iclerinde alüminyum var...alüminyum gözenekleri tıkayarak terlemeyi durduruyor diye biliyorum...

Merhaba, buradan okuyup maxim aldım. 3 gündür kullanıyorum (kol altı için); hemen etkisini gösterdi. Umarım sağlık açısından bir riski yoktur. Terlemeyi kesti, çok memnunum.
Kol altlarımda biraz kızarıklık yaptı; yüzünüze sürerseniz dikkat edin bence. Hassas ciltler için olan da varmış. Umarım sağlıklı bir yolla sorununuz hallolur.
Eczanede yoktu; gittigidiyor'dan aldım.

Kızlar bende maxim çok şiddetli bir etki yapmadı az da olsa terleeme var koltukaltımda ama yüz için denesem mi diyorum evet maxim in mendilleri de var.

Benim cildim hassas biraz,alerji yapar mı acaba?

dry dry diye bir ürün var,çok etkılı,eşimde bende kullaniyoruz,en sicak haavada bile terleme olmuyor,maximde denedik,ama dry dry daha ıyı geldi,hemde fiyati daha ucuz

dry dry diye bir ürün var,çok etkılı,eşimde bende kullaniyoruz,en sicak haavada bile terleme olmuyor,maximde denedik,ama dry dry daha ıyı geldi,hemde fiyati daha ucuz
Canım kaşıntı yaptımı bu ürün sizde?

nerden aldınız türkiyede yok sanırım

Sanırım etken maddesi aliminyum chloride olan ürünlerin hepsi işe yarıyor.

X