Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaslar maxim kullanip memnun olan var mi tavsiye eder misiniz ben asiri asiri terlerim yani oyle boyle degil sadece siyah giyebiliyorum renk diye bi sey hayatimda yardimmm bi de lazer yaptiriyorum nasil olacak bilmiyorummm (
kızlar ben hiperhidroz hastasıyım.yani aşırı terleme. bu yıl başladı.el ayak koltukaltı.sokağa bile çıkamaz oldum.ne doktorlara gittim.sonuçta teşhis hiperhidroz dediler.. napıcağımı bilmiyorum. koltuk altım akıyo. kalıtsal bi hastalık. maxim siparişi verdim. yarın gelecek.66.5 kargo dahil.çok pahalı ama mecburum. inş. işe yarar. hiç sanmıyorum ama deneyeceğim.sonucu size yazarım. benimde aynı dertten muzdarip herkese slm. alışmak zorundayız sanırım bu duruma. dolaptaki herşeyimi kaldırdım hiç birini giyemiyorum.siyah dışında . öptm kızlar
ya kızlar ben sık sık yüzen ve spor yapan biriyim vakit buldukça. deminden beri arıyorum ama bulamadım cevabı. bu maximi kullandıktan sonra havuza girince veya koşunca kötü bi etkisi oluyomu
kızlar bugün maxim geldi. bu gece kullanacağım.çok heyecanlıyım. yarın işe başlıyorum.eğer hayal kırıklığı yaşarsam psikolojim iyice bozulacak. birde nette gördüm bi sabun var. %100 doğal yazıyo . bi kalıp kullandınmı yani 20 gün falan teri kesin önlüyormuş.kullanan arkadaşlar varsa bilgi verebilirlermi. ondanda almak istiyorum
bunu ben de duydum. yurtdışında kullananlar varmış sanırım ama burada kendisi kullanmış arkadaşlar çıkarsa daha kolay karar verebiliriz. :Saruboceq:
:uhm: Nasıl yani :uhm: Maxim'i zaten gece yatmadan önce temiz koltuk altına (tüyden bahsetmiyorum yıkanmış yani) uyguluyoruz. Bu ya da başka topicte karşılaştığım bazı arkadaşlar gibi ben de sabah yıkıyorum. İlk defa nette gördüğümde böyle okumuştum çünkü. Bu yüzden yani maxim yüzeysel olarak kalmıyor zaten gündüz.
ben bi kaç gün maximimi deneyeceğim . eğer işe yaramazsa bu sabunuda deneyeceğim. yorgun savaşcı. bu terleme olayı bende bu yıl çıktı. ve gitgide artıyor. sendede ölemi ve sen devamlı maximi kullanıyomusun. biraz anlatabilirmisin arkadaşım. kesiyormu gerçekten maxim
yani maximi sürdüm diyelim gece yatmadan önce. etkisi 1 hafta sürüyor deniyor ya mesela, olmadı 3-4 gün. sürdükten 1-2 gün sonra havuza girersem(yani maxim hala etkiliyken) veya koşu yaparsam, bana zararı dokunabilir mi??
Benim de giderek artmıştı bu sorunum. 2 yıl önce pc'nin başına oturup "buna çözüm bulmam lazım artık" dedim ve kk ile tanıştım kaydirigubbakcemile3 Sonra da bir köşe yazarının da aynı dertle savaştığını, maxim'i okudum internette.
Ben ilk kullandığımda bile 7 ya da 10 gün tam hatırlamıyorum terlemeyi kesmişti. Ama tamamen! Sonra da minnacıki bu sorunu olmayanlarda olandan bile daha az bir yerde ıslaklık başlıyordu.
Sonrasında 15 günde 1, 20 günde 1 şeklinde seyreldi. Ve bu sene kışın aylar geçti, ilkbaharda yine 1,5 -2 ay ya da daha uzun süre. Ben son kullanma tarihi geçtiği için atıyorum ürünü, yoksa şişenin yarısı duruyor oluyor.
Ama tabii doğal bir ürün varsa, tavsiye alırsam onu da denerim, doğal olması tabii ki daha iyi olur.
Maxim'i yukarıdaki mesajda da yazdığım gibi gün geçtikçe seyrek kullanabilirsiniz belki de. Maxim cilt yüzeyinizde kalmıyor ki :sm_confused: Ben sadece yaz tatiline çıkmadan sürmek istemedim hani hemen ertesi gün güneşe çıktığımda belki bir renk değişimi falan olur diye. Koşma, spor bunlarla bir alakası yok. Gece yatmadan önce sürüyorsunuz, üzerinde yazmıyor ama ben ve duyduğum/ okuduğum bazı arkadaşlar sabah maxim sürdüğümüz bölgeyi yıkıyoruz.
terlemenin elbette günlük hayatta getirdikleri çok kötü ama dediğim gibi haftada birkaç kez yüksek tempoda koşan biriyim ben, koşu yaparken terlememem kötü sonuçlar doğurmazmı? sonuçta terleme sağlıklı bir şey özellikle spor açısından. koşarken koltukaltından terlemeyince başka yerlerden terleyebilir miyim ki? off kızlar çok kararsızım ya çok çekiyorum terden ama bir o kadarda korkuyorum