Maxim Roll on kullanıcı yorumları

Çok iyi soru! a.s Bende kalkıp okudum kutunun üstünü şimdi, gerçekten de yazmıyor kaydirigubbakcemile3 Benim KK ile tanışmamı bu konu sağlamıştır. ARdından bir köşe yazarının konuyla ilgili tecrübelerini ve forumlardaki mesajları okumuştum. Oradan aklımda öyle kaldığı için sürdüğüm zaman sabah yıkıyorum ben. Belki de uçucu bir maddedir, sadece psikolojiktir benim hissettiğim, ama sanki sabah o bölgedeki derim gergin gibi geliyor bana, bu yüzden -bir de baştan beri böyle yapıyorum ya- yıkamaya devam ederim sanırım ben

Normal roll on ların bile yıkanması gerekir..
Yıkanmadığı taktirde yıllar içinde ter bezleri zaten o kimyasal maddeden dolayı iflas eder..
Böylece terleme sorunu kökten çözüme kavuşur
Ama tabiki şaka her roll on un yhıkanması gerekir sadece maxim değil..

Dün maxim'i ikinci kez kullandım.ılk sabah bile inanmayacaksınız belki ama tamamen terlemem gecmişti,bugünse renki t-shirt ile gezebilmenin mutlulugunu yasıyorum.Bende kaşıntı yada gerginlik yapmadı ama çok hafifte olsa bir tahriş hissettim. Ben nerdeyse giyinmekten bıkmıştım artık ya kolsuz şeyler ya da siyah beyaz renkleri tercih etmek zorunda kalıyordum. Maxim'i internetten sipariş ettim ertesi gün elimdeydi.Ulaşmakta cok kolay oldu.Suan ki tecrübelerimle tavsiye ederim...

arkadaşlar dünder beri maximle ilgili yazlarınızı okuyorumm.. çoğu arkadaş gibi bende bu konuda acaip şekilde dertliyim hergün ne giycem derdiyle uyanıp gün içinde acaba t-shirtm ıslanmışmı diye kontrol etmekten feci sıkıldımm .. maximi denemeye karar verdim ve netten siparişini verdim bile salı günü elimde olucak ve acaip heycanlıyımm deneyipp olumlu bi sonuçla karşılaşırımm...:)

önerini hemen uyguladım :) yarın elimde olur heralde yaa kesin kurtulcakmıyım yani şimdi ben bu derttenn :) çok heycanlıyım yaaa ...hemen bütün dar t -shirtlerimi giymeye başlıycamm

maxim i sadece 2 gece kullandım harika sonuc aldım.eşimde aynı sekilde terleme taman bitti. ama ne kadar gider bilmiyorum.renkli giyinmek harikaymıs hepsini sıraya dizdim

arkadaşlar bişey sorucam..bende netten sipariş edip getirttim.
ürünün kutusu vardı ama herhangi bir şekilde tam kapalı değildi.yani jelatin falan yoktu.açtım kutuyu roll on da jelatinli değildi.
ilginç geldi bana.kazıklandım mı acaba yoksa o şekilde mi geliyo?
bileyim de bi daha ki sefer başka siteden alırım.....

benmkide aynen o şekilde geldi jelatini falan yoktu ama zaten ilaçların hiç birinde o tarz bi jelatin olmuyo bildiğim kadarıyla ve eczanede satılan bi ürün olduğu için sorun olacağını zannetmiyorum bence problem olmazz.. yeni mi aldınn sende ben bu akşam uygulycam :))

dün gece kullandımmm ilk defaa.. şuann terlemiyorumm kuru olmak nekadar güzel bişeymişş.. dün akşam ilk sürdüğümde birazcık kaşıntı yaptı ama uykuya dalınca beni rahatsız eden hiç bişi olmadı.. şuan için herhangi bi kızarıklıkta yok umarım böle devam ederr.. arkadaşlarr eğer almayı düşünüyosanızz kesinlikle düşünmeyinnnnnnnnnnnnn hemen harekete geçinn hayatınız değişicek emin olabilrsiniz.. :içelim:

maxim' i 2 gece kullanıp ,3 gün bıraktıktan sonraki izlenimlerim;bugün cok hafif bir terleme var ama cok hafif bu gece tekrar kullanıp 3 gün daha ara vermeyi düşünüyorum.ilk kullanımda yudum2606'nın dediği gibi garip bir his oluyor ama ertesi sabah geciyor.terlemediğinizi görünce bunu önemsemiyorsunuz.1-2 hafta sonra ki değişimleride paylaşmak üzere yerimseniben

yok ben yeni almadım..2 ay oldu nerdeyse.ilk aldığımda iyiydi ama yaz sıcakları başlayınca etkisi biraz azaldı gibi..tam bir kuruluk olmuyo bazen.hafif terleme olabiliyo

arkadaşlar ben dün gece ilk defa kullandım tarif edilen şekilde ama öle müthiş bişi olmadı tabi azalma var ama çok değil sizce ilerleyen günlerde daha fazla azalır mı buna çok ümit bağlamıştım çünkü

ikinci günümde gözlerime inanamadım maxim cidden işe yarıyor çok mutluyum =)))
ama malum finallerden dolayı gecem gündzüme girdi bugün yapamadım :S

mrb arkadaşlar.maximi çok uzun süre araştırdım.sitede yazılan herşeyi bi çok defa okudum.en sonunda karar verdim ve pazartesi aldım arkadaşlar.2 gece kullandım ve sonuç mükemmmel:teytey:.yıllardan beri bu sorunla uğraşan biri olarak hiç umudum yoktu doğrusu:).bazı arkadaşlrın karşılaştığı yanma kaşıntı gibi sorunlarla karşılaşmadım.kararsız olan arkadaşlar varsa kesinlikle alsınlar hiç düşünmeden..

yeri gelmişken tekrar uyarmayı bu dertten kurtulmuş biri olarak borç bilirim: asla ve asla, koltuk altınızdaki tüyleri aldığınız gün belki de ilk 1-2 gün sürmeyin! lmaz: 2 yıldır kullanıyorum, ilk kullanımım da dahil olmak üzere yanma problemi yaşamadım-sadece 1 sefer tüyleri aldığım gün sürdüğümde cayır cayır yanıp hemen yıkamam dışımda :kedi:

ewet bana da öyle geldi ilk baştan ama dert etmedim zaten iki gün sonra anlayacaksın bi süre sonra kullanmana bile gerek kalmıcak uzun bi süre=DD

arkadaşlar bende dün gece uyguladım.sonuç harika...kupkuru ya yok böyle bişey..paranıza kıyın alın derim ben.benimde paraya en çok muhtaç olduğum zamanlar bunlar.evlenecem ama kıydım aldım.illallah demiştim artık.hele ben bu yaz çok terlemeye başladım.koltuk altım göğsüme kadar sırılsıklam olurdu.utanırdım yolda yürürken...%100 garanti alın arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…