- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
ben de maxim kullanıyorum yalnız birşey aklıma takıldı, hani demişsinizya akşam sürün ve sabah yıkayın, ben yıkamıyorum, yani o an duş alacaksam alıyorum ama her zaman yıkamıyorum ki prospektüsünde de öyle birşey yazmıyor. sitesine baktım şimdi orda da yıkayın demiyor. Sadece "Yıkarsanız maximin etkisi geçmez isterseniz duş alabilirsiniz" demiş. siz yıkanması gerektiğini neden söylediniz anlamadım. okumadığım, kaçırdığım bir yer mi var acaba? şimdi aklımda soru işareti kaldı.:uhm:
mrb arkadaşlar.maximi çok uzun süre araştırdım.sitede yazılan herşeyi bi çok defa okudum.en sonunda karar verdim ve pazartesi aldım arkadaşlar.2 gece kullandım ve sonuç mükemmmel:teytey:.yıllardan beri bu sorunla uğraşan biri olarak hiç umudum yoktu doğrusu:).bazı arkadaşlrın karşılaştığı yanma kaşıntı gibi sorunlarla karşılaşmadım.kararsız olan arkadaşlar varsa kesinlikle alsınlar hiç düşünmeden..
yaa arkadaşlar ben de aldım bugün bir tane.
ama nedense paket sanki önceden açılmış gibi geldi bana. Zaten sallıyorum kutuyu içinde çok az varmış gibi geliyor bana.
Sizin de böylemiydi? Kazık mı attılar yaa(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?