• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maxim Roll on kullanıcı yorumları

Bende maxim kullandım ve gerçekten çok memnunum.İlk birkaç gün sürekli kullandım daha sonra 3-4 günde bir şimdi haftada 1 gibi.Bir ara hafiften bir kaşıntı ve kızarma olur gibi oldu ve geçti.Tavsiye edenlere dua ediyorum hihoyyyt

aah ah ben o duaları ne ettim zamanında :utangac:

kk ile tanışmamı sağlayan da bu konudur ayrıca :teytey: :enbuyukkk:

arkadaslar cok sık terleme normal degıldır kılolularda daha sık gorunur..baska bır hastalık olabılır ter bezlerınızde problem olabılır.koltuk altını sık sık epılasyon yapmak terlemeyı azaltır vede ben rolon surdukten 1 dk sonra ustune nıveanın pudralı deosunu sıkıyorum pembe olanı...sadece rolon surersenız ıyıce terler...bence yınede bır uzmana gorunun..ve yaglı yıyeceklerden kaçının

expireusercım, hatırlatman içni teşekkür ederim a.s evet arkadaşlar, öncelikle yapılması gereken (ben dahiliyeye gitmiştim) bir doktora gidip, isteyeceği tahlilleri yaptırmak. benim tahlil sonuçlarıma göre, bir sorundan dolayı terlememin az olması gerekiyordu yani normalin altında olmalıydı ama ben tam tersi durumdaydım. cildiyeye de gitmiştim sonra onların önerdiği ürünlerle de tedavi olmaya çalışmıştım ancak sonuç alınamadı, ter bezlerinin aşırı çalışmasına bağlandı sonuç.
a.s.

ben kullandım ve 2. gunum bugun cok rahatım maxim gerceklten gusel bır urun ne kullandıysam gecırmemıştı terlemeyı ama ilk gun bıle sonucu mukemmeldı ben yaz kış terleyen bırıyım ve kesınlıkle acık renk kazak sweatshırt thısırt gıyemezdım gomlek bıle kotu bır gorunım bırakıyorduuu ve psıkolojım bozuluyodu.harkese tavsıye edıyorum arkadaslar. bu urunu akşamları yatmadan once temız koltuk altını yıkayın ve kurulayın sonra maxım rolonu kullanın sabah kalktıgınızda koltuk altınızı yıkayın ve kurulayın baska bır urun kullanmanıza gerek yok ıslaklık yok koku yokkkk:):):)

Ben de sizin yazdıklarınızı okudum ve aldım..Şimdi duacıyım hepinize:) 2 gündür sürüyorum ve sonuç gerçekten mükemmeel!! benimde kokudan ziyade ıslaklık problemdi..Renkli hiç bir şey alamaz olmuştum. ets yaptırıcaktım artık. sonra internette araştırırken yazdıklarınızı okudum.çok mutluyum şimdi. umarım hep böyle sürer.. yalnız şimdi terleme durana kadar her gün uygulayın dio da ne kadar kullanmam konusunda kararsız kaldım. Ne zaman haftada 1-2 sefere indirsem??

bende kullandım gerçekten süper ben ki terden kolumu kaldıramazdım şimdi ter damlası bile yok artık istediğim giysileri giyebiliyorum...

valla ben çok memnunum banyo sonrası suruyorum butun gun hatta bır hafta hıc terlemedım gayet memnunum hakkını yemıyelım 60 TLm gıttı ama kuşu kuruşuna değdi. ben şahsen tavsıye ederım.sende bence tam yöntemıyle kullanmıyorsun ondan olmuyordur. kolut altın temız olmalı yıkanmalı gozeneklerın acılması ıcın ondan sonra yatarken kullanıcaksın bu kadar. ben surerken bıde cok sıvı durmasın dıye krem gıbı elımle hafıfce yayıyorum o zamn pek kasıntıda yapmıyoo, hem abartılı bır kasıntıda yapmıyoo zaten.

Ben de sizin yazdıklarınızı okudum ve aldım..Şimdi duacıyım hepinize:) 2 gündür sürüyorum ve sonuç gerçekten mükemmeel!! benimde kokudan ziyade ıslaklık problemdi..Renkli hiç bir şey alamaz olmuştum. ets yaptırıcaktım artık. sonra internette araştırırken yazdıklarınızı okudum.çok mutluyum şimdi. umarım hep böyle sürer.. yalnız şimdi terleme durana kadar her gün uygulayın dio da ne kadar kullanmam konusunda kararsız kaldım. Ne zaman haftada 1-2 sefere indirsem??

Ben ilk kullandığımda da etkisini ölçmek için tekrar terleyene kadar sürmemiştim sanırım. 1. kullanımdan sonra 10. günde falan terlemiştim 3 ay falan yanlış hatırlamıyorsam, sonra bu 15 güne 1,5 aya, 3 aya falan çıktı aralık. Bence deneyin, nasıl olsa eskiden hep ıslak gezerdik, 1 gün ıslak olsa bile o gün sürersiniz gece yine. yerimseniben

bende kullandım gerçekten süper ben ki terden kolumu kaldıramazdım şimdi ter damlası bile yok artık istediğim giysileri giyebiliyorum...

Ben ilk kullandığımda koltuk altları ıslanmamış olan tişörtümü askıya asıp seyreder şekilde bulmuştum kendimi :utangac: Yıllarca o kadar çektim ki bu dertten :Saruboceq:

:enbuyukkk:

ya kızlar benm halam bugün istanbula gitti alibeyköy tarflarında hangi eczande maximi bulabilirm bilgisi olan var mı olmazsa netten alıcam ama böyle daha ii olur die düşündüm bilen warsa lütfn yardımcı olsun

ya gerçekten süper bi ürün ama ben aşırı terleyen biriydim şimdi terden eser yok da korkuyorum ilerde bi sorun olurmu diye hani terleyemiyorum ya inş bişe olmaz

ya gerçekten süper bi ürün ama ben aşırı terleyen biriydim şimdi terden eser yok da korkuyorum ilerde bi sorun olurmu diye hani terleyemiyorum ya inş bişe olmaz

valla el, ayak aynen devam bende:utangac: bir de hafif göbiş bölgelerinde arttıydı sanki yol bulamayınca heralde koltukaltlarından kaydirigubbakcemile3

Bende kullanmaya başlayalı bu 2.gece ve sürdüm yazıyorum :)
Acayip derecede kaçıntı var ve çok yanıyorummmmm :))
Korkuyorum acaba bişey olur mu ?

ya arkadaşlar bana yardımcı olacak biri yok mu?

mesaj yazılalı bir haftayı geçmiş, bilmiyorum işine yarar mı ama genelde büyük eczanelerde bulunuyor maxim. İlaç dışı ürünlere de yer veren eczanelerde hani"seçkin eczanelerde" bulunur derler ya, ben de gülerim kaydirigubbakcemile3

Bende kullanmaya başlayalı bu 2.gece ve sürdüm yazıyorum :)
Acayip derecede kaçıntı var ve çok yanıyorummmmm :))
Korkuyorum acaba bişey olur mu ?

Merhaba, koltuk altındaki tüyleri aldığın gün mü sürdün acaba? Bende sadece bir defa olmuştu bu yanma, kaşıntı 3. kullanışımdı sanırım. Diğer zamanlar hiç olmadı, ama makineyle tüyleri aldığım gece sürünce resmen cayır cayır yanmıştım, şükür ki geçti sonra ama kaç gün kıpkırmızıydı :utangac:

kızlar ben de aldım maximi annemle beraber kullanmaya başladık onun benden daha çok kaşıntısı oldu 3. gece dayanamamış gece yarısı yıkamış anca öyle uyuyabilmiş bende de kaşıntı oldu ama uyuyamaycak kadar değil bünyeden bünyeye değişiyor demekki

terlemeyi önlemenin sağlık açısından bir zararı olmasın?
diyorlar ya roll onlar falan meme kanserine sebep oluyor diye?

Ya evet dün uyuyamadım sabaha kadar resmen yanıyodum ve bütün gün okulda yanmaya devam ettim
Kıpkırmızı oldu. .
Dün epilasyondan sonra sürdüm
Felaket gibi . . şimdi bu gece sürmeye korkuyorum :)
Bu 4.gün kaşıntı yok terleme nerdeyse sona erdi.Sanırsam yarında sürerim bir daha sürmem :)
Anca 1 hafta sonra . . :)

BÜYÜK BıR TAVSıYE : EPıLASYONDAN SONRA SAKINA SÜRMEYıN ! TUTUŞURSUNUZ :)

Arkadaşlar

Ben geçen seneden beri Maxim kullanıyorum. Bence kesinlikle MUCİZE. Terlemem geçen sene artık o kadar artmıştı ki, ter damlaları kolumdan aşağı süzülüyor, ya da pıt pıt bacağıma damlıyordu!:bbo:

Bir eczacının tavsiyesi ile kullanmaya başladım. ilk hafta her gün, sonra haftada iki, artık sadece haftada bir. duş aldıktan sonra kuru koltukaltıma sürüyorum ve giyinmeden önce kurumasını bekliyorum. (Dikkat! Giysileri eğer henüz kurumadıysa ağırtabiliyor )

Artık kesinlikle terlemiyorum ve koku yok. Spora gidip terden sırılsıklam olsam bile koltukaltlarım kuru. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Ya evet dün uyuyamadım sabaha kadar resmen yanıyodum ve bütün gün okulda yanmaya devam ettim
Kıpkırmızı oldu. .
Dün epilasyondan sonra sürdüm
Felaket gibi . . şimdi bu gece sürmeye korkuyorum :)
Bu 4.gün kaşıntı yok terleme nerdeyse sona erdi.Sanırsam yarında sürerim bir daha sürmem :)
Anca 1 hafta sonra . . :)

BÜYÜK BİR TAVSİYE : EPİLASYONDAN SONRA SAKINA SÜRMEYİN ! TUTUŞURSUNUZ :)

Arkadaşlar, bazen hafif tahriş yapabiliyor.Gerçekten çok az sürmek yeterli. Miktar olarak çok fazla sürmemeye dikkat edin. Tahriş ediyorsa gün aşırı ya da 3-4 gün de bir de bence kesinlikle etkili olacaktır. İlk haftadan sonra zaten haftada 1 sürülüyor ve az sürülürse tahriş etmiyor:teytey:

bende 1 aydır kullanıyorum.memnunum.bazen biraz terleme oluyor ama o da sanırım sürdükten sonra tam olarak kurumadan yatmamadan kaynaklanıyor.öyle olunca kıyafetime gidiyo hepsi.dikkate ediyorm bulaşmasın diye.kurumadan giyinmeyin.işe yarıyor

ben de maxim kullanıyorum yalnız birşey aklıma takıldı, hani demişsinizya akşam sürün ve sabah yıkayın, ben yıkamıyorum, yani o an duş alacaksam alıyorum ama her zaman yıkamıyorum ki prospektüsünde de öyle birşey yazmıyor. sitesine baktım şimdi orda da yıkayın demiyor. Sadece "Yıkarsanız maximin etkisi geçmez isterseniz duş alabilirsiniz" demiş. siz yıkanması gerektiğini neden söylediniz anlamadım. okumadığım, kaçırdığım bir yer mi var acaba? şimdi aklımda soru işareti kaldı.:uhm:

Back