- Konu Sahibi xsxehrazat35
Bende maxim kullandım ve gerçekten çok memnunum.İlk birkaç gün sürekli kullandım daha sonra 3-4 günde bir şimdi haftada 1 gibi.Bir ara hafiften bir kaşıntı ve kızarma olur gibi oldu ve geçti.Tavsiye edenlere dua ediyorum hihoyyyt
aah ah ben o duaları ne ettim zamanında
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
kk ile tanışmamı sağlayan da bu konudur ayrıca :teytey: :enbuyukkk:
arkadaslar cok sık terleme normal degıldır kılolularda daha sık gorunur..baska bır hastalık olabılır ter bezlerınızde problem olabılır.koltuk altını sık sık epılasyon yapmak terlemeyı azaltır vede ben rolon surdukten 1 dk sonra ustune nıveanın pudralı deosunu sıkıyorum pembe olanı...sadece rolon surersenız ıyıce terler...bence yınede bır uzmana gorunun..ve yaglı yıyeceklerden kaçının
expireusercım, hatırlatman içni teşekkür ederim a.s evet arkadaşlar, öncelikle yapılması gereken (ben dahiliyeye gitmiştim) bir doktora gidip, isteyeceği tahlilleri yaptırmak. benim tahlil sonuçlarıma göre, bir sorundan dolayı terlememin az olması gerekiyordu yani normalin altında olmalıydı ama ben tam tersi durumdaydım. cildiyeye de gitmiştim sonra onların önerdiği ürünlerle de tedavi olmaya çalışmıştım ancak sonuç alınamadı, ter bezlerinin aşırı çalışmasına bağlandı sonuç.
a.s.