- Konu Sahibi xsxehrazat35
-
Bende maxim kullandım ve gerçekten çok memnunum.İlk birkaç gün sürekli kullandım daha sonra 3-4 günde bir şimdi haftada 1 gibi.Bir ara hafiften bir kaşıntı ve kızarma olur gibi oldu ve geçti.Tavsiye edenlere dua ediyorum hihoyyyt
arkadaslar cok sık terleme normal degıldır kılolularda daha sık gorunur..baska bır hastalık olabılır ter bezlerınızde problem olabılır.koltuk altını sık sık epılasyon yapmak terlemeyı azaltır vede ben rolon surdukten 1 dk sonra ustune nıveanın pudralı deosunu sıkıyorum pembe olanı...sadece rolon surersenız ıyıce terler...bence yınede bır uzmana gorunun..ve yaglı yıyeceklerden kaçının
Ben de sizin yazdıklarınızı okudum ve aldım..Şimdi duacıyım hepinize:) 2 gündür sürüyorum ve sonuç gerçekten mükemmeel!! benimde kokudan ziyade ıslaklık problemdi..Renkli hiç bir şey alamaz olmuştum. ets yaptırıcaktım artık. sonra internette araştırırken yazdıklarınızı okudum.çok mutluyum şimdi. umarım hep böyle sürer.. yalnız şimdi terleme durana kadar her gün uygulayın dio da ne kadar kullanmam konusunda kararsız kaldım. Ne zaman haftada 1-2 sefere indirsem??
bende kullandım gerçekten süper ben ki terden kolumu kaldıramazdım şimdi ter damlası bile yok artık istediğim giysileri giyebiliyorum...
ya gerçekten süper bi ürün ama ben aşırı terleyen biriydim şimdi terden eser yok da korkuyorum ilerde bi sorun olurmu diye hani terleyemiyorum ya inş bişe olmaz
ya arkadaşlar bana yardımcı olacak biri yok mu?
Bende kullanmaya başlayalı bu 2.gece ve sürdüm yazıyorum :)
Acayip derecede kaçıntı var ve çok yanıyorummmmm :))
Korkuyorum acaba bişey olur mu ?
Ya evet dün uyuyamadım sabaha kadar resmen yanıyodum ve bütün gün okulda yanmaya devam ettim
Kıpkırmızı oldu. .
Dün epilasyondan sonra sürdüm
Felaket gibi . . şimdi bu gece sürmeye korkuyorum :)
Bu 4.gün kaşıntı yok terleme nerdeyse sona erdi.Sanırsam yarında sürerim bir daha sürmem :)
Anca 1 hafta sonra . . :)
BÜYÜK BİR TAVSİYE : EPİLASYONDAN SONRA SAKINA SÜRMEYİN ! TUTUŞURSUNUZ :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?