- Konu Sahibi xsxehrazat35
ben de maxim kullanıyorum yalnız birşey aklıma takıldı, hani demişsinizya akşam sürün ve sabah yıkayın, ben yıkamıyorum, yani o an duş alacaksam alıyorum ama her zaman yıkamıyorum ki prospektüsünde de öyle birşey yazmıyor. sitesine baktım şimdi orda da yıkayın demiyor. Sadece "Yıkarsanız maximin etkisi geçmez isterseniz duş alabilirsiniz" demiş. siz yıkanması gerektiğini neden söylediniz anlamadım. okumadığım, kaçırdığım bir yer mi var acaba? şimdi aklımda soru işareti kaldı.:uhm:
Çok iyi soru! a.s Bende kalkıp okudum kutunun üstünü şimdi, gerçekten de yazmıyor kaydirigubbakcemile3 Benim KK ile tanışmamı bu konu sağlamıştır. ARdından bir köşe yazarının konuyla ilgili tecrübelerini ve forumlardaki mesajları okumuştum. Oradan aklımda öyle kaldığı için sürdüğüm zaman sabah yıkıyorum ben. Belki de uçucu bir maddedir, sadece psikolojiktir benim hissettiğim, ama sanki sabah o bölgedeki derim gergin gibi geliyor bana, bu yüzden -bir de baştan beri böyle yapıyorum ya- yıkamaya devam ederim sanırım ben
![Eek! :utangac: :utangac:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)