• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Mavişcim kararın sana şans getırsın ve bu konudaki isteklerın hayırlı olsun canım :34: bende yaptığın ankette 280-300 dıyenlerdenim.. :54:

ayy canımmm çokk teşekkür ederim ya burda aile gibi olduk inanın ben kendi aileme bile söylemedim ve söylemeyeceğim k.k desteği bana yetiyor.Sigara konusunda da konu açtım bu operasyon bahane oldu aslında 3 yaşında ki kızım bile anne sigara içme deyince karar verdim artık.çok fazla sitresliyim şu süreci bir an önce atlatıp memişlerime avuşmak istiyorum :32:

Bu ve diger ameliyatlardan önce sigara içmenin çok zararı var tabi.Mümkün oldugunca erkenden sigara kullanımını bırakmak ameliyat sonrasını daha rahat geçirmemizi saglar.Sigara kullanımı ile ilgili başka bir konuda bazı yazılar paylaşmıştım.Madem buradada konu açılmış buradanda paylaşayım :34:

Anestezi doktoru hastanın sigara tiryakisi olmasından hoşlanmaz. Sigara içen hastalar anestezi sırasında ve özellikle anestezi sonrasında uyanma döneminde birtakım sorunlar yaşar ve anestezistlerine de yaşatırlar, ancak bu yaşananları kendileri pek hatırlamadığı için ameliyattan sonraki yaşantılarında da sigara içmeye devam ederler .

Eğer sigara içiyorsanız bir an önce bundan vazgeçmeniz en doğrusudur, çünkü sigaranın yıllardır yapmış olduğu tahribatın iyileşmesi bıraktıktan sonra uzun zaman alır.Sigara içmek kandaki oksijen düzeyini azalttığı için yara iyileşmesini geciktirmektedir. Eğer sigara kullanıyorsanız ameliyattan iki hafta önce sigara kullanımı bırakmanız iyileşme süreciniz açısından çok önlemli bir faktördür.
Ameliyattan birkaç gün önce sigarayı bırakmış olmanın ne size, ne de anestezistinize herhangi bir faydası yoktur. Kendinize ve anestezi doktorunuza yapacağınız en büyük kötülük ise ameliyattan birkaç saat önce sigara içip ameliyathaneye gelmektir.Alkol....Ameliyattan bir hafta öncesine kadar alkol kullanmamaya özen gösteriniz.
Fazla alkol alma karaciğere olumsuz yolda tesir edebilir. Özellikle ciddi ameliyatlar süresince, karaciğerin tam olarak çalışması çok gerekli ve çok önemidir.
Aspirinin etken maddesini (salisalik asit) barındıran ilaçlar ve E vitamini içeren ilaçlar kanama riskinizi arttırabileceği için ameliyatınızdan 10 gün önce bu tür ilaçları kullanmayı kesmelisiniz. Eğer kullanım söz konusuysa mutlaka doktorunuza haber vermelisiniz.

Bu arada ameliyat yöntemin kas zarı altı olacak sanırım,yanlış anlamadıysam..Kas altı zarı gibi birşey yazmışsın çünkü..Büyük gögüs istemedigin için bende ankette 280-300cc seçenegini seçtim :34:

Bu arada ameliyat yöntemin kas zarı altı olacak sanırım,yanlış anlamadıysam..Kas altı zarı gibi birşey yazmışsın çünkü..Büyük gögüs istemedigin için bende ankette 280-300cc seçenegini seçtim :34:

evet canım yaa öyle bişey altlı üstlü :3: yani çok büyük istemiyorum ama bi farkıda olmalı tabii :46:

Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim:40: Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)

Mawişş tatlım kararın ve konun hayırlı uğurlu olsun. :9: Benim ameliyat olduğum gün sen konunu açmışsın çok sevindim senin adına. Bu bahsettiğin duyguları hepimiz yaşadık Arska'nın ziyaretine gelirim dediğim halde son anlarda heyecan ile karışık korkudan gidemedim. :46: Bir şekilde süreç tamamlanıyor canım bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle olacaktır. 2013 Yılının ilk günlerine güzel mutlu bir kararla başlıyorsun ne mutlu sana. Her şey Gönlünce olur inşallah 2013 Yılında umarım bir sürü seni mutlu edecek kararlar alırsın :16: Sevgilerle :54:

Mawişş tatlım kararın ve konun hayırlı uğurlu olsun. :9: Benim ameliyat olduğum gün sen konunu açmışsın çok sevindim senin adına. Bu bahsettiğin duyguları hepimiz yaşadık Arska'nın ziyaretine gelirim dediğim halde son anlarda heyecan ile karışık korkudan gidemedim. :46: Bir şekilde süreç tamamlanıyor canım bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle olacaktır. 2013 Yılının ilk günlerine güzel mutlu bir kararla başlıyorsun ne mutlu sana. Her şey Gönlünce olur inşallah 2013 Yılında umarım bir sürü seni mutlu edecek kararlar alırsın :16: Sevgilerle :54:

iyi dileklerin için çokk teşekkür ederim canımmm ya umarım hepimiz için aynı güzel şeyler oluurr :16:

arzum77 fotolar harika ve çok iddalı ben bu kadarını sanırım kaldıramam yahu :51: senin ameliyatsız hali bile ideal benim içiinn :15:

Canım sana zaten sende kaldırırsın,400cc falan düşün demedimki :34: Fikir olsun diye gör dedim.. Sen benim eski halimi bile beğendiysen 300cc aşşagısı falan düşün ;) Allah gönlüne göre bir sonuç versin canım,şans seninle olsun..2013 senesi sana harika memeler versin :16:

Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim:40: Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)

hadi inşallah, hayırlısı.:3:

bu gn canım sıkkın kızımın kreşi ile görüştüm 3 ay evde bakım yaptıracağımı söyledim kreş sahibesi gül hanımda 3 ay çok uzun bir süre yeri dolabilir dedi yani kabul etmedi kadın parasınıda öderim 3 ay dediysem yok insafsız kadın tabi meme ameliyatı olacağımı da söylemedim.off ne yapacağımı şaşırdım yahu :26: diyorum ki 2 hafta ben evde olsam 2 haftada birine baktırsam evde etti bir ay daha sonra yine kreşe devam etmemiz gerekiyor e doktorum da üç ay ağır kaldıramazsın dedi benim kızda haziran da 3 yaşına girecek kocaman danacık oldu ama halen kucak istiyor 16 kilo ne yapcam beenn :18::2:

bu arada başka bir kreşe verirsin diyen arkadaşlar olabilir fakat kreşimden çok memnunum eğitim çok güzel ve bizim 3. kreşimiz bi bundan memnun kaldım o yüzden değiştirmek istemiyorum.:emir_bebek:

bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde olacak ameliyatım doktorum özgür pilancı 280 diye konuştuk 7 ocakta son bir görüşme yapacağız.3000 TL civarı olacak dedi doktorum.Kas altı zarı meme altı kesisi olacak.benim ameliyat olmakta korktuğum tek şey 3 yaşında kızım ve onunla yalnız yaşıyorum her sabah beraber işe geliyoruz onu kreşe veriyorum ve doğal olarak kucağıma almak durumundayım yani kısacası iyileşme sürecim gözümü korkutuyor bi arkadaşımla konuştum onunda eşi yurt dışında 3 ay yanımda kalabileceğini söyledi umarım beni yarı yolda bırakmaz yoksa çok zor durumda kalırım.biraz uzattım sanırım ama heyecandan yaa:17::52:

Öncelikle merhaba. Senin adına çok sevindim. Ben de seninle benzer bir durumdayım. 3,5 yaşında bir kızım var. Allahtan senin yanında kalabilecek bir arkadaşın var. Bağcılar eğitim ve Araştırma ve fiyatı görünce hemen yazmak istedim. Ben de doktor bakınıyorum. Aklımda bir Fuat Yüksel var. Ona görünmüştüm 1-2 sene önce. Bana 3500 gibi bir fiyat vermişti. Ama başka bir konuda 4000 rakamını gördüm.
Öncelikle şunu sormak istiyorum doktoru iyice araştırdın mı? Bağcılar annemlere çok yakın çünkü. Ben de düşünebilirim. Fiyatı da çok uygun üstelik.Bir de meme altı kesisi iz problem olmaz mı?

Öncelikle merhaba. Senin adına çok sevindim. Ben de seninle benzer bir durumdayım. 3,5 yaşında bir kızım var. Allahtan senin yanında kalabilecek bir arkadaşın var. Bağcılar eğitim ve Araştırma ve fiyatı görünce hemen yazmak istedim. Ben de doktor bakınıyorum. Aklımda bir Fuat Yüksel var. Ona görünmüştüm 1-2 sene önce. Bana 3500 gibi bir fiyat vermişti. Ama başka bir konuda 4000 rakamını gördüm.
Öncelikle şunu sormak istiyorum doktoru iyice araştırdın mı? Bağcılar annemlere çok yakın çünkü. Ben de düşünebilirim. Fiyatı da çok uygun üstelik.Bir de meme altı kesisi iz problem olmaz mı?

doktoru araştırdım canım hatta arkadaşım yeni oldu canlı örneğine şahit oldum iz konusunda da pek sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta göğüs ucu daha riskli fikrimce,süt kanalları açısından.:16: ben pazartesi görüşmeye gideceğim istersen özelden görüşürüz sende gelip g:44:örüşürsün.

doktoru araştırdım canım hatta arkadaşım yeni oldu canlı örneğine şahit oldum iz konusunda da pek sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta göğüs ucu daha riskli fikrimce,süt kanalları açısından.:16: ben pazartesi görüşmeye gideceğim istersen özelden görüşürüz sende gelip g:44:örüşürsün.

Aslında süper olurdu ya. Özelden mesaj atamayabilirim ben yalnız. Bu hesap yeni çünkü.

canım ben sultangazide oturuyorum

Olur valla, bana özleden ulaşabilir misin? Mesaj atamıyorum. Uygun bir saatteyse gelmek isterim. Karşıdayım ben çünkü. Annemler o tarafta oturuyorlar. Eee bir de kız var. Onu kreşe bırakıp gelmem gerekecek. Yani en azından arkadaşın olarak yanında gelmemin bir sakıncası olmaz herhalde doktor için. :D

pazartesi son görüşmem ve salı günüü saat 5 gibi :26: çok az kaldıııı:18: umarım en kısa zamanda aranıza dönerim canlarım benimm.

Back