- Konu Sahibi mawixsxxsx
Mavişcim kararın sana şans getırsın ve bu konudaki isteklerın hayırlı olsun canım bende yaptığın ankette 280-300 dıyenlerdenim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy canımmm çokk teşekkür ederim ya burda aile gibi olduk inanın ben kendi aileme bile söylemedim ve söylemeyeceğim k.k desteği bana yetiyor.Sigara konusunda da konu açtım bu operasyon bahane oldu aslında 3 yaşında ki kızım bile anne sigara içme deyince karar verdim artık.çok fazla sitresliyim şu süreci bir an önce atlatıp memişlerime avuşmak istiyorum
Bu arada ameliyat yöntemin kas zarı altı olacak sanırım,yanlış anlamadıysam..Kas altı zarı gibi birşey yazmışsın çünkü..Büyük gögüs istemedigin için bende ankette 280-300cc seçenegini seçtim
evet canım yaa öyle bişey altlı üstlü yani çok büyük istemiyorum ama bi farkıda olmalı tabii
Benim yöntemimde kas zarı altı..Bana 400cc koyuldu,iki beden büyüdü gögüslerim..Öncesi B cup tı yani.. Albümümde öncesi ve sonrası fotolarım var,ekliyim seni bak.Fikir olur
Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)
Mawişş tatlım kararın ve konun hayırlı uğurlu olsun. Benim ameliyat olduğum gün sen konunu açmışsın çok sevindim senin adına. Bu bahsettiğin duyguları hepimiz yaşadık Arska'nın ziyaretine gelirim dediğim halde son anlarda heyecan ile karışık korkudan gidemedim. Bir şekilde süreç tamamlanıyor canım bol bol dua et, bizim de dualarımız seninle olacaktır. 2013 Yılının ilk günlerine güzel mutlu bir kararla başlıyorsun ne mutlu sana. Her şey Gönlünce olur inşallah 2013 Yılında umarım bir sürü seni mutlu edecek kararlar alırsın Sevgilerle
arzum77 fotolar harika ve çok iddalı ben bu kadarını sanırım kaldıramam yahu senin ameliyatsız hali bile ideal benim içiinn
Arkadaşlar nihayet 8 ocak Salı günü için doktorumla anlaştık bana bu cesareti veren Kadınlar kulübü üyelerine çok teşekkür ediyorumm çok mutluyum umarım bende sorunsuz bir şekilde memeliler kervanına katılabilirim Heyecan mı korku mu panik mi ne hissetiğimi bilmiyoruumm :)
bağcılar eğitim ve araştırma hastanesinde olacak ameliyatım doktorum özgür pilancı 280 diye konuştuk 7 ocakta son bir görüşme yapacağız.3000 TL civarı olacak dedi doktorum.Kas altı zarı meme altı kesisi olacak.benim ameliyat olmakta korktuğum tek şey 3 yaşında kızım ve onunla yalnız yaşıyorum her sabah beraber işe geliyoruz onu kreşe veriyorum ve doğal olarak kucağıma almak durumundayım yani kısacası iyileşme sürecim gözümü korkutuyor bi arkadaşımla konuştum onunda eşi yurt dışında 3 ay yanımda kalabileceğini söyledi umarım beni yarı yolda bırakmaz yoksa çok zor durumda kalırım.biraz uzattım sanırım ama heyecandan yaa
Öncelikle merhaba. Senin adına çok sevindim. Ben de seninle benzer bir durumdayım. 3,5 yaşında bir kızım var. Allahtan senin yanında kalabilecek bir arkadaşın var. Bağcılar eğitim ve Araştırma ve fiyatı görünce hemen yazmak istedim. Ben de doktor bakınıyorum. Aklımda bir Fuat Yüksel var. Ona görünmüştüm 1-2 sene önce. Bana 3500 gibi bir fiyat vermişti. Ama başka bir konuda 4000 rakamını gördüm.
Öncelikle şunu sormak istiyorum doktoru iyice araştırdın mı? Bağcılar annemlere çok yakın çünkü. Ben de düşünebilirim. Fiyatı da çok uygun üstelik.Bir de meme altı kesisi iz problem olmaz mı?
doktoru araştırdım canım hatta arkadaşım yeni oldu canlı örneğine şahit oldum iz konusunda da pek sorun olacağını zannetmiyorum sonuçta göğüs ucu daha riskli fikrimce,süt kanalları açısından. ben pazartesi görüşmeye gideceğim istersen özelden görüşürüz sende gelip g:44:örüşürsün.
Denedim ama gönderemedim :/ Bir sakıncası yoksa eğer buradan söylemenin nerede oturuyorsun?
canım ben sultangazide oturuyorum