• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mawişş meme büyütme estetiğii :)

boyum 1.73 kilom 58 ince yapılıyım sizce kaç cc uygun olur?

• Ankete Katılan
    9
  • Anket Kapalı .
Ay çok heyecanlı bir durum canım, ben de en az senin kadar heyecanlandım. Benim de ameliyatım 25 inde olacak. sanırım çocugu olanlar hep aynı kaygıları taşıyor, çocukla ilgilenmek ve ağırlık kaldırma olayı. benim de oglum var 1,5 yaşında 11 kilo. ve daha küçük de yani kendi kendine bir çok şeyi yapamıyor. onunla ilgilenemeekten korkuyorum yeterince. bir de ilgilenirken de gögüslerime bir zarar gelmesinden. ancak benim şöyle bir şansım var. tam 15 tatile girdiğimiz gün olarak seçtim ameliyatımı yani 16 gün evde olacağım iş yok. Ayrıca eşim de öğretmen ve o da çocukla ilgilebebilir. yardımcı olabilecek başka sürekli bir kişi yok. annemme söylemeyi düşünmüyorum zaten söylesemde annem çalışıyor benim. ama eşim ilgilenir . sen de arkadaşını çağırmışsın. hem senin kızın büyümüş artık laftan anlar, kucağıma alamam dediğinde, hastayım falan dediğinde anlar. benimki daha onları da anlamıyor. Valla artık bir şekilde halledeceğiz arkadaşım. Sonuçta kararımızı verdik. artık ben beklemek istemiyorum 31 yaşındayım ve bence şu an zamanı yani.. eşimi de ikna ettim uğraaşa uğraşa...

bu arada sana arkadaşlık istedği gönderdim canım kabul edersen çok sevinirim. aslında uzuuuun zamandır meme estetiğiyle ilgili bölümleri hep okuyorum ama yeni yeni buralarda yazıyorum,insanlarla bağlantıya geçiyorum.

Ay çok heyecanlı bir durum canım, ben de en az senin kadar heyecanlandım. Benim de ameliyatım 25 inde olacak. sanırım çocugu olanlar hep aynı kaygıları taşıyor, çocukla ilgilenmek ve ağırlık kaldırma olayı. benim de oglum var 1,5 yaşında 11 kilo. ve daha küçük de yani kendi kendine bir çok şeyi yapamıyor. onunla ilgilenemeekten korkuyorum yeterince. bir de ilgilenirken de gögüslerime bir zarar gelmesinden. ancak benim şöyle bir şansım var. tam 15 tatile girdiğimiz gün olarak seçtim ameliyatımı yani 16 gün evde olacağım iş yok. Ayrıca eşim de öğretmen ve o da çocukla ilgilebebilir. yardımcı olabilecek başka sürekli bir kişi yok. annemme söylemeyi düşünmüyorum zaten söylesemde annem çalışıyor benim. ama eşim ilgilenir . sen de arkadaşını çağırmışsın. hem senin kızın büyümüş artık laftan anlar, kucağıma alamam dediğinde, hastayım falan dediğinde anlar. benimki daha onları da anlamıyor. Valla artık bir şekilde halledeceğiz arkadaşım. Sonuçta kararımızı verdik. artık ben beklemek istemiyorum 31 yaşındayım ve bence şu an zamanı yani.. eşimi de ikna ettim uğraaşa uğraşa...

Canım kuşkularını o kadar çok anlıyorum ki...ya benim o kadar çok aksilik var ki önümde şu an iki gün kaldı fakat her şey çorba arkadaşım gelemeyecek en önemlisi bu.senin en azından eşin var bende o da yok:43:ne yapacağımı şaşırdım vallahi. İnşallah seninki sorunsuz bir şekilde olur biter canım.

Maviş hayırlı olsun şimdiden. Herşey yolunda gider umarım güzel haberlerini okuruz. Kısa bir sürede emin bir şekilde harekete geçtiğin için seni de cesaretinden dolayı kutluyorum. Ben hala sizlerin iyi haberlerini okuyarak mutlu oluyorum şimdilik. Darısı isteyen herkesin başına. Allah utandırmasın..

mawiş cim, senin kızına bakacak birisi lazım ameliyat olacağın gün.. aynı şehirde olsak getir ben bakayım derdim de değiliz herhalde.. benim oğlanla oynarlardı.. ne yapacaksın peki? Sonuçta birisine ihtiyaç duyuluyormuş arkadaşların burada yazdıgına göre, ki senin bir de kızın var.. şöyle temizlikçi falan var mı sana gelen belki ondan falan yardım istersin.. bıazen arkadaşların öyle yardımcıları oluyor ya.. bizim de bakıcı vardı ben ona güveniyordum tabi kadını da çocuga bağırırken duymuş komşular hemen kovduk.. o da gidince kaldık böyle.. hallederiz dedik .. sana yardımcı olabnilecek akraban falan var mı?

maviş heyecan durumun nasıl:18: tabii ben ameliyat olalı 3 gün:nazar: oldu sorarım artık size:52: şaka vallahi Allah yüzümüze baksın yareebbim:nazar: çocuğu kucağına alamıyorsun ki ben kollarımı yanlarıma açamıyorum ağır kaldırmak yasak en azında ilk hafta. yanıda biri yardımcı olmalı yatarken-kalkarken zorlanıyorsun. ilk geceyi atlattın mı tamamdır. ayrıca dayanılmaz ağrılar yok bana inan:42: inşallah gönlüne göre olur herşey:54:

Bir de beni aramayı unuttun? İptal mi oldu acaba? Arayıp da rahatsız etmek istemiyorum şimdi seni. :44:

Mawişşcim inşallah geçmiş olmuştur. Ameliyat oldun mu? umarım her şey yolunda gitmiştir canım. Saxe sende numarası varsa bir arayıversen tatlım merak ettim ben de bakacak kimse de yok diye yazmış :18:

Mawiş nerelerdesın canım ya ? Walla sırra kadem bastın canım ya :( nerelerdesın? Umarım iyisindir ve herşey yolundadır :34:

mawiş neredesim hakkaten? en son işler çorba oldu dedin ve gittin, merak ettim ... olmuşsundur inşallah günün geçti sonuçta.. yardım edecek birileri de olmuştur inşallah canım ya..

bende ameliyata karar verenlerden biri olarak doğrusu merak etmeye başladım inş iyisindir merakla bekliyoruz seni

Mawişş bugün de göremedim seni :( İnternetin olmadığı için yazamadığını düşünüp inşallah her şey olup bitmiştir ve sen iyisindir diye dua ediyorum canım. Keşke telefon numaranı alsaydım :44:

Kızlara hepinize çok teşekkür ederim.salı akşam 5 gibi girdim birbuçuk saat sÜrdü canım çok yanıyo gerçekten halen direnler var kendi başıma yatıp kalkamıyorum kızıma sarılamıyorum bu akşam direnler çıkacak çok sormuş gerçekten he bu arada iki göğsümde 275 cc oldu. Doktorum bir kaç güne rahatlayacağımı söylüyor umarım öyle olur :2:

Back