- Konu Sahibi mawixsxxsx
pazartesi son görüşmem ve salı günüü saat 5 gibi :26: çok az kaldıııı:18: umarım en kısa zamanda aranıza dönerim canlarım benimm.
Ben de haberlerini bekliyorum )
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pazartesi son görüşmem ve salı günüü saat 5 gibi :26: çok az kaldıııı:18: umarım en kısa zamanda aranıza dönerim canlarım benimm.
Ay çok heyecanlı bir durum canım, ben de en az senin kadar heyecanlandım. Benim de ameliyatım 25 inde olacak. sanırım çocugu olanlar hep aynı kaygıları taşıyor, çocukla ilgilenmek ve ağırlık kaldırma olayı. benim de oglum var 1,5 yaşında 11 kilo. ve daha küçük de yani kendi kendine bir çok şeyi yapamıyor. onunla ilgilenemeekten korkuyorum yeterince. bir de ilgilenirken de gögüslerime bir zarar gelmesinden. ancak benim şöyle bir şansım var. tam 15 tatile girdiğimiz gün olarak seçtim ameliyatımı yani 16 gün evde olacağım iş yok. Ayrıca eşim de öğretmen ve o da çocukla ilgilebebilir. yardımcı olabilecek başka sürekli bir kişi yok. annemme söylemeyi düşünmüyorum zaten söylesemde annem çalışıyor benim. ama eşim ilgilenir . sen de arkadaşını çağırmışsın. hem senin kızın büyümüş artık laftan anlar, kucağıma alamam dediğinde, hastayım falan dediğinde anlar. benimki daha onları da anlamıyor. Valla artık bir şekilde halledeceğiz arkadaşım. Sonuçta kararımızı verdik. artık ben beklemek istemiyorum 31 yaşındayım ve bence şu an zamanı yani.. eşimi de ikna ettim uğraaşa uğraşa...
Bir de beni aramayı unuttun? İptal mi oldu acaba? Arayıp da rahatsız etmek istemiyorum şimdi seni. :44: